Görüş Bildir
Haberler
Fatih Terim Gazeteciyi Fırçaladı

Fatih Terim Gazeteciyi Fırçaladı

Fatih
12.10.2014 - 19:08

Fatih Terim Gazeteciyi Fırçaladı

A Milli Takım'da Fatih Terim Letonya maçı öncesinde sert açıklamalarda bulundu ve Letonyalı bir gazeteciye fırça attı.

Letonya maçı öncesinde Gökhan Gönül, Adem Büyük ve Fatih Terim basın toplantısında konuştu.

11 yıl önce soğuk bir hava vardı ama şimdi yok, hava yüzünden bir şikayetiniz var mı? sorusuna Adem Büyük ‘hayır’ cevabı verdi.

Kornerlerle ilgli özel çalışmalar yapıyor musunuz?

Şimdi iki sorunuza cevap vereceğim. 11 sene evvel tesadüfen o zamanda iyi takımdı bugün de iyi takım… Bir kaç kornerde alehimize gol oldu diye bu seviyedeki takımlara böyle soru sorulmaz. Sadece gol yemek için idman yapıyoruz. Bulunduğumuz konum size bu hakkı vermez ciddi olmanız gerekiyor. Sizin için avantaj, yarın belki bu avantajı kullanırsınız yarın takımınıza bunu söyleyin.

Letonya takımının güçlü ve zayıf yönleri!

Ben kendi takımıma bakıyorum ama her takıma saygı duyuyoruz. Letonya takımının gücü ne olursa olsun o yüzden her takımda bize saygı duyması gerekiyor.

“Daha sırtımızı yere vermedik”

Biz antrenörler onların her zaman yanındayız. Her durumda onlarla beraberiz özellikle kötü zamanlarda. Onların iyi olması bizim sahada da iyi top oynamamız ve kazanmamız anlamına gelir. Arkadaşlarımız üzgünler canımız acıyor diyebiliriz. Bu kadar iyi oynayıp kaybettiğimiz bir maç yüzünden. İzlanda’daki durumun tersine oldu ama artık yarınki maça konsantre olduklarını görüyorum. Son konuşmalarımız yaptık zaten dün akşam ben kendilerine kafalarını dağıtmaları için izin vermeme rağmen biraz yürüyüp geldiler. Onlara güveniyorum bunu söyledim. Daha 8 maçımız var yere düşebilirsiniz ama kalkıp devam etmek önemli. Biz sırtımızı daha yere vermedik o yüzden ben iyi olarak görüyorum. Onlar birşey söyleyecekse bilmiyorum.

Gökhan Gönül, “Çek maçında ilk yarı oynana oyunun karşılığı mağlubiyet değildi. İnancımızı yitirmedik karalar bağlamıyoruz bunlar olabilecek şeyler, herkes birşeyler söylüyor, ama artık birlikte olmalıyız. Konuşmayı bırakıp eyleme dönüştürmemiz gerekiyor ve yarınki maçı kazanmalıyız.” dedi.

Adem Büyük, “Öncelikle biz iyi bir takımız çok iyi arkadaş grubumuz var bunu belirtmek isterim. Kötü bir başlangıç yaptık ama bazı gerçekleri değiştirmiyor. Oynanmamış 8 maçımız var, bunlardan birisi yarın bu maçlardan yarın oynacağımızı kazanarak gücümüzü göstermek istiyoruz.” diyerek sözlerini bitirdi.

Grup değerlendirmesi

Daha öncede bahsettik. Ülke ve takımlar arasında fark kalmadı herkes belirli bir şekilde oynuyor. Futbol kültürü olan ülkeler daha çabuk toparlandı. Bütün maçları izliyoruz, takip ediyoruz en basiti bizim grubumuzdan 11 kişi Kazakistan galip, 10 kişi Kazakistan Hollanda 82. dakikada öne geçebiliyor. Her takım zaten direniyor. Bunlara bir de istek, arzu, seyircisini kttığı zaman hergün aynı formda olmayabilir takımlar sürpriz olabiliyor. Bizi üzen şey böyle oynayıp ğuan kaybetmek. Bugün inanıyorumki biz beraber kalsak yine hayıflanıyor olacaktık nasıl kazanamadık diye… Hepimizin kafası dik bunu bilin. İstek,arzu ve coşkuyla devam edeceğiz. Yaptığımız hataları yapmamaya çalışacağız.

“1-2 değişiklik yapacağız”

Eksik sistemi oturtmak için 11 çıkartırsınız. Bunu fazla değiştirmek elbisenin oturmasına mani olur. Aynısını oynatsanız olmaz, buraları iyi geçmek lazım. 1-2 değişiklik yapacağız fazla değil, genel olarak aynı çıkacağız. Ne İzlanda maçında Onur ne bu maçta Tolga kayıpların tek sebebi olamaz. Onlar bize bir çok maç kazandırmıştır. Bu vesileyle Onur’a geçmiş olsun diyorum. Hedef göstermekten vazgeçmeliyiz. Bu bir takım oyunu bunları şahsa indirmemek gerekiyoru. Bizleri eleştiriyorsunuz zaten… Sinirlenirim oyun içinde ‘Tolga topa kötü vurdu’ diyorsunuz kesselerdi bunları o zaman… Dediğim gibi 1-2 değişiklik yapacağız.

“Benim gardım düşmez”

İyiyim, oyuncum üzülüyorsa beni acıtır. Ben bir de nasıl söyleyelim olayı yoğun yaşacan birisiyim. Bu yoğunlukta daha fazla üzülebiliyorum. Olmasa iyi ama benim huyum bu… Telefonu kapattım eşim ve çocuklarımla görüşmedim, torunumu bile soramadım ama bu benim görevimin gerçeğini değiştirmiyor. Yarından sonra bol bol görürüz ama önce önümüzdeki işi halledelim yoksa busorulara maruz kalacağız.

Benim gardım düşmez, tam tersi çok daha iyi durumdayım, dolu durumdayım. Böyle ufak tufak şeyler alnımızı yere indiremez. Allah orada bir sıkıntı vermesin mağlubiyetleri galibiyetlerle telafi edebilirsiniz.

Açık Mert Korkusuz

Kaynak: http://amkspor.com/2014/10/12/fatih-t...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın