Görüş Bildir
Haberler
Fatih Terim'den Volkan Demirel Açıklaması

Fatih Terim'den Volkan Demirel Açıklaması

EURO 2016 Elemeleri'nde Kazakistan maçında çıkan olaylar sonrası sahayı terk eden ve o günden beri milli takıma çağrılmayan Volkan Demirel için Fatih Terim açıklamalarda bulundu. Terim 'Volkan tabi ki oynamak ister. Bu herkesin milli takımı' diyerek tecrübeli kaleciye açık kapı bıraktı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, MHK Kış Semineri'nin ardından oldukça önemli açıklamalar yaptı.

Süper Lig'de teknik adamların kulüpler tarafından sıkça gönderilmesiyle ilgili yaptırım olup olmayacağıyla ilgili konuşan Fatih Terim, 'Teknik direktörlerin çalışması TFF'nin talimatıyla açık. 1 senede iki takım çalıştırabilir. Ancak kulüp yönetimlerinin kararlarının aynı şekilde olması beklenmez. Talimata göre kulüpler istedikleri kadar teknik adam alabilir, yeter ki sözleşmedeki maddelere uysunlar. Avrupa'da 4 antrenörü tazminatla gönderip 5. antrenörü çalıştıran var. Ancak uğurlama şekli şık olmayabilir' dedi.

Volkan Demirel Hakkında İlk Kez Konuştu

Volkan Demirel Hakkında İlk Kez Konuştu

Volkan Demirel'in EURO 2016 kadrosunda olup olmayacağıyla ilgili sorulara da cevap veren Terim, 'Volkan tabii ki oynamak istediğini söyleyecek. Bir başkası da isteyecek, istemeli de. Oynar, oynamaz, gelir gelmez bu herkesin Milli takım'ı. Volkan da bizim uzun yıllar çalıştığımız birisi. Konuyu sadece oraya göndermenin doğru olduğunu düşünmüyorum. Bütün oyuncular için oturup adil bir şekilde konuşacağız, değerlendireceğiz. O gelir, öteki gelmez, şartı var mı, şurtu var mı bilemem' açıklamasını yaptı.

'Yenilerini Bekliyorum'

Antalya'daki MHK semineri sonrası basına açıklamalar yapan Terim, Burak Yılmaz'la ilgili bir soruya, 'Burak bizim önemli oyuncularımızdan. Buraya  (Fransa'ya) gitmeyi arzu eden tüm oyuncularımıza performanslarını en yükseğe taşımalarnı söylüyorum. Keşke seçim olsa. Burak o zamana kadar büyük ihtimalle iyileşecektir. Diğer yeni oyuncuları da beklemiyor değilim' dedi.

İki Hazırlık Maçı

A Milli Takım'ın hocası, EURO 2016 hazırlıklarında İsveç ile Antalya'da, Avusturya ile de Viyana'da iki hazırlık maçı yapabileceklerini de açıkladı.

Habertürk

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın