Görüş Bildir
Haberler
Facebook'ta Gizlilik Önlemi

Facebook'ta Gizlilik Önlemi

Pchocasi
19.07.2014 - 15:35 Son Güncelleme: 19.07.2014 - 15:55

Facebook'da Gizlilik Önlemi

Gizlilik sorunlarının Facebook’da başını alıp yürümesinden sonra sık sık tepki çeken Facebook ekibi, nihayet olumlu adımlar atmaya başladı.

Bugüne kadar Facebook’ta paylaştığımız gönderileri siz aksini belirtmedikçe “ herkese açık ” olarak paylaşılıyordu. Bu da yalnızca arkadaşlarınızla paylaşmak istediği bir gönderiyi yanlışlıkla tüm dünyaya açmanıza neden oluyordu.

Kişisel bilgilerinizin sizi hiç tanımayanlar tarafından eline geçerek neler yapılabileceğini sonunda fark eden Facebook bu konuda çalışmalara başladı.

HEDEF KİTLE ARTIK BAŞKASININ ELİNE GEÇEMEYECEK

Bundan sonra Facebook’a yeni katılan kişilerin ilk gönderilerinin varsayılan hedef kitlesi sadece “ Arkadaşlar ” olacak. Ayrıca bu güncellemeden sonra paylaşacağınız ilk gönderi için bir hedef kitle seçmenizi hatırlatacak ve seçim yapmamanız halinde hedef kitleniz sadece “Arkadaşlar” olarak paylaşılacak.

Facebook üyelerinin gönderilerini kimlerle paylaştıklarını ve hatta geçmişteki gönderilerinin gizliliğini de istedikleri zaman değiştirmeleri mümkün. Şuan için bu uygulama yeni Facebook ‘a katılan kişiler için geçerli durumda. İlerleyen zamanlarda aynı içerikler Facebook’u uzun zamandır kullanan kişiler için de geçerli olacak.

Kaynak: http://www.pchocasi.com/facebookda-gi...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın