Görüş Bildir
Haberler
Fabio Capello'dan Çakır'a Eleştiri

Fabio Capello'dan Çakır'a Eleştiri

Caner
27.06.2014 - 10:48
İçeriğin Devamı Aşağıda

Capello'dan Çakır'a Eleştiri!

Cezayir ile berabere kalarak turnuvaya veda eden Rusya'da Teknik Direktör Capello, suçu Çakır'ı attı.

Rusya Milli Takım teknik direktörü Fabio Capello,maç sonu yaptığı açıklamasında Cüneyt Çakır'a sitemde bulundu. İtalyan antrenör hayal kırıklığına uğradığını belirterek, 'Hakem Cüneyt Çakır'la alakalı konuşacak bir şeyim yok. Maç içinde bütün takdir haklarını Cezayir'den yana kullandı' dedi.

Capello, bir penaltılarının verilmediğini söyleyerek isyan etti. Rusya'nın Dünya Kupası'na veda etmesi ülkede de büyük hüzün yarattı.

Capello hariç herkes Çakır'ı beğendi

Brezilya'nın evsahipliğinde düzenlenen Dünya Kupası'nda H Grubu'ndaki 3. ve son maçlarda görev alan Türk hakemler göz doldurdu.

Daha önce Brezilya ile Meksika arasındaki A Grubu karşılaşmasında düdük çalan Cüneyt Çakır, yardımcıları Bahattin Duran ve Tarık Ongun, 1974'te Almanya'da düzenlenen turnuvada maç yöneten Doğan Babacan'ın ardından Dünya Kupası'nda görev yapan ilk Türk hakemler oldu.

İlk maçında gösterdiği başarılı performansla spor kamuoyunun beğenisini kazanan Cüneyt Çakır, Cezayir-Rusya maçında da hatasız bir yönetim gösterdi. Çakır, karşılaşmada 5 kez sarı kartını kullandı.

Güney Kore-Belçika maçında ise Türk asıllı Avustralyalı yardımcı hakem Hakan Anaz görev yaptı.

skorer

Kaynak: http://www.milliyet.com.tr/dunya-kupa...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0