Görüş Bildir
Haberler
F.Bahçe İdmanına Yönetici Sürprizi

F.Bahçe İdmanına Yönetici Sürprizi

Fatih
22.03.2014 - 22:04
İçeriğin Devamı Aşağıda

F.Bahçe İdmanına Yönetici Sürprizi

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında 24 Mart Pazartesi günü deplasmanda Gaziantepspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 26. hafta mücadelesinde 24 Mart Pazartesi günü deplasmanda Gaziantepspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda sarı-lacivertli takım, koşu ve kondisyon çalışmalarının ardından dar alanda taktik ağırlıklı maç yaptı.

Kasığındaki ağrı nedeniyle tedavisi süren Cristian, antrenmana katılmadı.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile Başkan Vekili Abdullah Kiğılı ve yönetim kurulu üyeleri Turhan Şahin ile Metin Doğan da antrenmanın bir bölümünü izledi.

Sarı-lacivertliler, Gaziantepspor maçının hazırlıklarını yarın sabah yapacağı antrenmanla tamamlayıp, öğleden sonra özel uçakla Gaziantep'e gidecek.

Bu arada, Türkiye Futbol Federasyonu Hakem İşleri Müdürü Burçin Keskin, antrenman öncesi gerçekleştirilen toplantıda sarı-lacivertli futbolculara ve teknik heyete, oyun kuralları ve futbolda yaşanan son gelişmeler hakkında bilgiler verdi.

Sporx

Kaynak: http://www2.sporx.com/futbol/superlig...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın