Görüş Bildir
Haberler
Şampiyonluğa 1 Adım Kaldı!

Şampiyonluğa 1 Adım Kaldı!

Fatih
13.04.2014 - 20:54

F.Bahçe Debiyi Kazanırsa Şampiyon

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında lider Fenerbahçe, Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda MP Antalyaspor'u konuk etti.

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında lider Fenerbahçe, Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda MP Antalyaspor'u 4-1 mağlup etti. Bu skorla Fenerbahçe puanını 66'ya çıkardı. En yakın takipçisi Beşiktaş'a 12, Galatasaray'a 13 puan fark açtı.

Önümüzdeki hafta Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Beşiktaş'ı konuk edecek olan Fenerbahçe sahadan galibiyetle ayrılırsa ligin bitimine 4 hafta kala 19. şampiyonluğu ilan edecek.

MP Antalyaspor ise 28 puanda kaldı. Kırmızı beyazlılar maç fazlasıyla geceyi 16. sırada tamamladı.

MAÇTAN NOTLAR

21- dakika Kullanılan serbest vuruşta Caner'in doğrudan kaleye gönderdiği top sağ alt köşeden ağlarla buluşturdu. 1-0

31- dakika Kullanılan serbest vuruşta ceza alanına yapılan ortada Isaac'in yakın mesafeden kafa vuruşu ağlarla buluştu. 1-1

38- dakika Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına yapılan ortada Alves'in kale sahasına indirdiği topa Kadlec vurdu ve top Hakan'ın müdahalesine rağmen ağlarla buluştu. 2-1

İlk yarı skoru 2-1

64- dakika Sarı lacivertliler sağ kanattan köşe vuruşu kullandı. Ceza alanına yapılan ortada yerden seken topa Kadlec kafa vuruşunu yaptı ama önce kaleci Hakan topu ve ardından direğe çarpan top kornere gitti.

71- dakika Fenerbahçe 3. gole çok yaklaştı. Ceza alanı dışı sol çaprazında topla buluşan Alper'in ceza alanındaki Webo'ya harika pasında Webo'nun kafa vuruşu yandan dışarıya gitti

83- dakika Fenerbahçe karşı atağında ceza alanı ön bölümünde topla buluşan Webo, kafasıyla topu ceza alanına indirdi ama Kuyt topu kontrol edemedi.

89- dakika Kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına yapılan ortada Hakan'ın parmaklarının ucuyla dokunduğu top boşta kaldı ve Kadlec topu tek vuruşla boş kaleye gönderdi. 3-1

90+4. dakika MP Antalyasporlu Serkan Balcı, Meireles'e yaptığı faul sonrası ikinci sarı kartın ardından kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

90+4 dakika Sow, kaleci Hakan ile karşı karşıya kaldı. Düzgün bir vuruşla aradaki farkı 3'e çıkardı. 4-1

Şampiy10

Kaynak: http://sampiy10.gazetevatan.com/haber...
İçeriğin Devamı Aşağıda

6 Dikişle Gol Attı

Fenerbahçe'nin golcü oyuncusuna devre arasında tam 6 dikiş atıldı

Fenerbahçe – Medical Park Antalyaspor karşılaşmasının ilk yarısında Giray Kaçar’la girdiği ikili mücadelede kaşı açılan Moussa Sow’un kaşına devre arasında 6 dikiş atıldı.

Senegalli golcü oyuncu devre arasında yapılan bu müdahale sonrasında 2. yarıda da sahadaki yerini aldı. Sow karşılaşmanın son dakikalarında Hakan Arıkan ile karşı karşıya kaldı pozisyonda topu filelere göndermeyi başardı ve skoru 4-1 yaptı.

AMK Spor

Kaynak: http://amkspor.com/2014/04/13/6-dikis...

Fenerbahçe Taraftarından Selçuk İnan'a Mesaj!

Fenerbahçe'nin Antalyaspor'la yaptığı maç sırasında tribünde açılan bir pankart dikkat çekti...

Fenerbahçe'nin Antalyaspor'la yaptığı maç sırasında tribünde açılan ufak bir pankart dikkat çekti.

Bir Fenerbahçe taraftarının açtığı ufak pankartta, Selçuk İnan'a, 'Fenerbahçe'ye gel' mesajı gönderildi.

Selçuk İnan'ın Mancini ile yaşadığı tartışmaya göndermede bulunan taraftar ufak pankartına, 'Mancini ile yok arası, Selçuk İnan'a yakışır Fenerbahçe forması' yazdı.

Maraton

Kaynak: http://www.maraton.com.tr/fenerbahce-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0