Görüş Bildir
Haberler
Evini de Ayırdı

Evini de Ayırdı

Meltem Sevim
08.01.2014 - 19:34

Evini de Ayırdı

Cem Yılmaz ile evliliklerini bitiren Ahu Yağtu, eski eşiyle birlikte oturdukları evden özel eşyalarını ve kıyafetlerini alarak ayrıldı.

MAGAZİN SERVİSİ

2013 yılının son gününde bir buçuk yaşındaki oğlu Kemal’in babası komedyen Cem Yılmaz’la evliliklerini sonlandıran Ahu Yağtu dün kendi evine taşındı. Yağtu, bir haftadır aradığı evi Ulus’ta buldu. Yağtu, eşi Cem Yılmaz’la birlikte oturdukları Levent’teki villasından dün öğlen saatlerinde ayrıldı. Yağtu, Levent’teki villadan sadece özel eşyalarını ve elbiselerini aldı. Eşyalarını Ulus’taki yeni dairesine taşımak için Yağtu, küçük bir kamyonet kiraladı. Yağtu’nun eşyalarını taşımak için tuttuğu iki kişi yardım etti. Yaklaşık 2 saat süren taşınmadan sonra Yağtu, eski eşi Cem Yılmaz’ın Levent’teki villasından tamamen ayrılmış oldu. Yağtu, geçen günlerde yeni evi için Nişantaşı’ndaki bir dekorasyon mağazasından 5 bin TL’lik alışveriş yaptı.

15 dakikada boşanmışlardı

Magazin dünyasının gözde çiftlerinden Ahu Yağtu ile Cem Yılmaz 2012 yılının Mart ayında evlenmişti. 31 2013’te ayrılan ünlü çift, 2013’ün son gününde sadece 15 dakika süren davayla resmen boşanmıştı. Ahu Yağtu ile Cem Yılmaz, ayrılıkla ilgili konuşmaktan kaçınmıştı.

Milliyet

Kaynak: http://magazin.milliyet.com.tr/evini-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın