Görüş Bildir
Haberler
Evden Eve Nakliyatta Nelere Dikkat Edilmeli

Evden Eve Nakliyatta Nelere Dikkat Edilmeli

Furkan Dede
09.08.2015 - 10:46

Evden Eve Nakliyatta Nelere Dikkat Edilmeli

Evden eve nakliyat firmalarını da anlamak gerekli biraz empati yapmak lazım. Nakliyat firmaları ikinci el ev eşyası ile muhatap oldukları için onlarında işi zor. Belki de 6 yıldır evin bir köşesinde duran ve nem le çürümeye başlayan bir eşyayı nakliyat firması yerinden kaldırınca nem ile eşya ikiye ayrılınca, nakliyat firması kötü oluyor. Eşyaya zarar veriyor diye adımız çıkmasın diye bu konu genelde ev sahibinden saklanır ve eşyanın kırılan yeri gizlenmeye çalışılır. Ve iletişim problemi bundan sonra çıkmaya başlar çünkü bazı ev sahipleri de haklı olarak eşyanın sağlam olduğunu personelin kırdığını iddia ediyorlar, gelin bu konuya yakından bakalım.

İletişim doğru ve sağduyulu olduğu ve anında iletişim kuracağınız firmayı seçin. Nakliyat firmanız ile beraber ev taşıyacaksınız bu nedenle bir birinizi iyi anlamanız lazım. İyi iletişim kurduğunuzu düşündüğünüz firmaları tercih etmeniz süreçte işinizi kolaylaştırır. İletişim bence bazı yerlerde paradan değerli olmaktadır, eğer hoşunuza gitmeyen bir şeyler olursa anında demeniz ve firmanın buna bir çözüm bulması hem sizi rahatlatır hem de eşya taşımanın daha kaliteli olmasını sağlar.

İlginizi Çekebilir>>  Yeni bir eve taşınırken mutfakla ilgili nelere bakılmalı?

Eşyalarınızın listesini önceden hazırlarsanız taşıma gününde daha rahat olursunuz daha rahat hareket edersiniz. Evinizi taşmaya gelmeden önce listeye bakarak hangisini götüreceksiniz hangisini götüremeyeceksiniz ilk önce buna kara verin ve belirtin gerekirse bir kopyasını da nakliyat firmasını verin, ileride çıkacak sorunları önlemiş olursunuz. Eşya listesinin bir kopyasını ekip ile paylaşın. Bu şekilde yaparsanız aynı zamanda hangi eşyaların götürüleceğini bir bakıma belgelemiş olursunuz. Bazen şöyle sorunlar yaşayabiliyoruz; Ev sahibi eşyam eksik dediğinde ekibimiz eşyayı görmedik diyebiliyor ve sorunlar çıkıyor, eğer ki siz eşyaları tek tek yazarsanız elinizdeki belgeyi göstererek iddianızı kanıtlamış olursunuz.

Kaynak: http://www.nakliyat-ankara.com/
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın