Görüş Bildir
Haberler
Erkan Zengin Trabzon'u İkiye Böldü

Erkan Zengin Trabzon'u İkiye Böldü

Fatih
10.01.2015 - 22:12

Trabzonspor'un ısrarla kadrosuna katmak istediği Eskişehirsporlu Erkan Zengin'in transferi camiayı böldü.

Trabzonspor camiasında Erkan Zengin krizi yaşanıyor. Bordo mavili takımın transferi için büyük çaba sarf ettiği Erkan Zengin'in Fenerbahçe'ye gitmek istediğini açıklaması Trabzon'da tepki çekmişti. Erkan'ın bu tercihine rağmen Trabzonspor'un bu transferdeki ısrarını sürdürmesi tepkileri her geçen gün artırıyor. Bordo mavililerin Eskişehirspor ile 2 milyon 250 bin Euro ya anlaşmasına rağmen tüm çabalara karşı Erkan'ı henüz ikna edemediği öğrenildi.

Trabzonspor kamuoyunda Erkan Zengin transferine karşı tepkileri gündeme taşıyan yerel basın da, Erkan'ın özellikle Fenerbahçe'ye gitmek istediği yönündeki açıklamasına dikkat çekiyor. Taka Gazetesi, 'İçinize sinecek mi? Tamam, sahada yokuz ama bari masadaki itibarımızı kurtarın. Bu forma ucuz olamaz. Sezon başından bu yana Trabzonspor ile anılan ve Ersun Yanal'ın gelişinden sonra teknik patronumuza sürekli 'Beni alın' diye telefon açıp mailler gönderen Erkan, Fenerbahçe'den teklif gelince Trabzonspor'a sırt çevirmiş, TV'lerde bordo mavili formayı küçültecek açıklamalar yapmıştı. O günden sonra Trabzonspor taraftarlarının hem kalbinden hem de transfer listesinden sildiği Erkan Zengin konusunda Trabzonspor yönetimi garip girişimler yapıyor' ifadelerini kullandı.

Özür dilemeden asla

Gazetenin yorumunda ayrıca, 'Trabzonspor formasının ağırlığı her zaman saha sonuçlarının ve kişilerin üzerinde tutulmuştur. Erkan Zengin'in bu büyük camiadan özür dilemeden transfer edilmesi ve o formayı giyinmesi asla kabul görebilecek bir icraat olmayacaktır. Trabzonspor yönetimi bütün bunları dikkate alarak Erkan Zengin konusunda öyle adım atmalı. Erkan Zengin'i dün istedik, bugüne de olabilir. Ama asla özür dilemeden o şanlı forma giydirilmemeli' sözlerine yer verildi. Kuzey Ekspres Gazetesi ise, 'Erkan Zengin hür iradesini kullandı, Fenerbahçe'yi tercih ettiğini söyledi. Ama peşini bırakmıyoruz! İşte Trabzonspor'un büyüklüğü! Ne olur bize gel! Değerleriyle büyüyen Trabzonspor'da artık her şey olağan hale geliyor. Erkan Zengin açıkça, 'Ben Fenerbahçe'de oynamak istiyorum' dedi. Fenerbahçe buna rağmen oyuncudan anında vazgeçti ama bordo mavili yönetim pes etmedi, Eskişehirspor'la anlaştı. Transferin gözdesiyken bir anda Trabzonspor dışında hiçbir taliplisi kalmayan Erkan'ın, İsveç dönüşü Trabzon'a gelerek sözleşme imzalayacağı öne sürüldü. Böylece Trabzonspor yönetimi kendi değerlerini hiçe sayıp kendisini istemeyen bir oyuncuyu renklerine bağlayarak tartışılacak bir icraata imza atmış olacak' ifadelerini kullanarak transfere tepki gösterdi.

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın