Görüş Bildir
Haberler
Eric Schmidt: “Yakında Alphabet Hakkında Çok Gelişme Yaşandığını Göreceksiniz”

Eric Schmidt: “Yakında Alphabet Hakkında Çok Gelişme Yaşandığını Göreceksiniz”

İçeriğin Devamı Aşağıda

Google’ın yeni holding şirketi Alphabet’in genel başkanı ve teknik olarak şirketi kuran beş kişiden biri olan Eric Schmidt, şirketin kurulduğu bilgisini paylaşırken bünyesinde hangi şirketleri barındıracağının daha netleştirilmediğini ve bu konu üzerinde çalıştıklarını belirtti.

Teknoloji ve politikalar konusundaki bir zirvede gerçekleştirilen görüşme basına açık değildi; ama bir ses kaydı sızdırıldı. Schmidt, şifreleme, bant genişliği düzenlemeleri, Avrupa’da Google’ın eleştiri toplamasına sebep olan “Unutulma Hakkı” ve paylaşım ekonomisinden bahsetti. Geçen hafta Avrupa’da söz edilen gizlilik teklifleri konusunda çok endişeli olduğunu söyleyen Schmidt’in aslında politikalar üzerine yaptığı yorumların hiçbiri yeni değildi.

Alphabet hakkında konuşurken “Alphabet şirketlerinin mevcut CEO’ları ve adaylarıyla toplantılar gerçekleştiriyoruz. Yakında çok gelişme yaşandığını göreceksiniz” dedi.

Gelişmelerin ne olacağının detayına girmese de, Google’ın otonom araba girişimiyle oluşabilecek potansiyel şirkete övgü yağdırdı.

Alphabet dışında hangi internet şirketlerinin heyecan verici olduğu sorulduğundaysa cevabı Uber oldu.

Kaynak: http://recode.net/2015/10/13/eric-sch...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0