Görüş Bildir
Haberler
Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: 'Tuvaletleri Ne Zaman Temizledin de Biliyorsun?'

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: 'Tuvaletleri Ne Zaman Temizledin de Biliyorsun?'

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef alan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Ey Kılıçdaroğlu ne zamandan beri külliyenin tuvaletlerini gezdin, temizledin de oranın altın kaplama olduğunu gördün' dedi.

Erzurum'da vatandaşlara seslenen Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Cumhurbaşkanlığı külliyesinde altın kaplama klozet olduğu yönündeki sözlerini şöyle eleştirdi:

'Şimdi çıkmış Kılıçdaroğlu, şu edepsizliğe bak, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki klozetler altın kaplamaymış… Bu sabah mektup gönderdim davet edin gezsin. Bakalım  nerede bir altın kaplama klozet var. Bazen benim vatandaşımızın saflığı tutuyor bu tür yalancılara inanıyor. Bana cevap geliyor: Kaçak sarayı önce kaçak olmaktan çıkar. Bu konuda da Danıştay buranın kaçak olmadığını defaatle açıkladı. Ama bundan hukuktan mukuktan anlamaz ki.

Bu cevabı yazan zaten cahil cühela. Bunlar Danıştay kararı da dinlemez. Bana sonunda bunu  da dedirtecekler: Ey Kılıçdaroğlu ne zamandan beri külliyenin tuvaletlerini gezdin, temizledin de oranın altın kaplama olduğunu gördün.

O zaman bunun kılavuzu berbat.'

'İmralı'yla masaya oturmadım'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi de eleştiren Recep Tayyip Erdoğan şunları söyledi:

'Bana terör örgütüyle masaya oturduğunu söylüyor. Nerede siyasi, kadromdan bir arkadaşım İmralı’dakiyle masaya oturdu bunu ispat et dedim. İspat edemezsen alçaksın dedim Bahçeli’ye. Şimdi de cumhurbaşkanlığı makamıma hakaretle aynı şeyi söylüyor. Eğer bunu ispat edemezsen alçaksın. Namertsin. Çünkü Tayyip Erdoğan ne bir terör örgütü mensubuyla ne İmralı’dakiyle ne masaya oturmuştur ne bir mektup göndermiştir. Hukukta bir kaide vardır. Müddeyi yani iddia sahibi iddiasını ispatla mükelleftir. Ha Kılıçdaroğlu ha Bahçeli ha diğeri.'

Erdoğan, Kılıçdaroğlu'na dava açıyor

Erdoğan, Kılıçdaroğlu'na dava açıyor

AA / Arşiv

Erdoğan'ın avukatı Ali Özkaya, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na yönelik iddialarıyla ilgili manevi tazminat davası açılacağını söyledi.

Özkaya, yaptığı açıklamada, Kılıçdaroğlu'nun 'Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda altın kaplama klozetler ve bardaklar bulunduğu' iddia ettiğini hatırlatarak, 'Kılıçdaroğlu'nun beyanıyla ilgili olarak mahallinde keşif yapılması suretiyle iftira attığı ve yalan söylediğinin tesbiti ve bu nedenle manevi tazminat davası açacağız' dedi.

Özkaya, dava dilekçesini yarın sunacaklarını belirtti.

AA ve İleri Haber | Fotoğraf: Cumhurbaşkanlığı ve AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0