Görüş Bildir
Haberler
Erdoğan Çiftinden Singapur'da 'Orkide' İmzası

Erdoğan Çiftinden Singapur'da 'Orkide' İmzası

Burçak Cürül Öztürk
09.01.2014 - 12:18 Son Güncelleme: 20.05.2022 - 15:40

Erdoğan Çiftinden Singapur'da 'Orkide' İmzası

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Singapur'daki Botanik Parkı Orkide Bahçesi'ni gezdi. Buradaki bir orkide türüne Tayyip-Emine Erdoğan çiftinin adı verilirken, ziyarete Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın 'nikah masası' esprisi damga vurdu.

Uzak Doğu seyahatinin Singapur ayağında resmi programını sürdüren Başbakan Erdoğan, Singapur Parlamento Başkanlığını ziyaretinin ardından eşi Emine Erdoğan ve beraberindeki bakanlarla dünyaca ünlü Singapur Botanik Parkı Bahçesi'ne geldi.

Bahçede orkide hibriti, yeni bir tür olan mor renkli bir çiçeğe, Başbakan Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın adı verildi.

Çiçekle ilgili bilgi alan Başbakan Erdoğan, görevlinin çiçeği tanıtımı sırasında, 'Bu orkide de mor, kravatınız da mor, moru sever misiniz?' diye sordu. Erdoğan daha sonra ise 'Torunum da mor rengi çok sever' dedi. Daha sonra Başbakan Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, devlet büyüklerinin isimlerinin verildiği çiçek adlarının kayıtlarının yer aldığı defterde, “Dendrobium Tayyip-Emine Erdoğan' adlı çiçekle ilgili sayfaları imzaladı.

'NİKAH MASASI' ESPRİSİ

Bu sırada Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın bir sözüne karşılık Emi*ne Erdoğan, aynı masada imza atılırken yaptığı, 'Damat memnun mu, hadi bakalım imzalar atıldı' esprisinin yanı sıra imza tamamlandıktan sonra da burada bulunanlara dönerek, 'Alkış yok mu?' diye seslendi.

Hürriyet

Kaynak: http://www.hurriyet.com.tr/dunya/2553...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Orkidenin Adı 'Dendrobifm Tayyip-Emine Erdoğan' Oldu

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın adı, Singapur'da, Botanik Parkı Orkide Bahçesi'nde bulunan bir orkideye verildi.

Uzak Doğu seyahatinin Singapur ayağında resmi programını sürdüren Başbakan Erdoğan , Singapur Parlamento Başkanlığı'nı ziyaretinin ardından, eşi Emine Erdoğan ve beraberindeki bakanlarla dünyaca ünlü Singapur Botanik Parkı Bahçesi'ne geldi.

Bahçede orkidenin karışımından oluşturulan yeni bir tür olan mor renkli bir çiçeğe, Başbakan Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın adı verildi.

Çiçekle ilgili bilgi alan Başbakan Erdoğan, görevlinin çiçeği tanıtımı sırasında, 'Bu orkide de mor, kravatınız da mor, moru sever misiniz?' diye sordu. Erdoğan'da bu diyaloğu tercüme ederek gülümsedi ve, 'Torunum da mor rengi çok sever' dedi. Daha sonra Başbakan Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, devlet büyüklerinin isimlerinin verildiği çiçek adlarının kayıtları yer alan defterde, “Dendrobifm Tayyip-Emine Erdoğan' adlı çiçekle ilgili sayfaları imzaladı.

Ümit KOZAN/DHA

Kaynak: http://www.radikal.com.tr/politika/si...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0