Görüş Bildir
Haberler
Erdoğan: 'Bir Pop Star Çıkardılar, İyi Saz Çalıyormuş'

Erdoğan: 'Bir Pop Star Çıkardılar, İyi Saz Çalıyormuş'

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bir televizyon programında bağlama çalarak türkü söyleyen HDP lideri Demirtaş’ı eleştirdi ve 'Bölücü örgütle, paralel örgüt bir oldular. Bir pop star çıkardılar, iyi saz çalıyormuş, sesi de güzelmiş, öyle söylüyorlar.' dedi.

'Cumhurbaşkanı Nevşehirlilerle buluşuyor' etkinliğine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, burada yaptığı konuşmada HDP, Gülen Cemaati ve Doğan Grubu’nu eleştirdi.

Erdoğan, Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın bir televizyon programında bağlama çalarak türkü söylediğini hatırlattı. Gülen Cemaati ve PKK’nın HDP’yi desteklediğini belirtti:

“Şimdi hepsi birden ittifak yapıyorlar. Aslında ittifak her zaman vardı. Bölücü örgütle, paralel örgüt bir oldular. Bir pop star çıkardılar, iyi saz çalıyormuş, sesi de güzelmiş, öyle söylüyorlar. Varsın olsun. 6-8 Ekim olaylarında milleti sokağa döküp 50 kişinin ölümüne sebep olan bu değil miydi?... Bir yandan da milleti tehdit etmekten de geri durmuyorlar. Bölücü örgütün desteklediği parti barajı aşamazsa, ülkede kaos çıkarmış. Bunu nasıl söylersin? Bu ülkenin polisi, askeri yok mu? Bu ülkenin yasalarına karşı gelenler, gereken cezayı alırlar.”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’de siyaseti dizayn etmeye yönelik bir ittifak yapıldığını söyledi. 'Aslında bu ittifak başından beri vardı ama ilk defa bu kadar genişledi. Bölücü örgüt ile paralel örgüt bir oldu. Yanlarına Ermeni lobisini, New York Times gazetesini de aldı. Türkiye'de siyaseti dizayn etmeye çalıştılar. Tutmaz. Siyaset mühendisliği ana muhalefetin genlerinde zaten var. Milliyetçi olduğu iddiasındaki parti de geçmişine ve tabanına ihanet pahasına bu ittifakta yerini aldı. Kendisine prens olarak da bölücü örgütün güdümündeki partiyi seçtiler. Hep birlikte onun için çalışıyorlar' diye konuştu.

Erdoğan, Hürriyet gazetesinin sahibi Doğan Grubu’nu yine eleştirdi. 'Yüzde 52 ile seçilmiş cumhurbaşkanına idam başlığını attılar, üzerine de benim resmimi koydular. Bir de kurnazlık yapıyorlar. 'Biz böyle bir şey yapmadık'. Dürüst olun dürüst. Adam gibi adam olun' dedi.

.

AA ve DHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0