Görüş Bildir
Haberler
'Alevi ve Sünniler Birbirlerinin Yegane Hamileridir'

'Alevi ve Sünniler Birbirlerinin Yegane Hamileridir'

Yüksel Venedik
21.07.2014 - 22:36 Son Güncelleme: 21.07.2014 - 22:40

Erdoğan Alevilerle İftar Programında Konuştu

Başbakan Erdoğan, Ankara'da bazı Alevi dernek temsilcilerinin katıldığı iftar programında konştu. Erdoğan, 'Alevi ve Sünniler birbirlerinin yegane hamileridir' dedi..

Başbakan Erdoğan, şunları söyledi:

Ortadoğu'da kardeşleri Şii ve Sünni diye ayırıp birbirlerine düşürmek isteyenler bu kirli oyunu Türkiye'de de oynamak istediler. Zaman zaman da bu oyunu ısıtıp, Türkiye'de servis etmek derdindeler. Allah'a sonsuz kere hamdolsun ki Türkiye, kurulan onca tuzağa rağmen bu nifak tuzağına düşmemiştir. Allah'ın izniyle de düşmeyecektir. Alevi ve Sünniler birbirlerinin yegane hamileridir.

'KÜRTLERE, ALEVİLERE YAPILANLARI UNUTMADIK '

Zulmün rengi yoktur. Zalimin bir tarafı yoktur. Zalim zulmederken mazlumlar arasında ayırım yapmaz. Zalim Esed kendisinden olmayanlara değil, insana zulüm yapıyor. İsrail, bir terör devleti olduğu için zulmediyor. Zalim, bütün inançlarından insani değerlerinden sıyrılmış kalbinde inanca dair her şeyi dışarıda bırakmış kişidir. Şii ve Sünni terörü kavramlarını asla kabul edemeyiz. Kardeşini katleden bizimle aynı dinden mezhepten olamaz. Alevi ve Sünniler birbirlerinin yegane hamileridir. Bize yapılan zulümlerin başkalarına da yapıldığını unutmadık. Kürtlere, Alevilere yapıldığını unutmadık.

Posta

Kaynak: http://www.posta.com.tr/siyaset/Haber...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0