Görüş Bildir
Haberler
En son halleriyle 8 Hababam Sınıfı Öğrencisi.

En son halleriyle 8 Hababam Sınıfı Öğrencisi.

EDGIR
25.01.2015 - 23:02 Son Güncelleme: 26.01.2015 - 18:02

Serinin ilk filminin üzerinden tam 40 sene geçmesine rağmen ilk izlediğimiz zaman ki gibi güldürebilen efsane film. Hababam Sınıfı'nın Birbirinden değerli öğrencilerini Sizler için derledik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Kemal Sunal

1. Kemal Sunal

Listemizin ilk sırasında ki isim Kemal Sunal. Gülümsemesiyle hala bizi güldürebiliyor. Hayatı boyunca toplam 82 filmde rol aldı. 3 Temmuz 2000 tarihinde Balalayka adlı filmin çekimlerine başlamak için Trabzon'a gitmek üzere bindiği uçakta kalkıştan hemen önce geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti

2. Halit Akçatepe

2. Halit Akçatepe

Nam-ı diğer Güdük Necmi. Kekelemesiyle ünlü sanatçı 3 Seride oynadı. Değerli Sanatçı yakın zamanlarda Felç geçirdi. Doktorunun yaptığı açıklamada Sağ tarafını kullanamadığı, yürüyemediğini ve konuşmakta güçlük çektiğini ifade etti.

 Kaynak: Halit Akçatepe felç oldu - Milliyet.com.tr

3. Tarık Akan

3. Tarık Akan

Listemizin 3. Sırasında karizması ve sempatisiyle ün salmış Tarık Akan var. Sanatçı dile kolay tam 113 filmde oynadı. En son filmi Murat Saraçoğlu'nun yönettiği 2009 yapımı Deli Deli Olma adlı filmdir. Sanatçı hala aramızda.

4. Feridun Şavlı

4. Feridun Şavlı

4.Sırada Boğazına düşkün haliyle tanıdığımız Dom Dom Ali ... Sanatçı 5'i Hababam Sınıfı Serisi olmak üzere 10 Filmde oynadı. Sanatçı 1996'da Kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

5. Ahmet Arman

5. Ahmet Arman

Bir diğer efsane de Hayta İsmail. Değerli Sanatçı 13 filmde Boy gösterdi. Bunlardan bir tanesi bu sene Gösterime girecek olan 'Öğrenci İşleri' dir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bülent İğdiroğlu

6. Bülent İğdiroğlu

Sanatçı 3'ü Hababam Sınıfı Serisi olmak üzere 4 Filmde oynadı. 1982 Senesinden Beri herhangi bir sinema filminde oynamadı.

7. Bonus: Adile Naşit

7. Bonus: Adile Naşit

Bize anne sıcaklığı veren, kahkahasıyla kendini sevdirmiş bir Üstad.. Sanatçının Son filmi Vefat ettiği yıl çekilen (1987), Başrollerini Münir Özkul ile paylaştığı 'Aile Pansiyonu' adlı filmdir. Toplamda 93 Filmde oynamıştır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın