Görüş Bildir
Haberler
Emre'den Büyük İtiraf!

Emre'den Büyük İtiraf!

Ulaş
22.03.2014 - 16:21

Emre'den Büyük İtiraf!

Hakemler ve rakip futbolcularla yaşadığı diyaloglar nedeniyle ağır eleştiriler alan Fenerbahçe’nin tecrübeli kaptanı Emre Belözoğlu, bu konuyla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

Eski ve yeni takım arkadaşları da dahil birçok ismin, “Saha dışında bambaşka bir insan” dediği Emre, saha içindeki tutumuyla ilgili samimi ifadeler kullandı, özeleştiri yaptı. Bu sezon ligde oynadığı 12 maçta 5 kez sarı kartla cezalandırılan Emre, “Saha içinde agresif ve hırçın olduğumu kabul ediyorum. Kaybetmeyi sevmeyen bir yapıya sahibim. Agresif oynayarak takımım için daha fazlasını vermek adına bazen kendimi kaybettiğim oluyor. Bunun için öfke kontrolü tedavisi de gördüm. Ancak ne kadar bunu başarabiliyorum bilmiyorum. Ben de hatalarımın farkındayım” açıklamasını yaptı.

“TÜM MAÇLARI KAZANACAĞIZ”

Gaziantepspor ile oynayacakları maça da değinen Emre, “Şampiyonluk yolunda önemli deplasmanlardan birine çıkacağız. Yalnızca bu 90 dakikayı düşünüyoruz. Kalan tüm maçlarımızı kazanmak istiyoruz. Bunu başaracak gücümüz var. Son haftalarda tekrar çıkışa geçtik ve takım olarak büyük bir özveriyle mücadele ediyoruz” sözlerini sarfetti.

Milliyet

Kaynak: http://amkspor.com/2014/03/22/emrede-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın