Görüş Bildir
Haberler
Emenike Yerine Meier

Emenike Yerine Meier

Ulaş
10.01.2015 - 14:35
onedio.com
İçeriğin Devamı Aşağıda

Fenerbahçe’nin sorunlu yıldızı Emmanuel Emenike'yi gönderip Alman golcü Alexandre Meier’in peşine düşecek.

Aziz Yıldırım’ın, “10 milyon Euro’ya satmadım” dediği, resmi internet sitesinden, “Emenike için transfer çalışmamız yoktur” açıklaması yapılan Nijeryalı yıldıza İngiliz ekibi Tottenham talip oldu. İngiltere’nin önde gelen gazetelerinden Metro’da Jamie Sanderson imzasıyla çıkan habere göre Londra temsilcisinin menaceri Pochettino, sezonun ilk yarısındaki bazı Fenerbahçe maçlarına gözlemci gönderdi.

Emenike’yi yakın takip altına aldı. Gözlemcilerden gelen raporların ardından Tottenham, yıldız futbolcunun işini bitirmek için harekete geçti. Habere göre İngiliz devi Emenike için 7.8 milyon Pound’luk (27.5 milyon TL) teklif yapacak.

Tavırları ve davranışlarıyla taraftarları çileden çıkartan, takımın huzurunu bozan Emenike için Aziz Yıldırım, “10 milyon Euro’ya bırakmadım” açıklamasını yapmıştı. Ancak daha iyi bir teklif gelmesi halinde yönetimin bunu kabul edeceği belirtiliyordu. Yönetim, Tottenham ile masaya oturduğunda 7.8 milyon Pound’luk rakamı 10 milyon Pound’a (35 milyon TL) çıkarmaya çalışacak. Eğer bu transfer gerçekleşirse, Fenerbahçe sorunlu bir oyuncusundan yüksek miktarda gelir elde ederek kurtulmuş olacak.

Sarı-Lacivertliler, Emenike’yi satması halinde Alexandre Meier’in işini bitirmek için girişimleri hızlandıracak. Fenerbahçe, Nijeryalı yıldızın neredeyse dörtte biri maliyetine, yaklaşık 3 milyon Euro bonservis bedeliyle Alman yıldıza imza attıracak.

Böylece İsmail Kartal, farklı tipte bir santrfora sahip olacak. Kartal, hızlı oynamak istediğinde Moussa Sow’u forvette kullanarak savunma arkasına atılacak toplarla tehlike arayacak. Kapanan savunmalar önünde ise Alexandre Meier’in yüksek fizik gücünden ve hava toplarındaki hakimiyetinden yararlanabilecek.

  • Şampiy10
Kaynak: http://sampiy10.gazetevatan.com/emeni...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0