Görüş Bildir
Haberler
Ejderha Kanı reçinesi cilt hastalıklarına çözüm

Ejderha Kanı reçinesi cilt hastalıklarına çözüm

Halil Aksit
21.02.2014 - 00:22 Son Güncelleme: 09.06.2014 - 00:35

Sedef, Akne, Mantar, Hemoroid, Herpes doğal yöntem ile savaşın

Yağmur ormanı ağacı Dragon’s Blood Tree’den (Ejderha Kanı, Croton Lechleri, Sangre de Drago) elde edilen saf ve doğal reçine özütü “Ejderha Kanı” cilt hastalıklarındaetkili olduğu kanıtlanmış durumda.

Ejderha Kanı, sanki bir “bitki kimyasalları alışveriş merkezi” içerir. Buna proantosiyanidin (antioksidan), basit fenoller, diterpenler, fitosteroller ve biyolojik olarak aktif alkalaiodler ve linganlar da dahildir.

Araştırmalar bu güçlü yağmur ormanı bitkisinin yerliler tarafından çeşitli biçimlerde kullanıldığını kanıtladı. Bu bitki muhteşem, sürdürülebilir bir yağmur ormanı kaynağı ve pazarda bulunabilirliği arttıkça tüketicilerin dikkatini daha çok çekmektedir. Etkilenen alana doğrudan uygulandığında her türlü cilt sorunlarında: Sedef, Egzama, Akne, Sivilce, Cilt Lekeleri, Herpes / dudak uçuğu, cilt / tırnak mantarı ve Hemoriod dahil iyi geldiği kanıtlanmıştır.

O.M.D. Dr. James E Williams Ejderha Kanı'nın lokman hekimler tarafından yürütülen çok sayıdaki kullanım biçimini şöyle özetleyerek açıklıyor:

“Ejderha Kanı'nın çok geniş bir yelpazede kullanılması mümkün. Bunlar arasında, örneğin ilaçların yan etkisinden, kemoterapiden ya da ışın tedavisinden, bağırsaklardaki mikrobiyel iltihaptan kaynaklanan ishale, seyahat ishaline ve AIDS'teki gibi virüslerden kaynaklanan ishale karşı geniş yelpazeli bir önleyici madde olması da yer alıyor.

Ejderha Kanı'nın antimikrobiyel ve iltihap önleyici etkileri onu kronik virüs hastalıklarının klinik tedavisinde yararlı bir bileşim haline getiriyor, ayrıca doğal bir antibakteriyel madde yapıyor.

Ayrıca doğal yollarla tedavi eden çeşitli uzmanlar ABD'de diyabetik nöropati hastalığında Ejderha Kanı'nın dahili yolla kullanılması halinde sinir uçlarına, sinir ağrılarına ve sinir iltihaplarına karşı destekleyici olduğunu belirtmişlerdir. Diyabetle bağlantılı olan ve başka yöntemlerle iyileşmeyen cilt ülserlerinde de (harici kullanımda) destekleyici olduğu belirtilmiştir.

 Dünyadaki etnik tıp uygulamaları

Amerika, Avrupa ve diğer ülkeler

Kanserde, egzamalarda, sedefde, dudak uçuklarında, herpes, tırnak ve cilt mantarlarında, aknede, sivilcede, mantar enfeksiyonlarında, iltihaplarda, hemoroitlerde, cilt kanserinde, tümörlerde, antiseptik olarak her türlü cilt problemlerinde başarılı şekilde kullanılmaktadır.

Doğal kozmetik sanayisinde, yara  izleri gidermede, cilt lekeleri azaltmada, kırışıklıkları gidermede, antiaging, antioksidan, gençleşmede, cildin yağ dengesini düzenlemede, cilt yenilemede, sıkılaştırmada, şişlikleri gidermede, sivilce, akne.

Klinik ve universite araştırma kaynaklarına buradan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: http://www.ejderhakani.net
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0