Görüş Bildir
Haberler
Kavga Ayıran Polisi Vurdular

Kavga Ayıran Polisi Vurdular

adem kara
09.06.2014 - 15:48 Son Güncelleme: 09.06.2014 - 17:23

Edirne'deki çatışmada kalbinden kurşunlanan polis şehit oldu

Edirne’de iki grup arasında meydana gelen silahlı çatışmada bir polis memuru ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan polis memuru, hayatını kaybetti.

Olay, Eski İstanbul Caddesi üzerinde başladı. Rus ve Rize plakalı araçlardan çıkan şahıslar, belirlenemeyen bir sebepla silahlı çatışmaya girdi, cadde üzerinde bulunan vatandaşlar korku dolu anlar yaşadı. Olaya ilk önce bölgede bulunan trafik polisleri müdahale etti. Sabuni Mahallesi Kervansaray Otoparkı civarında süren kovalamacayı gören Edirne Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Hüseyin İmran, şahıslara müdahale etti. Şahıslar bu kez polis memuruna ateş etmeye başladı. Kalbinden vurulan polis memuru ağır yaralandı. Olay yerine sevk edilen ambulansla Edirne Devlet Hastanesi’ne kaldırılan polis tedavi altına alındı. Polis, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Edirne Emniyet Müdürü Rahmi Baştuğ, emniyet müdür yardımcıları, şube müdürleri ve çok sayıda polis hastaneye geldi. Müdür Baştuğ, suç faillerinin ve aletlerinin ellerinde olduğunu, soruşturmanın sürdüğünü söyledi.

Olay sırasında bölgede bulunan Edirne Televizyonu muhabiri Resul Oruçoğlu da saldırıya uğradı. Darp edilen ve kamerası kırılan muhabir olay anını şöyle anlattı: “Bir anda silahların patladığını duydum. Kameramı açarak olayı çekmeye başladım. Saldırganlardan biri bana saldırdı. Kameramı kırdı. Bir polis memurunu vurdular.”

Cihan

Kaynak: http://www.cihan.com.tr/news/Edirne-d...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0