Görüş Bildir
Haberler
Diyarbakır Emniyeti'nde Büyük Tasfiye

Diyarbakır Emniyeti'nde Büyük Tasfiye

Onedio Medya
25.01.2014 - 15:27 Son Güncelleme: 25.01.2014 - 16:45

Diyarbakır Emniyeti'nde Büyük Tasfiye

Türkiye’yi sarsan yolsuzluk ve rüşvet operasyonu sonrası emniyet teşkilatında başlatılan görevden almalar devam ediyor. Tasfiyeler bu sefer Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü'ne uzandı. Diyarbakır'da Asayiş, Personel ve Siber gibi önemli şube müdürlerinin de bulunduğu 9 şube müdürü ile çok sayıda personelin görev yeri değiştirildi.

İstanbul'da 17 Aralık’ta yapılan büyük yolsuzluk ve rüşvet operasyonunun ardından Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) bünyesinde art arda yaşanan görevden almalar Diyarbakır'da uzandı. Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü'nde 9 şube müdürü ile çok sayıda personelin görev yeri değiştirildi. Alınan bilgiye göre yapılan son değişiklik şöyle: Diyarbakır Asayiş Şube Müdürü Emin Tığlı, Çocuk Şube Müdürlüğüne atandı. Çocuk Şube Müdürü de asayişe getirildi. Diyarbakır Bölge Trafik Müdürü Seyit Cingöz, Şehiriçi Trafik Şube Müdürlüğü'ne getirildi. Personel Şube Müdürü Vakkas Aslan Bütçe Şube Müdürlüğüne, Bütçe Şube Müdürü Adem Yılmaz ise Hukuk İşleri Şube Müdürlüğüne atandı. Trafik Şube Müdürü İbrahim Can, Personel Şube Müdürlüğü'ne getirildi. Muhabere Şube Müdürü Nihat Urgancı ise Siber Suçlar Şube Müdürlüğü'ne getirildi. Siber Suçlar Şube Müdürü Ali Zeytin de görevden alınarak Bölge Trafik Şube Müdürlüğüne gönderildi.

Bu arada müdürleri değiştirilen şube müdürlüklerinde çok sayıda polis memurunun da görev yerinin değiştirildiği öğrenildi. İstanbul’da 17 Aralık'ta başlayan yolsuzluk, rüşvet ve kara para operasyonunun ardından Emniyette başlatılan büyük tasfiye operasyonu kapsamında görevden alınan Diyarbakır Emniyet Müdürü Recep Güven’in yerine Aksaray Emniyet Müdürü Halis Böğürcü atanmıştı.

Zaman

Kaynak: http://www.aktifhaber.com/diyarbakir-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0