Görüş Bildir
Haberler
Dikkat! İç Gıcıklayan İçerik: 2021 Yılının En Ateşli 10 Dizi Sahnesi

Dikkat! İç Gıcıklayan İçerik: 2021 Yılının En Ateşli 10 Dizi Sahnesi

2021 yılı salonların kapalı olması açısından sinema sektörü biraz buruk geçse de dijital medya sektörü açısından epey verimliydi. En güzel ve en iddialı dizileri çoktan işlediğimize göre bu senenin en ateşli sahnelerini görmeye ne dersiniz?

Not: Dizi açıklamaları Beyazperde'den alınmıştır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Firefly Lane - 3. Bölüm

1. Firefly Lane - 3. Bölüm

Dizide Tully rolünü oynayan Katherine Heigl'in yer aldığı bu seks sahnesi, dizide yer alan diğer seks sahneleri gibi epey cüretkardı.

Dizinin konusu: Kristin Hannah’ın aynı adlı romanından uyarlanan “Firefly Lane” çocukken tanışan ve uzun yıllarca dost kalan Tully ve Kate'in hikayesini takip ediyor. Netflix tarafından ekrana uyarlanan yapımın başrollerinden biri “Grey’s Anatomy” ve “Suits” gibi dizilerde izlediğimiz Katherine Heigl'a emanet edildi. Dizinin başsorumlu koltuğunda ise Maggie Friedman var.

2. Who Killed Sara? - 1. Sezon 3. Bölüm

2. Who Killed Sara? - 1. Sezon 3. Bölüm

Henüz 2 sezon yayınlanan gerilim-gizem türündeki dizi özellikle 3. bölümdeki bu sahnesi ile beğeni toplamıştı.

Dizinin konusu: Alex, kız kardeşinin ölümü ile suçlanan adamdır. Haksız yere 18 sene hapishanede yatan Alex, özgürlüğüne kavuştuğunda adaleti kendi ellerine almaya karar verir. Masumiyetini kanıtlamak için her şeyi yapmaya hazır olan Alex, kardeşini öldüren ve hayatından 18 yılını çalanlardan intikam almak için harekete geçer. Alex, bu sırada gerçek suçluyu bulmaktan daha fazlasını ortaya çıkarır.

3. Riverdale - 5. Sezon 5. Bölüm

3. Riverdale - 5. Sezon 5. Bölüm

Archie ve Betty'nin seks sahnesi zaten uzun süredir beklenen bir şeydi. En sonunda duş sahnesinde gerçekleşti.

Dizinin konusu: Archie çizgi romanlarının ana karakterleri  Archie, Betty ve Veronica'yı merkezine taşıyan dizi, küçük bir kasaba olan Riverdale'in uzaktan görünen sessiz sakin halinin altında yatan karanlığa odaklanıyor.

4. Behind Her Eyes - 3. Bölüm

4. Behind Her Eyes - 3. Bölüm

Louise ve David'in yasak ilişkisini başlatan bu seks sahnesi ofiste geçiyor.

Dizinin konusu: Louise, oğlunu büyütmeye çalışan bekar bir annedir. Genç kadın, geçimlerini sağlayabilmek için bir psikiyatristin ofisinde çalışmaya başlar. Çok geçmeden Louise kendisini patronuyla bir ilişki içinde bulur. Ancak patronu evlidir ve Louise sevgilisinin karısıyla beklenmedik bir arkadaşlık kurar.

5. Sex/Life - 1. Bölüm

5. Sex/Life - 1. Bölüm

Dizi hem içerdiği seks sahneleri hem de sansasyon yaratan penis görüntüsü ile uzun süre trendlerden düşmese de bir sahne seçmek gerekirse Cooper ve Billie karakterlerinin havuzdaki seks sahnesi iyi bir seçenek olabilir. 

Dizi konusu: Banliyöde yaşayan Billie iyi bir anne ve eştir. Cooper ile evlenmeden önce Billie'nin bambaşka bir hayatı vardır. Billie, iki küçük çocuğuyla günlük aile hayatına bağlı olsa da geçmişe özlem duyar. Özellikle eski erkek arkadaşı Brad ile olan ilişkisine özlem duyan Billie'nin hayatı, eski sevgilisinin yeniden hayatına girmesiyle bambaşka bir hal alır. Billie, cesur cinsel geçmişi ve mevcut yaşamı arasında ikilemde kalır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Luis Miguel - 2. Sezon 8. Bölüm

6. Luis Miguel - 2. Sezon 8. Bölüm

İlk sezonu kadar 2. sezonunda da seks sahneleri ile gündeme oturan Luis Miguel, 2. sezon 8. bölüm ile epey cesur sahneler içeriyor.

Dizinin konusu: Meksika ve Latin Amerika’nın en ünlü şarkıcılarından biri olan Luis Miguel’in hayatına odaklanıyor. Dizide, yıllarca Latin Amerika ve ötesinde izleyicileri büyüleyen Luis Miguel’in hem özel yaşantısı hem de kariyer yolculuğu ele alınıyor.

7. Losing Alice - 7. Bölüm

7. Losing Alice - 7. Bölüm

Sahnede iki aktör seks sahnesi çekerken birbirinden etkileniyor ve daha sonrasında gerçekten seks yapıyorlar. İlgi çekici bir sahne vesselam.

Dizinin konusu: 47 yaşında olan Alice, hırslı bir film yönetmenidir. Çocuklarını büyütmesi nedeniyle kariyerine ara vermek zorunda kalan Alice, artık kariyerine kaldığı yerden devam etmeye karar verir. Bu sırada trende yolculuk yaparken 24 yaşındaki genç bir senaryo yazarı olan Sophie’yle tesadüfen tanışması, Alice’in hayatının değişmesine neden olur. Alice, çok geçmeden Sophie’yle kurduğu ilişkiyi bir takıntı haline getirir.

8. Halston - 1. Bölüm

8. Halston - 1. Bölüm

Yaklaşık 5 dakika süren bu seks sahnesinde Sullivan Jones ve Ewan McGregor yer alıyor.

Dizinin konusu: Halston, tarzıyla bir döneme yön veren ve dünya çapında bir moda imparatorluğu kuran Roy Halston Frowick'in hayatına odaklanıyor. Kariyer basamaklarını hızla çıkan, 1970'lerde ve 80'lerde New York'ta büyük üne sahip olan Halston'ın hayatı aynı hızla kontrolden çıkar.

9. Sexify - 3. Bölüm

9. Sexify - 3. Bölüm

Dizi seks açısından çok fazla sahneye sahip olsa da en can alıcı sahnesi Monika ve eski sevgilisinin tekrardan bir araya geldiği sahneydi.

Dizinin konusu: Genç bir kız olan Natalia, cinsellik konusunda tecrübesiz olan bir öğrencidir. O, bilgisayar ve yazılım konusuna ne kadar hakimse, cinsellik hakkında bildikleri de yok denecek kadar azdır. Bu durum üzerine Natalia, yakın arkadaşları Monika ve Paulina’nın da yardımıyla bir seks uygulaması oluşturmaya çalışır.

10. Valeria - 2. Sezon 2. Bölüm

10. Valeria - 2. Sezon 2. Bölüm

İlk sezonu asla aratmayacak seks sahneleri içeren dizide en dikkat çeken sahne ise 3 yakın arkadaşın eş zamanlı olarak seks yaptığı sahne.

Dizinin konusu: Valeria, işinde ve evliliğinde sorunlar yaşayan genç bir kadının hikayesini konu ediyor. Yazar olan Valeria, kariyerinde sorunlar yaşamaktadır. Ancak onun hayatındaki tek sorun da bu değildir. Kocası ile de sıkıntılı bir süreçten geçen Valeria, hayatını yoluna sokmak için ne yapması gerektiğini bilemez. Genç kadın bu süreçte en yakın arkadaşları olan Carmen, Lola ve Nerea'ya sığınır. Sevgi, dostluk, kıskançlık, sadakatsizlik, iş, aşk, gelecek hakkında gelgitler yaşayan Valeria ve arkadaşları, tüm zorlukların üstesinden birlikte gelmeye çalışır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
40
23
13
12
8
7
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Barney

bu nası bi işsizliktir yav

pbhalvet

Habere bak aga.. cidden bunu mu araştırdınız