Görüş Bildir
Haberler
Diego'nun Lisansı Yobo'ya Takıldı!

Diego'nun Lisansı Yobo'ya Takıldı!

Fatih
24.08.2014 - 00:08

Diego'nun Lisansı Yobo'ya Takıldı!

Süper Kupa'da oynatılmak istenen Sambacı'ya Nijeryalı’nın inadı yüzünden hâlâ lisans çıkartılamadı

Diego'nun yarın G.Saray’la oynanacak Süper Kupa Finali’nde mutlaka sahaya sürülmesini isteyen başkan Aziz Yıldırım, Sambacı'ya kontenjan açabilemek için takımdan göndermek istediği yabancı oyuncuların menajerleriyle dün akşam sıkı bir pazarlığa girişti. Cristian, ülkesi Brezilya’ya dönmek istediği için zorluk çıkarmadı. Bedelsiz gitmeyi kabul etti. Corinthians’ın teklifine evet demeye hazırlanan oyuncuya Yıldırım da hizmetlerinden ötürü teşekkür etti.

Geçen sezon Fransa’dan Bastia’ya kiralanan Krasic de uzun zamandır arayıştaydı ve İspanya La Liga’nın ekiplerinden Elche’nin kiralık teklifine ‘Olur’ dedi.

Ancak gitme konusunda Yobo’nun menajeri, başkan ve Mahmut Uslu’ya gergin saatler yaşattı. Öyle ki sürekli isteklerini yineleyen ve teklif edilenlerin tersinde taleplerde bulunan oyuncunun menajeri John Shittu, Aziz Yıldırım’ı o kadar kızdırdı ki, başkan bir ara elindeki kağıtları fırlatarak odadan çıktı ve “Ne yapalım... O zaman Diego, Süper Kupa’da olmaz” dedi.

Sinirinden yanına kimseyi yaklaştırmayan başkan, İsmail Kartal’a da telefon açarak, Yobo için “Bu adamın istekleri bitmedi. Ne söylersek aksine konuşuyor ve beni çok kızdırıyor. Sen kadronu şimdilik Diego’suz yap” dedi. Bu gelişmeyle birlikte dün akşam yapılan taktik çalışmada Diego yedek takımda oynadı.

Yaşanan gergin dakikaların ardından başkan aslında Yobo’nun 1 yıllık ücretini ödeyip sözleşmeyi feshetmeyi de düşünüyordu ancak karşı tarafın ters yaklaşımı Aziz Yıldırım’ın da işi inada sürmesine neden oldu. Şimdi gözler lisansı yılan hikayesine dönen Diego’nun Manisa’ya götürülüp götürülmeyeceğine çevrildi.

Sambacı her ihtimale karşın takımla birlikte Manisa’ya gidebilir ve yarın saat 17.00’ye kadar bu işin bitmesini bekleyebilir. Diğer ihtimal de siniri geçen Aziz Yıldırım’ın istekleriyle yaka silktiren Yobo’nun tüm taleplerine ‘Evet’ diyerek bu sorunu hızlıca çözebilmesi.

Şampiy10

Kaynak: http://sampiy10.gazetevatan.com/diego...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın