Görüş Bildir
Haberler
AFAD Son Depremler: Kandilli Rasathanesi Deprem mi Oldu Açıklaması...

AFAD Son Depremler: Kandilli Rasathanesi Deprem mi Oldu Açıklaması...

Türkiye'de yaşanan son depremler vatandaşların gündeminde. Geçtiğimiz günlerde Düzce'de yaşanan deprem, Türkiye'nin en ciddi sorunlarından biri olan deprem gerçeğini yeniden gündeme getirdi. Ülkemizde çok fazla can kaybına neden olan depremler, vatandaşların çok yakından takip ettiği sorunların başında geliyor. İşte AFAD ve Kandili son depremler listesi...

İçeriğin Devamı Aşağıda

17 Kasım Kandilli  Rasathanesi verilerine göre saat 15:40’da Düzce'de 5.2 büyüklüğünde deprem yaşandı. AFAD ise depremin büyüklüğünü 5.0 olarak açıklarken, depremin merkezde gerçekleştiğini duyurdu. Sarsıntı, İstanbul, SakaryaKocaeli, Bolu ve Bursa'da da hissedildi. Bu bilgiler ışığında vatandaşlar, depremi anbean takip edebilmek ve hızlı haber almak istiyor.

İzmir ve Çanakkale'de Deprem

İzmir ve Çanakkale'de Deprem

Kandilli Rasathanesi'nden yapılan açıklamaya göre bugün; İzmir'de 2.1, Çanakkale' de 2.4 büyüklüğünde artçı olarak adlandırabileceğimiz küçük depremler meydana geldi. 17 Kasım'da Düzce'de arka arkaya gerçekleşen depremler korkutsa da Kandilli Rasathanesi ve AFAD'ın yayınladığı bilgiler ışığında şu anda net bir açıklama yapmak mümkün değil.

Depremlerden Nasıl Haberdar Olurum?

Depremlerden Nasıl Haberdar Olurum?

Yaşanan depremlerden anlık bildirim almak, ve takip edebilmek için;

Bu Haber de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın