Görüş Bildir
Haberler
Deniz Seki'nin Kilo Verme Sırrı

Deniz Seki'nin Kilo Verme Sırrı

Pegarose
05.03.2014 - 11:52 Son Güncelleme: 05.03.2014 - 12:59

Deniz Seki'nin Kilo Verme Sırrı

Yeni görünümüyle herkesi şaşırtan, iki ayda 19 kilo vererek 38 bedene düştüğü öğrenilen Deniz Seki, kilo verme sırrını anlattı.

Önümüzdeki ay yeni albümünü çıkaracak olan Deniz Seki, 2 ayda 19 kilo vererek yeni albümle birlikte yeni bir görünüme de kavuştu.

Verdiği kilolarla özellikle sosyal medyada merak konusu olan ve iki ayda 38 bedene düşen Seki, zayıflama sırrını şöyle anlattı:

“Her gün bir saat yaşam koçum eşliğinde yürüyüş yaptım. Ayrıca diyetisyenim Bahar Aktan’ın hazırladığı beslenme programından da hiç çıkmadım.”

Deniz Seki için öncelikle günlük performans gücünü azaltmayacak ve sağlığını koruyacak bir beslenme programı oluşturuldu. Tercih edilen tüm besinler bu prensiple diyete yerleştirildi. Seki, yaklaşık iki aylık bir süreçte, yaptığı diyete ek olarak her gün düzenli yürüyüş-egzersiz aktivitelerini aksatmadı.

Katı bir diyet uygulamadığını, tek tip besin odaklı olmayan, sık ve fazla sayıda öğünden oluşan bir programa tabi olduğunu söyleyen şarkıcı, “Her ana öğünüm mutlaka belirli miktar protein ve sebzeden oluşuyor. Haftanın bir günü ise sebze ve meyve ile uyguladığım bir detoks programı uyguluyorum. Detoks yiyecek-içeceklerim hafta hafta değişiklik gösteriyor” dedi.

Bazı firmaların, ismi üzerinden reklam yaparak zayıflama ürünleri çıkarmasından rahatsız olan Seki, bu firmalar hakkında avukatının gerekli yasal takibi başlattığını da açıkladı.

Kaynak: http://www.pegarose.com/deniz-sekinin...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın