Görüş Bildir
Haberler
DENİZ BERDAN 2014-2015 SONBAHAR/KIŞ KOLEKSİYONU – MBFWI

etiket DENİZ BERDAN 2014-2015 SONBAHAR/KIŞ KOLEKSİYONU – MBFWI

Pimood
10.03.2014 - 23:45 Son Güncelleme: 11.03.2014 - 00:57

DENİZ BERDAN 2014-2015 SONBAHAR/KIŞ KOLEKSİYONU – MBFWI

İstanbul Moda Haftası bugün başladı!

İstanbul bugün korkunç bir soğukla ve hız kesmeden devam eden yağmurla güne merhaba dedi. Takvimler 10 Mart’ı gösteriyordu ve moda dünyası için beklenen tarih gelmişti. 

Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul‘un bu ilk günü, soğuğa ve yağmura rağmen hızlı bir şekilde başladı. Deniz Berdan MBFWİ‘un ilk gününde, Karadeniz müziği eşliğinde hareketli bir koleksiyon sundu.

Deniz BerdanDB BERDAN 2014 kış koleksiyonu‘nda Karadeniz Laz kültüründe önemli bir yere sahip olan “horon” dansından etkilenmişti ve geleneksel erkek horon kıyafetlerinden yola çıkarak koleksiyonunu hazırlamıştı. Surreal çizgisini espiritüel bir biçimde anlatmayı tercih eden Deniz Berdan, desenlerinde çay tarlası, hamsi, fındık, ince belli bardakta çay ve mısır gibi Karedeniz’in olmazsa olmazlarını kullanmıştı.

Koleksiyondaki her parçanın içinde ponpon, şifon plise, nakış, dantel, örgü düğme, 3D aplikeler kullanılmıştı. Ayrıca koleksiyonun genelinde yandan verilmiş volanlara ve çok katlı gibi görünen tek parça kıyafetlere rastlanmaktaydı. Desenlerde dijital baskıya uygun kumaşlar kullanırken, düz kumaşlarında doğal elyaf tercih etmişti. Toplamda 29 looktan oluşan DB BERDAN koleksiyonunda,Loreal Professionnel için sadece saçtan oluşan sürpriz bir look daha oluşturmuştu.

Hadi gelin bu eğlenceli Karadeniz kokan kıyafetlere bir göz atalım.

Kaynak: http://pimood.com/deniz-berdan-2014-2...
İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın