Görüş Bildir
Haberler
Cüneyt Çakır'a Tam Not!

Cüneyt Çakır'a Tam Not!

Batuhan
14.03.2014 - 12:33

Cüneyt Çakır'a Tam Not!

UEFA Avrupa Ligi'nin 3. tur ilk karşılaşmalarından Seviila Real Betis maçını yöneten Cüneyt Çakır İspanya basınından tam not aldı.

Çakır'ın saha içindeki soğuk kanlı hareketi, olaylara anında müdahale etmesi ve futbolcuların birbirleri ile itişmelerinde araya girerek ayırması İspanyolları hayran bıraktı . Çakır için Dünya Kupası'nda Türklerin gururu olacağı ifadeleri kullanıldı.

Gazeteler dünyanın en zor derbilerinden biri olarak kabul edilen ve medyanın 'Euroderbi ' olarak adlandırdığı maçı başarı ile yöneten Çakır için, 'Zor maçtan yüzünün akı ile çıktı' yorumları yaptılar. Çakır'a iyinin üzerinde bir not veren spor gazeteleri, Türk hakemin maçı yatıştırmak için ilk önce sarı kartına bolca baş vurmasına rağmen daha sonra kart göstermekte zorlandığını belirttiler.

Cüneyt Çakır'ın karşılaşmayı 6 dakika uzatmasına şaşıran spor yorumcuları bunu aşırı bularak, belki de en büyük hatası buydu ifadelerini kullandılar. Milli hakemimiz Çakır'ın maçın ikinci yarısında tansiyonun yükseldiği bir anda futbolcuların birbirleri ile itişmesinde hemen araya girerek ayırmasını 'mükemmel bir davranış' olarak niteleyen yazarlar, 'Genelde hakemler bu durumlarda itişmeyi uzaktan izlerler ve daha sonra karta başvururlar oysa Türk hakem tam tersini yaptı, devreye hemen girdi, futbolcuları soğukkanlı bir şekilde ayırdı ve kart göstermedi. Olması gereken budur' açıklaması yaptılar.

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/uefa-a...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın