Görüş Bildir
Haberler
Cumartesi Günü Kitap Fuarı'na Gitmek İçin 6 Neden

Cumartesi Günü Kitap Fuarı'na Gitmek İçin 6 Neden

Alper Kaya
13.11.2014 - 18:31 Son Güncelleme: 13.11.2014 - 23:25

Cumartesi ve Kitap Fuarı mı?

İstanbul'da, bir haftadır devam eden Tüyap Kitap Fuarı bildiğiniz üzere bu pazar günü son buluyor. Cumartesi günü kitap fuarına gitmek için illa ki neden arayanlara bir kolaylık yapmak istedik ve 'Neden gitmeliyim?' sorusuna 6 cevap getirdik. Siz içinden ister birisini, isterseniz hepsini seçip soru işaretinizi silebilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İlla battaniye mi lazım?

Muhtemelen cumartesi günü İstanbul'da hava yağmurlu olacak. Yağmur, kahve ve kitap üçlüsü sosyal medyanın da bitmek tükenmek bilmeyen klişe paylaşımı oldu çıktı malumunuz. Yağmur, kahve ve kitap üçlüsüne illa ki battaniye de eklemek gerekiyor mu? Hatta bazılarının 'kedi' bile eklediği söyleniyor ancak imkanlar dahilinde, 15 Kasım Cumartesi günü siz kahve, yağmur, kitap triosunu Tüyap İstanbul Kitap Fuarı'nda bir araya getirebilirsiniz!

Uzun yolculuk aşkları

Bir araştırmaya göre günümüzdeki birlikteliklerin % 18,7'si uzun yolculuklarda ve bilhassa toplu taşıma araçlarında başlıyor. Bulgaristan sınırında yer alan Tüyap Fuarı'na ulaşım için kat edeceğiniz yolculuğu düşününce, bu ihtimal öyle göze çok uzak bir ihtimal de değil. Sizin zaten bir sevgiliniz mi var? E ne güzel işte, yapılan başka bir araştırmaya göre de ilişkilerin % 14,6'sı uzun yolculuklarda daha da sağlam bir bağlılığa ulaşıyormuş!

35 binde bir?

Hadi yolculuğu bir şekilde atlattınız ve aşk hayatınıza dair hiçbir ışık alamadınız! Zaten tüm yolu aşk uğruna teptiyseniz, Tüyap Kitap Fuarı'nın günlük 35 bini aşkın ziyaretçisinin oluşu sizin için farklı manalar taşıyordur. Eh, 35 binde bir ihtimalle belki hayatınızın aşkını sizinle aynı kitaba uzanırken yakalarsınız...

Tek aşkınız kitaplar mı?

Hadi, 'hayatınızın aşkı' kısmını geçelim; madem sizin tek aşkınız kitaplar, o halde Tüyap'tan daha iyi bir adres bulabilir misiniz? Üstelik cüzdan dostu indirimlerin fuarın son günlerinde tavan yapacağını da hesaba katarsak, teptiğiniz yolun acısını gani gani çıkarabilmeniz mümkün!

Çünkü Tüyap senede bir kez!

Asıl, işin püf noktası burada. Hala kendinizi yeterince ikna edemediyseniz; sizin yılda 52 cumartesiniz olduğu halde Tüyap Kitap Fuarı sadece bir kez İstanbul'da...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Alper Kaya'nın imza günü var!

Şimdiye kadar saydıklarımızdan en az birisi bile sizi ikna etmişse, cumartesi günü hazır gitmişken 16:00-18:00 saatleri arasında 3. Salon 510 C'de yer alan Ozan Yayıncılık standında yeni kitabı Valiz'i imzalayacak olan Alper Kaya'yı da ziyaret edebilirsiniz.

'Alper Kaya da kim?' diyorsanız tırnak içine, içinde müzik olan Valiz kitabı hakkında bilgi almak içinse buraya tıklayınız.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın