Görüş Bildir
Haberler
CNBLUE İLE DUYGULARIMIZI HİKAYELEŞTİRSEK?

CNBLUE İLE DUYGULARIMIZI HİKAYELEŞTİRSEK?

CNBLUE Turkey
23.08.2016 - 12:14

1. Biricik Cnblue'muz kuşkusuz biz Boice'lerin hayatının her anında yanında. Peki şimdi sizlerle Cnblue vasıtasıyla, onların duygularını kendimizce hikayeleştirelim mi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. UTANÇ

Malesef bu duygu hayatımızın birçok anında bizimle. Malesef dediğime bakmayın utanmak güzeldir!

Yan komşu teyze bizim eve misafirliğe gelmiş. Tam anneme beni överken içeri girdim ve yüzümde tebessümle birlikte bir utanç. Eee bende başkaları için komşu çocuğuyum sonuçta :D 

 Sizce de çok tatlı değil mi?

3. ŞAŞKINLIK

Neye şaşırdığınıza göre değişir bu duygu. Görünene göre Jonghyun sevimli birşey karşısında şaşırmış.

Hiç beklemediğim halde geometri dersinden 90 almışım gibi bir şaşkınlık. :D Mutluluk da diyebiliriz bunun adına, belki de hoş bir rüya :D Geometrisi iyi olanlar siz başka dersleri baz alarak hayal edin lütfen :D

4. AÇLIK YA DA CAN ÇEKMESİ?

Adını siz koyun.

Annemin günü vardı ve masayı kuş sütü de dahil donatmış. Lakin misafirler gelmeden yemeye izin yok! Ne acı... Tabi bize de anca dudak yalamak düşer.

5. İSTEDİĞİNİN OLMAMASI

Aslında bu duygu çocuklarda daha sık görünse de bizler de zaman zaman bu mızmızlığı anne babamıza yaparız hadi itiraf edin.

Markette dolaşırken rafların birinde bir cips gördüm. Ama annem ısrarla bana onu almayacağını söylüyor. İşte tam olarak mızmızlanmamı bu suratla ifade ederim :D

6. İRİTE OLMAK

Bu iğrence yakın bir kelime.

En yakın arkadaşım hoş bir oratamda korkunç bir espiri yaptı. Onu çok seviyorum evet, ama o her espiri yaptığında kendimi buz dağına çarpan Titanic gibi hissediyorum net.

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. TEKRAR TEKRAR

İşte bu dramdır...

En yakın arkadaşım tatile Bodrum'a gitti. Her buluştuğumuzda, tatilde tanıştığı über yakışıklı çocuğu anlatıyor. Evet milyon kez dinlemiş olsam da 'kanka sen bunu daha önce anlatmıştın' diyemedim. İç çekiş ve üç nokta...

8. İSTEK VE ARZULAR

İşte birşey istemenin en ponçik şekli.

Haftasonu tüm arkadaşlarım Sinem'lerde toplanıyor. Kesinlikle gitmeliyim! Önce babama sordum o izin verirdi çünkü. Fakat cevap net: 'Annene sor kızım' Haydaa!!! Annem hayatta izin vermez ki. O halde tek çare var. Hadi 3 yaşındaki bebekler gibi sevimlilik yapalım!

9. AĞLAMAK YA DA AĞLAYAMAMAK İŞTE TÜM MESELE BU.

Ağlamak güzeldir fakat bazen öyle anlar yaşarız ki ağlamak bile çok zordur. Bir düğüm ta boğazınızın ortasına çörekleniverir.

Bunun için bir hikayem yok fakat bir dileğim var. Dilerim cümlelerinizin boğazınıza oturup, sizi düğüm düğüm edeceği hiçbir kötü an yaşamazsınız. Kendinizi sıkmayın ağlamak güzeldir. Ve dilerim hep mutluluktan ağlarsınız.

10. SİNİRLENMEK(?)

Bazı sinirlenmeler vardır ki hayatımıza renk katar.

Kızlarla sinemaya gitmek için sözleştik. Fakat en sevdiğim pantolonumu bulamıyorum. Ardından kardeşim pantolunum üzerinde olduğu halde dışarıdan geliyor. İşte böyle tatlı tatlı sinirlenirim.

11. SİNSİLİK

Bu duyguyu, jest ve mimikleri en çok ne zaman kullanırız az çok tahmin edersiniz.

Evet sevmediğimiz halde aynı ortamda bulunmak zorunda olduğumuz birine kankamla birlikte laf soktum. Nihahaha. İşte bizimle uğraşmanın cezası!!!

İçeriğin Devamı Aşağıda

12. ÇEKİCİLİK

Çekicilik göreceli bir kavramdır aslında ve bence herkesin çekiciliğine kimse karışamaz :p

Okulda sıramda otururken birden yan sınıfın yakışıklısı bizim sınıfa dalıverdi <3 Evet evet gözleri kıs, hafif buğulu bak, kaşlar havaya. Oldu mu dersiniz? Neyse ya beni beğenmeyen ölsün zaten!

13. ŞAŞKINLIK

Evet bu da şaşırmanın elli tonundan bir diğeri.

Bu şaşırma türü genelde benim gibi kız kuruları için sık kullanılan bir türdür.

Uzun süre sonra buluştuğum ilkokul arkadaşlarımın çoğu evlenmiş, çocukları olan bile var. 'Ne oda mı evlenmiş???' sendromu için birebir uyan bir şaşırma türü. Evlenen arkadaşlarıma saygılar. Ben evlenene dek görüşmemek üzere...

14. MERAK

Evet hadi itiraf edelim çoğu zaman telefon elimizde. Ya Whatsapp'dayız ya Facebook'da. Yemek yerken hatta tuvalette bile.

Kankamla oturduk hoşlandığı çocuğu takip ediyoruz. Lütfen hafife almayın bu önemli bir mesele ve yemek yiyor olmamız takip çabalarımıza engel değil.

15. DRAM

Eveeet tatil yavaş yavaş sona eriyor. Üzgünüm okulların açılmasına sayılı zaman kaldı. 

Uzun ve eğlenceli bir tatilin ardından okula geri döndük. Evet ben kalem tutmayı bile unutmuşum. Kaleme uzaylı muamelesi yapıyorum çünkü tatilde birkez bile elime almadım. Zeki Müren'de bizi görecek mi?

16. PİŞMANLIK

Hayatımızdan eksik olmayan bir duygudur pişmanlık.

Neler paylaşmış diye bakınırken yanlışlıkla gönderisini beğendim... Beğenimi geri alsam farketmez değil mi? Fakederse ne olacak sanki! Ama ya onu gizli gizli takip ettiğimi farkederse??? Off çok aptalım!!!

İçeriğin Devamı Aşağıda

17. BAŞLIKSIZ...

Mide bulantısı, kusma isteği evet semptomlara göre zehirlenmişsiniz.

 Geçen gün kızlar bize geldiğinde onlara söz verdiğim gibi körili tavuk yapmak için kolları sıvamıştım. Yedikten sonra hepsi aynen bu yüz ifadesiyle banyoya koştular. Yanlış olan neydi bilmiyorum. Belki biraz fazla tuzlu olmuş olabilir emin değilim.

18. TALİHSİZLİK

Talihsizlik bazen üstüste gelerek bizi cinnete sürükleyebilme yeteneğine sahiptir.

Arkadaşlarla buluşmak için yola çıktım. Doğal olarak birazcık süslendim. Kıvırcık saçlarımı yola sokmak vaktimi alsa da mutluydum. Saçlarımı savura savura yürürken aniden çıkan fırtına bana sanki 'hayır bugün güzel olamazsın' diyor gibiydi...

19. HAYALLER VS HAYATLAR

Bazen yaptığımız şeyler aslına pek uygun olmaz ya...

Geçen gün kulaklıklarımı kulağıma takmış son ses Cnblue/Radio dinliyordum ki annem birden odaya daldı. Bana alaycı bir bakış atarak; 'Düğünlerde dans etmediğin için şu an kendimi şanslı hissediyorum' dedi. Ne var yani güzel dans etmek sana yakışan değil miydi? Yok o öyle değildi ya. Herneyse bir Yonghwa olduğumu iddia etmedim ki ben zaten hıhh..

20. GÜLMEK

Son zamanlarda en çok ihtiyaç duyduğumuz duygu. Gülmenin sizi rahatlattığını biliyor muydunuz?

Bu kez hayal sırası sizde. Hayatınızda en mutlu olduğunuz anı düşünün. Ve bunu her yorulduğunuzda, bıktığınızda aklınıza getirin. Bu size güç verecektir.

21. DOSTLUK

Dostluk duygu mudur dediğinizi duyar gibiyim. Dostluk yaşanılan, hissedilen en güzel duygulardan biridir.

 Aslında dost kelimesi çok ağır bir kelimedir. Gerçek dostlar zor bulunur ve derler ki; en iyi dost kötü gününde yanında olandır. Yine derler ki; kötü anınızda herkes yanınızda olabilir fakat yalnızca başarınıza sizinle birlikte sevinenler gerçek dostlarınızdır. Bu demek oluyor ki dostluk kelimesinin ucu açıktır. Nasıl ve ne şartlarda, neye dayanarak dostluk kurduğunuz size bağlıdır.

Birlikte gülebildiğiniz, kötü anlarınızda yanınızda olan ve başarınıza kendi başarısıymış gibi sevinen dostlarınız olsun. Ve onları asla kaybetmeyin. Unutmayın sevdiklerinizle geçirdiğiniz hoş vakitler sizde mutluluk hormonu salgılar ve size doygunluk hissi verir. Bunu ben değil İsviçre'li bilim adamları söylüyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
47
32
13
2
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Cevriye Çevik

mükemmel olmuş yaaa &lt;3 duyguları çok iyi yansıtmışşsın gerçekten :)

CNBLUE Turkey

Teşekkür ederiz : )