Görüş Bildir
Haberler
Citroën Teknolojisinde Yeni Bir Çağın Başlangıcı Cenevre’de

Citroën Teknolojisinde Yeni Bir Çağın Başlangıcı Cenevre’de

Otokatalog
24.02.2014 - 17:26 Son Güncelleme: 24.02.2014 - 20:16

Citroën Teknolojisinde Yeni Bir Çağın Başlangıcı Cenevre’de

84. Uluslar arası Cenevre otomobil fuarı’nda Citroen’in otomobil dünyasına yeni yaklaşımının ilk ipuçları görücüye çıkıyor. Bugüne kadar alışılagelmiş otomobil ekipmanlarını sorgulamamıza neden olacak yeni bakış açıları ilk kez C segmentinin gelecekteki öncüsü Citroen C4 Cactus’te görülecek. C4 Cactus, fütüristik çizgilerinin yanısıra, geniş yaşam alanı, rafine bir zevkin ürünü özellikleri ile dikkat çekiyor.

Markanın diğer bir yeniliği ise akılcı ve modern çözümlerle donatılan ve araç içinde sürekli iletişim bağlantısı imkanı sunan Yeni Citroën C1.Yeni Citroën C1 lansman öncesinde ilk kez müşteriler ile buluşuyor.Fuarda bu iki yeni modelin yanı sıra şimdiye kadar 500 Bin’den fazla satış adedine ulaşan C5 modeli bu kez Cross Tourer versiyonu ile Citroën’in arazi yorumunu ortaya koyuyor.  

DS serisine yeni bir bakış açısı katan, Çin pazarı için geliştirilmiş  DS 5LS ve tarz sahibi sportifliği temsil eden DS3 Cabrio Racing; DS serisinin yeni oyuncuları olarak belirirken, Faubourg Pack’in ayrıcalıklı özellikleri  tüm  seriyi  kapsıyor. Citroë,n motor sporlarındaki yeni çağına ise WTCC yarışları ile adım atıyor. 380 beygirlik Citroën C-Elysée WTCC, standart bir otomobilin nasıl evrim geçirerek sporcu bir kimliğe bürünebildiğine işaret ediyor. 

Konfor ve teknolojiyi bir arada sunan, ödül şampiyonu C4 Picasso ve Grand C4 Picasso modelleri ve yeni konsept C4 Cactus Aventure ise Cenevre  Otomobil Fuarı’ndaki ilgi çeken modellerin arasında yer alıyor. Citroën, Cenevre Otomobil Furarı’nda 4 Mart Salı günü saat 10.45’te 6. Salonda gerçekleştirilecek basın toplantısı ile fuara start verecek. 

Kaynak: http://www.otokatalog.com/citroen-tek...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın