Görüş Bildir
Haberler
Cavcav, Demirören'e Patladı: "İndiririz Seni"

Cavcav, Demirören'e Patladı: "İndiririz Seni"

Batuhan
29.04.2014 - 16:48

Cavcav, Demirören'e Patladı: "ndiririz Seni"

Kulüpler Birliği toplantısına TFF Başkanı Yıldırım Demirören de katıldı. 'Biz karar aldık. Yabancı kararı değişmeyebilir' diye konuşunca ilhan Cavcav patladı: 'Sen kulüplerin yararını düşünmüyorsan, seni Haziran'da indiririz'

Kulüpler Birliği toplantısında büyük olay yaşandı. Kulüpler 6+2 konusunu tartışılırken TFF Başkanı Yıldırım Demirören odaya girdi. Konuya müdahil olarak 'Bir karar aldık. Bunu değiştirmeyebiliriz' ifadelerini kullandı. Kulüpler Birliği Başkanı İlhan Cavcav da buna cevap olarak 'Başkan bak biz seni kulüplerin iyiliğini düşünüyorsun diye burada tutuyoruz. Eğer sen kulüpleri düşünmüyorsan seni Haziran'da oradan indiririz. O koltukta oturamazsın' diye bağırdı.

Yıldırım Demirören bu tatsız diyalogdan sonra toplantı odasını terk etti.

Toplantıda 15 kulüp yazılı olarak 6+2'ye destek verdi. Fenerbahçe ve Akhisar Belediyespor 'Biz karşı değiliz. Ama imza vermeyiz. Tahkim'e de gitmeyiz' diyerek üzeri kapalı olarak 6+2'ye destek verdiler. Beşiktaş ise 5+0+3 kuralında ısrarcı olduğunu ve yabancı kuralında 6+2'ye geçilmesi durumunda Tahmik Kurulu'na gidecekleri toplantıda diğer kulüplere iletti.

3puan

Kaynak: http://www.3puan.com/content?id=1429
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0