Görüş Bildir
Haberler
Carlos'un 'Neymar'ı Real Madrid'e Getiririm' Sözleri Şakaymış

Carlos'un 'Neymar'ı Real Madrid'e Getiririm' Sözleri Şakaymış

Zinedine Zidane'ın Real Madrid'de teknik direktörlük görevine gelmesinin ardından Roberto Carlos'un da teknik ekipte yer alacağı iddiaları yayılmıştı. Carlos ise, 'Eğer Real Madrid'de görev yaparsam Neymar'ı getiririm' sözleriyle çok konuşulmuştu. Daha sonra geri adım atarak sözlerinin ciddiye alındığını belirten Carlos, onun bir şakadan ibaret olduğunu söyledi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Brezilyalı teknik adam, Intereconomia'ya bu açıklamasının bir şaka olduğunu belirtip 'Bu imkansız bir olay. Yaptığım açıklama sadece şakaydı ama bazı kişiler bunu ciddiye aldı ve günlerce tartıştılar. Ama yine de şunu belirtmek isterim ki Real Madrid her zaman en iyi futbolcuları alır' dedi.

Roberto Carlos, Real Madrid'de teknik direktör Zinedine Zidane'nın yardımcılığına getirileceği ile ilgili haberlere de açıklık getirdi. Brezilyalı teknik adam 'Şu an burada Madrid'de olduğum için çok mutluyum ama Zidane'nın yardımcısı olma gibi bir durumum yok. Buradayım çünkü antrenman metodlarını izliyorum ve öğreniyorum. Türkiye'de, Rusya'da ve Hindistan'da teknik direktörlük ile ilgili deneyimlerim oldu ama hala öğrenmem gereken çok şey var ' ifadelerini kullandı.

DHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
10
3
3
2
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın