Görüş Bildir
Haberler
Canlı Yayında Gözaltına Alınmışlardı: Palu Ailesi ile İlgili Haberlere Yayın Yasağı

Canlı Yayında Gözaltına Alınmışlardı: Palu Ailesi ile İlgili Haberlere Yayın Yasağı

Batuhan
09.01.2019 - 17:38

Son günlerde içinde tecavüz, istismar ve cinayet geçen korkunç hikayeleriyle Türkiye’nin gündemine oturan Palu ailesinden yedi kişi, TV’deki beyanlarının delil kabul edilmesinin üzerine gözaltına alındı.

Körfez Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talebi doğrultusunda, Palu ailesiyle ilgili haberlere yayın yasağı getirildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

AA'da yer alan habere göre, Körfez Cumhuriyet Başsavcılığı, soruşturmanın sağlıklı bir şekilde yürütülmesi, yargı gücünün otorite ve tarafsızlığının sağlanması amacıyla soruşturma tamamlanıncaya kadar dosya kapsamı hakkında yazılı, görsel ve sosyal medya ile internet ortamında faaliyet gösteren medyada her türlü haber, röportaj, eleştiri ve benzeri yayınların yapılmasının Basın Kanunu'nun 3/2 maddesi gereği yasaklanması talebinde bulundu. 

Söz konusu talebi değerlendiren Körfez Sulh Ceza Hakimliği, anne ve kızının kaybolmasına ilişkin haberlerin soruşturma tamamlanana kadar yasaklanmasına karar verdi.

Neler yaşanmıştı 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
123
76
16
8
6
3
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Marvel William

Neden yayın yasağı koydunuz, adamları serbest mi bırakacaksınız? Öğrenemeyeceğiz artık, polis ihlallerine laf söyledik diye mi yoksa? İşten çıkarsanıza ihmal... Devamını Gör

Fark etmez

:D skdjjdfj ulan ya! Yayın yasağı neden geldi? Biz bunları akli dengesi yeterli değil diyip salarsak, yaptıklarımız belli olmasın diye mi?

Yusuf

bunlar hep akpnin oyunu