Görüş Bildir
Haberler
Canınız mı sıkıldı? İşte size Sevgiliyle Oynanacak Oyunlar!

Canınız mı sıkıldı? İşte size Sevgiliyle Oynanacak Oyunlar!

Anıl Güven
20.03.2016 - 14:31
İçeriğin Devamı Aşağıda

İşte karşınızda tam tamına 20 adet, birbirinden eğlenceli sevgiliyle oynanacak oyunlar!

Hepimiz bazen sevgilimizle aynı rutini tekrarlamaktan yoruluyoruz ve farklı etkinlikler arayışı içine giriyoruz. Ama gerçekçi olalım, imkanlarımız sevgilimiz ile paraşütle atlamaya, bungee-jumping yapmaya ya da dağ tırmanışında “Dikey Limit” aksiyonu yaşamamıza izin vermiyor. Bu yüzden bu arayışımızı biraz da baside ve bazılarımızın da ilgisini oldukça çeken bir aktiviteye dönüştürebiliriz. Oyun oynamak!

UYARI!: Sevgilinizle oyun oynarken ortaya çıkabilecek stiletto yaraları, aşırı derecede atılan tripler, whatsapp profil resminin kaldırılıp son görülmenin kapatılması ve size engellenmiş hissi verilmesi, aynı evde yaşıyorsanız uzun geceler boyunca koltukta uyumanız, oyun konsollarınızın kırılması gibi olayları kesinlikle müessesemiz sorumluluk olarak kabul etmez. O yüzden riski bilerek bu işe kalkışın!

Kaynak: http://www.oynanacakoyunlar.com/sevgi...

Uyarı: Listelediğimiz oyunların sevgilinizi %100 memnun etme garantisi vermiyoruz!

20. Scott Pilgim vs. The World: The Game

20. Scott Pilgim vs. The World: The Game

Tür Aksiyon

Yayımcı Ubisoft

Karakterler birbirinde şirin ve herkese pata küte dalıyoruz. Hangi kız aynı anda Scott ve Ramona olarak oynayabileceği bir oyunu sevgilisiyle oynamak istemez ki? Sevgiliniz düşman ile kavga ederken sizin de arkanızı kollayacağından inanılmaz keyifli vakitler sizi bekliyor olabilir!

19. Castle Crashers

19. Castle Crashers

Tür Aksiyon / Rol Yapma Oyunu

Yayımcı The Behemoth

Bir oyun tecrübesi gerektirmeyen, sadece tuşları spamlayarak oynayabileceğiniz ve etrafta uçuşup kaçışıp eğlenebileceğiniz bir oyun! Kız arkadaşınızın oyunlar ile önceden alakası olmamışsa bu oyun tam size göre. Kumandaları elinize alın, spamlamaya başlayın!

18. DC Universe Online

18. DC Universe Online

Tür MMORPG

Yayımcı Sony Online Entertainment/WB Games

Şunu biliyoruz ki kızlar süper kahramanlara bayılır ama iş onları tanımaya gelince bu konuda biraz tembel olduklarını (çizgi roman aşığı kızlar, siz sakın alınmayın) söylemeden geçmeyelim. Sevgiliniz bu oyunda kendi isteğine göre detaylı bir karakter yaratabilir, onu şirin ya da korkutucu bir biçimde giydirebilir ve seçeceği 4 özel güçten biriyle ortalığı kasıp kavurabilir. Üstelik bunu yaparken Superman’in Kal’el olduğunu bilmesine de hiç gerek yok!

İçeriğin Devamı Aşağıda

17. Portal 2

17. Portal 2

Tür Puzzle

Yayımcı Valve

Sevgiliniz bulmacaları ve akıl oyunlarını seven birisiyse eğer, bu oyun ikinize göre! Sevgilinizi yanınza alın, zorlu bulmacaları portal silahınızı kullanarak, tam bir takım oyunu ile geçmeye çalışın. Tabii bu ilişkinizi de büyük derecede olumlu olarak etkileyecektir. Zaten hayat bir oyun değil midir? Takım oyunu her zaman iyidir, takım oyunu her zaman kazandırır.

16. Street Fighter 2

16. Street Fighter 2

Tür Dövüş

Yayımcı Capcom

Biraz eskiye gidelim ve çocukluğumuza dönelim. Cinsiyet farketmeksizin her çocuk zamanında Atari oynamıştır. Eh, hal böyle olunca biraz nostalji kimseyi öldürmez değil mi? Kontrolleri bilmenize hiç gerek olmadan dövüşebileceğiniz klasik bir oyun. Denemekte fayda var, ama stilettolara dikkat

15. Minecraft

15. Minecraft

Tür Puzzle / Açık Dünya / Yaratıcılık

Yayımcı Mojang/Microsoft Studios

Hemen bir uyarı daha yapalım. Eğer dikkat etmezseniz Minecraft kız arkadaşınızı çok kolay bir şekilde kendine aşık edebilir ve siz de yalnızlıklar adasına biletinizi almış olursunuz. Bu bağımlılık yapan oyun gerçek anlamda hiçbir bilgi gerektirmeyen, sıfırdan başlandığında bile çok eğlenceli olabilecek ve saatlerinizi hayalinizdeki dünyayı tasarlayarak geçirebileceğiniz bir uyuşturucu adeta. Kim bilir, belki de evliliğinizi nasıl bir yerde yapacağınızı bile tasarlayabilir, pastadan, davetlilere kadar her şeyi oyuna dahil edebilirsiniz.

14. Dance Dance Revolution

14. Dance Dance Revolution

Tür Ritim/Dans

Yayımcı Konami

Listemizin ilk ama son olmayan ritim oyunu. Hangi kız pistlerin kraliçesi olmayı sevmez ki? Eğer eski oyunları bulmakta zorlanmayacağınızı düşünüyorsanız bu oyun size göre. Sevgilinizi kolundan tutun, dans pedinin üzerine çıkartın ve hareketlere başlayın. İyi dans eden kazansın!

13. Little Big Planet

13. Little Big Planet

Tür Platform/Puzzle

Yayımcı Sony Computer Entertainment

Bu küçük kuklamsı yaratık ve yanında daha bir sürü karakter ile onlarca bölümde beraber oynayarak eğlenebileceğiniz, şirin mi şirin çok tatlı bir oyun. Eğer bir PlayStation’ınız varsa, bu oyunu oynamadan ilişkinize devam etmeyin.

İçeriğin Devamı Aşağıda

12. World of Warcraft

12. World of Warcraft

Tür MMORPG

Yayımcı Blizzard Entertainment

Sevgiliniz kitap okumayı seviyorsa, kesinlikle oynayın. Görevleri ve kaliteli hikayesi ile sizi büyüleyecek bir evrende geçen World of Warcraft’dan zevk almamak mümkün değil. Üstelik sevgililer günü de yakın. Oyunda sevgililer gününe özel etkinliklerin de yapıldığını ele alırsak, kız arkadaşınız için küçük ve şirin bir sürpriz olabilir.

11. Just Dance

11. Just Dance

Tür Ritim/Dans

Yayımcı Ubisoft

Listemizin ikinci dans oyunu, Just Dance. Dance Dance Revolution’a göre daha gelişmiş olan bu oyun özellikle Xbox One’da çok eğlenceli oluyor. Sevgiliniz ile slow bir müzikte dans edebilir ya da hareketli bir tango yapabilirsiniz. Evlilik yakınsa, düğünden önce güzel bir çalışma olabilir

10. Fable: The Journey

10. Fable: The Journey

Tür Aksiyon/Rol Yapma Oyunu

Yayımcı Microsoft Studios

Kız arkadaşınız kılıç-kalkan savaşlarını sevmiyor mu? Bize ne… Bu oyunda sizin Kinect ile sadece birkac defa büyü yaptığınızı görünce adeta Merlin’in ezeli düşmanı Morgana gibi ellerinden ateş topları, ayaklarından da sarmaşıklar fırlatacak! Üstelik oyunun temelinde Kinect kullanıldığı için elinde bir kumanda tutmak zorunda bile değil. Fakat oyunu oynarken onu kızdırmayın, bir sonraki kurbanı siz olabilirsiniz.

9. Wii Yoga

9. Wii Yoga

Tür Fitness

Yayımcı Nintendo

Her kızın bu tarz work-out’lara ilgisi vardır. Eh, işin içine bir de yoga girince ilgisizlik ne münasebet! Sevgilinizle harika bir yoga seansı yaparak daha esnek ve daha fit görünebilirsiniz. Bunun için feda etmeniz gereken tek şey, siz de yoga yapmak zorundasınız.

8. Don’t Starve Together

8. Don’t Starve Together

Tür Hayatta kalma

Yayımcı Klei Entertainment

Hayatta kalma oyunlarını seviyorsanız bu oyun sevgiliyle oynanacak oyunlar arasında kesinlikle olmalı. Siz ve sevgilinizin aynı anda oynayabileceği, crafting temelli bu oyunda amaç isminden de anlaşıldığı gibi aç kalmamak, ve yaşamaya çalışmak. Aman dikkat, gece olunca mutlaka bir ateşin etrafına gidin yoksa karanlıktan gelen hayaletler aklınızı kaçırmanıza sebebiyet verebilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. Borderlands 2

7. Borderlands 2

Tür FPS

Yayımcı 2K Games

Kız arkadaşınız FPS sevmiyorsa sorun değil. Çünkü renkli atmosferi ve çizgi film gibi olan grafikleri Borderlands 2’yi daha değişik bir kategoriye alıyor. Silahlarınızı kuşanın ve etrafa amansızca sıkmaya başlayın. Eminim ki o da bundan büyük zevk alacaktır.

6. League of Legends

6. League of Legends

Tür MOBA

Yayımcı Riot Games

Kuşkusuz popüler kültürün en sevilen oyunlarından biri olan League of Legends’ı geçmeden edemezdim. Sevgilinizi alın, sizi suplaması için ikna edin ve bot lane’de ilk kanı dökmeye çalışın. Biz erkeklere bir uyarım olacak, takım savaşlarında öldüğünüzde sevgilinize bağırmak yerine farklı taktikler izlerseniz ilişkinizin geleceği adına çok daha doğru bir karar almış olursunuz.

5. Rusty Hearts

5. Rusty Hearts

Tür Aksiyon/Rol yapma oyunu

Yayımcı Perfect World Entertainment

Sevgiliniz ve siz vampirere ilgi mi duyuyorsunuz? Adeta gotik edebiyatından fırlamış iki ana karakterin olduğu bu oyunu oynarken Edward ve Bella ya da Damon ve Elena arasındaki romantizmi yaşabililirsiniz. Üstelik bunun için CNBC-E kanalını izlerken hayal kurmanıza bile gerek yok.

4. Left 4 Dead 2

4. Left 4 Dead 2

Tür Aksiyon/Korku/Hayatta Kalma

Yayımcı Valve

Zombiler… Beyin yiyen ve kokuşmuş vücutları ile her yerdeler. Sevgiliniz ve siz Rick gibi zombilerden nefret ediyorsanız sevgiliyle oynanacak oyunlar listenize bu oyunu da eklemenizde fayda var. Elinize silahları kuşanıp karşınınza çıkacak yüzlerce zombiyi hiç acımadan alt edebilir ve bundan büyük keyif alabilirsiniz. Dikkat edin de pusuya düşmeyin. Bir kez sıkıştığınızda aralarından çıkmak hiç de kolay değil.

3. Hearthstone

3. Hearthstone

Tür Kart oyunu

Yayımcı Blizzard Entertainment

Piştiyi, papaz kaçtıyı, dost kazığına elveda, Hearthstone’a hoş geldin diyin. Öğretmesi biraz zor olsa da bir defa öğrendikten sonra saatlerinizi geçirebileceğiniz bu oyundaki amaç çok basit. Karşı tarafı taktiksel bir stratejiyle alt etmek. Size tavsiyem, sevgiliniz oyunu öğrenene kadar kazanmasına izin vermeniz. Yoksa sinirlenip bilgisayarını/tabletini veya elindeki telefonu kırabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Resident Evil 5

2. Resident Evil 5

Tür Korku/Aksiyon

Yayımcı Capcom

Işıkları kapatın, oyunu açın ve zombilerin gelmesini bekleyin. Oyun süresince sevgiliniz yanınızdan ayrılmayacağı gibi kolunuzdan çıkmayacaktır. Daha romantik ne olabilir ki? Rica ederim

1. UNO Rush

1. UNO Rush

Tür Kart oyunu

Yayımcı Microsoft Game Studios

Hearthstone eğer zor geldiyse size önerebileceğim vazgeçilmez kart oyunu, UNO Rush. Hepimizin bildiği ve oynamaktan çok zevk aldığı bu oyunda isterseniz sevgilinizle oynayabilirsiniz veya başka bir çifti daha çağırıp sanal ortamdan çifte randevu düzenleyebilirsiniz. İki şekilde de oynarken çok zevk alacağınız bu oyun için ise kararı size bırakıyorum. Ama söylemekte fayda var. Kız arkadaşınız +4 kartını karşı kıza attığı zaman olabilecek tek senaryo: KIZ KAVGASI!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın