Görüş Bildir
Haberler
Çabuk Sömestr Bitmeden! Sömestr Tatili Bitmeden İstanbul'da Yapabileceğiniz 10 Muhteşem Aktivite

Çabuk Sömestr Bitmeden! Sömestr Tatili Bitmeden İstanbul'da Yapabileceğiniz 10 Muhteşem Aktivite

Yaşasın tatil harika bir şey! Peki bu sömestr tatilinde İstanbul'da ikamet edenler günleri nasıl güzel değerlendirebilirler biliyor musunuz?

Minik tüyolar verelim sizlere.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Rahmi Koç Müzesi

1. Rahmi Koç Müzesi

Mustafa Koç Binası, Tarihi Hasköy Tershanesi, Açık Hava Sergileme Alanı'yla üç ana bölüme ayrılan Rahmi Koç Müzesi, Atatürk bölümü, kara ve demir yolu ulaşımları, bilimsel aletler, denizcilik ve havacılık gibi daha pek çok bölüme ayrılır. Sömestr tatiliniz için muhteşem bir imkan olabilir.

2. Barış Manço Müzesi

2. Barış Manço Müzesi

Arkadaşım eş arkadaşım şek arkadaşım eşeeek... Şarkılarıyla hem çocukların hem de yetişkinlerin gönlünde taht kurmuş Barış Manço'nun yaşadığı, bestelerini ürettiği ve daha sonra da müzeye dönüştürülen Moda'daki evi sömestr tatilinde ziyaretçilerini bekliyor.

3. Uçurtma Müzesi

3. Uçurtma Müzesi

Mehmet Naci Aköz tarafından 1986 yılında kurulan ve 2 bin 500'den fazla ürünün bulunduğu Uçurtma Müzesi, aynı zamanda da 200 öğrencinin kendi uçurtmasını yapabileceği bir 'Uçurtma Okulu'dur. 

Uçurtmanızı yapmaya hazırsanız koşun tatil bitmeden Uçurtma Müzesine.

4. Çikolata Müzesi

4. Çikolata Müzesi

Sadece çocukların değil yetişkinlerin de ağzının suyunu akıtan Çikolata Müzesi, çikolatadan yapılan pek çok eseri bünyesinde barındırıyor.

E gitmemek olur mu?

5. Madame Tussauds Balmumu Heykel Müzesi

5. Madame Tussauds Balmumu Heykel Müzesi

Dünyanın çeşitli yerlerinde bulunan Madame Tussauds Balmumu Heykel Müzesi bildiğiniz gibi Türkiye'ye de şubesini açtı. Müzede dünya liderlerinin, sporcuların, müzik ve sinemanın önde gelen isimlerinin heykelleri bulunmakta. Bi' bakınmakta fayda var sanki.☺

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. İstanbul Akvaryum

6. İstanbul Akvaryum

Aqua Florya'da bulunan ve bünyesinde 1.500 farklı türden 15 bin canlının bulunduğu İstanbul Akvaryum, 1.2 kilometrelik gezi rotasına sahip. Ayrıca da yıllık 3 milyona yakın hem yerli hem de yabancı turisti ağırlıyor. Bu tatlı turistlerden biri de siz olabilirsiniz.

7. Legoland

7. Legoland

Rengarek ve birbirinden çeşitli legoları içinde barındıran Legoland, 3 ila 10 yaş arası çocukların büyük keyif alacağı yerlerden sadece biri. Yaratıcılığı geliştiren ve aynı zamanda eğlendiren Legoland pek çok çocuğun görmek isteyeceği bir yer, diyebiliriz.

8. Forestanbul

8. Forestanbul

Maceraperestlerin uğrak noktalarından biri olan Forestanbul, heyecan arayan çocuklar için zipline, dev eğlence salıncağı, ağ parkuru, harita ve pusulalarla onlara güzel olanaklar sunuyor.

9. Darıca Hayvanat Bahçesi

9. Darıca Hayvanat Bahçesi

Türkiye'nin ilk özel hayvanat bahçesi olan Darıca Hayvanat Bahçesi, maymundan timsaha pek çok hayvanı bünyesinde barındırıyor. Güzel bir fırsat mı ne?

10. İstanbul Oyuncak Müzesi

10. İstanbul Oyuncak Müzesi

Sadece çocuklar için değil yetişkinler için de hayli cazibeli olan İstanbul Oyuncak Müzesi, 2005 yılında Sunay Akın tarafından kuruldu. Tatlı ve eğlenceli anılar biriktirmek isteyenler için harika bir seçenek.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

çok güzel bi içerik teşekkürler,malesef favorilerime alamıyorum ama nedense!!!bunların hepsi istanbuldamı şimdi?gidicem bende.

Çınar Canöz

hadi çocuklar müzelere