Görüş Bildir
Haberler
Burç Uyumunuza Göre Sevgilinizin Aldatma İhtimalini Söylüyoruz!

Burç Uyumunuza Göre Sevgilinizin Aldatma İhtimalini Söylüyoruz!

Ebru Çiftçi
01.02.2019 - 15:20 Son Güncelleme: 06.02.2019 - 21:04

Burçların birbiri arasındaki uyumunu ve aldatma ihtimalini tek tek açıkladık. Eğer sen de merak ediyorsan;

İlk kendi burcunu daha sonra da sevgilinin burcunu seçerek öğren! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

İlk önce kendi burcunu seç!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Şimdi de sevgilinin burcunu seç!

Şimdi de sevgilinin burcunu seç!

Şimdi de sevgilinin burcunu seç!

Şimdi de sevgilinin burcunu seç!

Şimdi de sevgilinin burcunu seç!

Şimdi de sevgilinin burcunu seç!

Şimdi de sevgilinin burcunu seç!

Şimdi de sevgilinin burcunu seç!

Şimdi de sevgilinin burcunu seç!

Şimdi de sevgilinin burcunu seç!

Şimdi de sevgilinin burcunu seç!

Şimdi de sevgilinin burcunu seç!

İçindeki şüpheler seni yanıltmasın!

Aranızda inanılmaz bir kimya olduğu su geçirmez bir gerçek! Fakat karşı tarafın da bazı konularda çok vurdumduymaz olduğunu söyleyebiliriz. Onun bu noktalarda sakinleşmesi ve mantıklı düşünmesi gerekebilir. Asi taktirde bu durumun içinden çıkamaması onu gerer. Ama her ne kadar böyle olumsuz özellikleri olsa da onun seni aldatma ihtimali çok ama çok düşük. Bunu sen de çok iyi biliyorsun. İçine düşen şüpheler seni hiçbir zaman yanıltmasın!

Aldatılma ihtimalin çok ama çok düşük!

İkinizin de tartışma sırasında birbirinize uyum sağlamanız gerekir. Sen de o da fazlasıyla kendinizi haklı çıkartmak için elinden geleni yapıyorsunuz. He birbirinizi çok sevdiğiniz siz dahil hepimiz biliyoruz. Ondan hiç ama hiç şüpheniz olmasın. Aklında böyle bir şey olsa bile seni aldatacağını hiç ama hiç düşünmüyoruz. Bu ihtimal söz konusu bile olamaz. Çünkü o karakter olarak böyle bir şeyi yapmaz. Bizden söylemesi. :)

Onun seni aldatma ihtimali yok gibi bir şey!

Öylesine ateşli bir ilişkiniz var ki tartışsanız dahi bunu tek bir hamleyle bitirebiliyorsunuz. Zaman zaman birbirinizin kalbini kırsanız bile bunu atlatabiliyorsunuz. Çünkü birbirinizsiz yapamıyor ve arayı hemen düzeltmek istiyorsunuz. İkinizin de çılgın burçlar olduğunuzu biliyoruz fakat sana şunu söylemeliyiz; onun seni aldatma ihtimali yok gibi bir şey.

Dikkatli olmakta fayda var!

Onun bazen agresif davranışları seni korkutabilir. Aranızda sorun olduğu zaman birbirinizden uzaklaşmayı ve sakinlemeye çalışıyorsunuz. Fakat bu arayı çok açmamanızda fayda var. Çünkü sevgilin zaman zaman bu durumdan sıkılabilir ve farklı kişilere yönelebilir. O yüzden aldatma ihtimali biraz var gibi. Ama bu kesinlikle sizin elinizde!

Sevgilinin kötü zamanlarında aldatma gibi bir durumu olabilir!

Aranızdaki bu tutku her anlamda gerçekleşiyor! Gerek birbirinize olan sevginizi gösterirken gerek kavga ederken gerek farklı şeylerde... Dışarıdan çok dikkat çeken bir çift olmanız da sizi etkiliyor. Çünkü ikiniz de kendinize bakan havalı çiftlerdensiniz. Bu durum etrafınızdaki kişilerin sizi kıskanmasına ve bu durumu bozmalarına sebep olabilir. Özellikle her şeyde olduğu gibi tutkulu olan kavgalarınızda dikkat etmelisiniz. Çünkü boş anınızda başkalarının sizin aranızı bozması an meselesi olabilir. Biraz daha sakin olmalısınız. Aksi taktirde sen veya o aldatma gibi bir yanlışa düşebilirsiniz.

Bi maşallah diyelim!

Birbirinizden çok farklı bir karaktere sahip olmanız aranızdaki ilişkiyi çoğu zaman çıkmaza sokabiliyor. Bu durumdan nefret ediyor hatta bazen işin içinden çıkamıyorsunuz. Özellikle sevgilinin herkes tarafından beğenilme arzusu olması seni biraz tedirgin ediyor. Fakat sevgilinin seni aldatma ihtimali sıfır diyebiliriz.

Sevgilinin seni aldatma ihtimali gibi bir şey söz konusu olamaz!

Siz resmen birbirinizi bulmuş bir çiftsiniz. Aranızdaki uyumla birlikte her şeyi çok kolay halletme gibi bir enerjiniz var. Böyle aşk herkese nasip olmaz. Özellikle sevgilinin seni her şeyden çok sakınması ve içindeki o kuvvetli aşkı sizi birbirinize bağlıyor. Anlayacağın sevgilinin seni aldatma ihtimali hiç ama hiç yok! 

Gerçekten çok ama çok şanslısın...

Böyle bir sevgilinin seni aldatacağını düşünüyorsan yanılıyorsun!

Sizin birbirinizi kollamanız ve her daim yan yana olmanız gerçekten bu ilişkiyi çok sağlamlaştırıyor. Söylesene bunu nasıl başarıyorsunuz? Çünkü gerçekten kimsenin yaşayamadığı gerçek bir aşka sahipsiniz. Gözleriniz başka kimseyi görmüyor. Sevgilinin seni her şeyde çok sahiplenmesi ile birlikte sevgilinin seni aldatması gibi bir şey asla olamaz!

O kendinden önce seni düşünen biri!

Sizin bu aranızdaki ilişki sevgiliden de çok öte sanki bir dostmuşsun gibisiniz. Yıllardır birbirinizi tanıyor ve ruh eşiymişsiniz gibi hissediyorsunuz. Ne zaman kötü şeyler yaşasanız birbirinize destek oluyor ve karşı tarafı incitecek bir şey yapmamak için elinizden geleni yapıyorsunuz. Aranızdaki bu ilişki sizin çok uzun yıllar boyunca birbirinizle olacağınıza işaret. Ne senin ne de onun aldatma gibi bir ihtimali söz konusu bile olamaz.

İlgiyi seven sevgilinin az da olsa aldatma ihtimali olabilir!

Birbirinizin çok farklı karakterlerde olduğunuzu çok iyi biliyorsunuz. Her ne kadar bu durum sizi zorlasa da aşkınız o kadar büyük ki birbirinizden kopamıyorsunuz Kedi köpek gibi tartışsanız dahi kavuşmanız her seferinde daha da tutkulu oluyor. Fakat sevgilin biraz şıpsevdi gibi. Bunu belli etmese dahi uzaklaşmanız durumunda az bir ihtimal bile olsa aldatabilir. Çünkü doğasında bu var. İlgiyi her zaman sevmiştir.

Ondan şüphe bile etmemelisin!

Aranızdaki bu ilginç bağ sizi her şeye rağmen tekrar tekrar birleştiriyor. Bazen birlikte daha fazla yapamayacağınızı düşünüyorsunuz fakat sonrasında eğer ayrı olursanız hiç yapamayacağınızı düşünüyorsunuz. İlişkinizi geliştirmek adına hep bir adım ileri gidiyorsunuz. Onun sensiz yapma ihtimali yok dostum. Ondan şüphe bile etmemelisin.

Sevgilinin de senin de böyle bir ihtimali olabilir!

Koç ve balık burcu arasındaki uyum bir terazi gibidir. Eğer dengeyi bulamazsanız birinizden biri aşağı düşecektir. Birden parlayıp sönen bu ilişki eğer sürekli böyle devam ederse sizi yıpratabilir. O yüzden sen de sevgilin de bu durumu kaldıramayabilir. O yüzden tek kişilik konuşmak doğru olmayabilir. Çünkü ikiniz de bu konuda biraz uçlardasınız. Eğer olmazsa farklı bir kişiyi hayatınıza alabilirsiniz.

Her şeye rağmen seni bırakamayan bir sevgilin var!

Her şeye rağmen seni bırakamayan bir sevgilin var!

Birbirinizi çok ama çok seviyorsunuz! Bundan hiç ama hiç şüphemiz yok. Fakat ikinizin de çok farklı yönleri var. Bazen bunlar çatışıp kavgalara hatta kısa süreli ayrılıklara bile yol açabiliyor. Fakat böyle olması hiçbir şeyi değiştiremiyor. İkinizin de kaybetme korkusu var. Ve kaybetmemek için elinizden geleni yapıyorsunuz. Sevgilinden hiç ama hiç şüphelenmemelisin. Çünkü aldatma gibi bir durum olamaz!

Bu ihtimali düşünmek bile saçmalık!

Bu ihtimali düşünmek bile saçmalık!

Sizin herkesten farklı bir ilişkiniz var. İçinizdeki aşkı öyle basit yaşamıyorsunuz. Gözlerinizin içine bakarken bile içinizde kelebekler uçuşuyor. Bu ne kadar zaman geçerse geçsin hep böyle devam edecek. Çünkü sizin tarifi olmayan bir ilişkiniz var ve ömür boyu sürecek. Bu sizin elinizde. Sevgilinin seni düşünürken bile kalbinin pır pır attığını biliyor muydun? İşte bu yüzden aldatma diye bir şey olamaz!

Böyle bir şüpheye dahi düşmemelisin!

Böyle bir şüpheye dahi düşmemelisin!

Seni asi ve ağır bir havan varken onun sana göre daha hareketli bir karakteri var. Bazen bu durum aranızda anlaşmazlığa yol açabiliyor. Ama bu durumları bile öyle güzel topluyorsunuz ki bu tartışmalar sizi daha da güçlendiriyor. Gerçekten harika bir çiftsiniz. Gerçekten böyle bir şüpheye bile düşmemelisin.

Onun gözü senden başkasını görmez!

Onun gözü senden başkasını görmez!

Ohooo sizin aranızda böyle bir bağ varken sevgilinin seni aldatması söz konusu bile olamaz. O kadar uyumlu bir çiftsiniz bile tartışmalarınız bile cool oluyor. Böyle bir çiftin birbirini aldatması gibi bir şey söz konusu bile olamaz. Özellikle sevgilin bu kadar sadık bir insanken senden başkasını gözü görmez.

Hayatında senden başkasını istemeyen bir sevgili için aldatma gibi bir şey olamaz!

Hayatında senden başkasını istemeyen bir sevgili için aldatma gibi bir şey olamaz!

İkiniz de kendinizi sürekli sorgulayan ve detaylara takılan birisiniz. Bazen bu durumun içinde kayboluyorsunuz ama birbirinize o kadar destek çıkıyorsunuz ki bu sizi vazgeçilmez kılıyor. Özellikle sevgilin senden başkasıyla yapamayacağını düşünüyor. Ve bu gerçekten çok güzel bir durum. O hayatında senden başka kimseyi istemiyor. Böyle olduğu sürece aldatılma gibi bir durum olamaz, yaşanamaz!

Sen böyle bir sevgiliye sahip olduğun için dünyanın en şanslı insanısın!

Sen böyle bir sevgiliye sahip olduğun için dünyanın en şanslı insanısın!

Onun keskin sözeleri zaman zaman senin sinirini bozsa da kendini affettirmesini çok iyi biliyor. Çünkü seni o kadar çok seviyor ki kendinden fazlasıyla ödün veriyor. Bu çoğu insanın başaramadığı aşikar. Böyle bir sevgiliyi öp de başına koy deriz. Çünkü seni aşırı seviyor! Onun saf ve temiz dünyasında aldatmak diye bir şey yok.

Aşk gibi aşk!

Aşk gibi aşk!

Ondaki bu inatçılık seni bazen kendinden bezdiriyor. Senin de bazı huyların onu zor duruma sokabiliyor. Fakat çoğu zaman onun alttan aldığını görüyorsun. Senin için kendinden fazlasıyla taviz veren bir insanın seni aldatacağı düşüncesi çok saçma olurdu zaten. O yüzden ilişkinin tadını çıkarmaya devam etmelisin!

Aranızdaki bu uyum sizi birbirinize bağlamaktan başka bir şey yapmıyor!

Aranızdaki bu uyum sizi birbirinize bağlamaktan başka bir şey yapmıyor!

Sevgilinin fazlasıyla hırslı ve tutkulu olan yapısı zaman zaman seni düşündürmeye yol açsa da birbirinize deli gibi aşıksınız! Seni mutlu eden, her adımında seni düşünen bir sevgili için aldatmasına biz bile inanmayız. O yüzden bu güzel aşkı sakın ama sakın bırakmayın deriz. Çünkü böylesine tutku dolu bir aşkta böyle şeyler olmaz. Bizden söylemesi. :)

Konuşmanız gereken bazı şeyler var gibi!

Sevgilinin bazı özellikleri senin içine şüphe düşmesine sebep olabiliyor. Çünkü çoğu zaman sorumsuz, aklı bir karış havada gibi davranması seni bu ilişkinin devamlılığı konusunda korkutuyor. Evet, sen onu bu şekilde sevdin ama tartışmalarda kaçıp gitmesi onun yanlış şeyler yapmasına sebep olabilir. O yüzden biraz dikkatli olmanda fayda var!

Senin gibi birini bulmuşken başkasına gözü bile kaymaz!

Planlı, programlı ve disiplinli bir insan olması seni her zaman etkiledi. Fakat bazen o kadar melankolik bir havası oluyor ki bu durumun üstesinden nasıl geleceğini hiç bilmiyorsun. Fakat bu durum aslında hiçbir sebep olmadan onun doğasında var. Seninle bir ilgisi olmamasına rağmen aşırı depresif bir halde olabiliyor. Bu onun seni sevmediği anlamına hiçbir zaman gelmiyor. Zaman geçtikçe sana daha da bağlanacak. Çünkü senin onun pozitif yönünü ortaya çıkarıyor ve mutlu ediyorsun. Senin gibi bir sevgiliyi bulmuşken asla kaçırmaz!

İçin rahat olsun!

Sevgilin kadar içten biri ki onun sevgisinin doğallığını derinden hissedebiliyorsun. Çünkü gözlerindeki o parıltıyı gördüğün tek kişi o olabilir. Seni düşündüğü yaptığı şeylerden o kadar belli ki... Ama bazen tereddüte düşmüyor değilsin. Biraz da fazla zeki oluşu seni korkutuyor olabilir. Ama onun bu taraklarda hiç bezi olmadığını söylemeliyiz. İçin rahat olsun.

Tüm sevgisini sana adamış olan bir insan var karşında!

Tüm sevgisini sana adamış olan bir insan var karşında!

Onun fevri davranışları seni bazen çok korkutsa da içinde inanılmaz bir sevgi var. Nasıl desek aşkından bazen büyük bir patlama yaşıyor. Hele bazen onun içine seni kaybetme korkusu öyle bir düşüyor ki anlayamazsın. Seni kaybetmemek için elinden geleni yapar. O yüzden aldatma gibi bir ihtimali olamaz. Çünkü tüm sevgisini sadece sana adamış.

Böylesine aşık biri için aldatmak söz konusu bile değil!

Böylesine aşık biri için aldatmak söz konusu bile değil!

Siz tam olarak kendinizi bulmuş bir çiftsiniz! Siz de ne ararsanız var. Birbirinizi o kadar çok seviyorsunuz ki her an beraber olmak istiyorsunuz. Özellikle sevgilin senin bu eğlenceli ve zeki hallerine bayılıyor. Onu gerçekten nasıl etkilediysen gözlerinde sadece sen varsın. Başka birinin olma ihtimalini o bile düşünmek istemiyor!

Biraz dikkatli olmak da fayda var!

Sevgilinin biraz kendine has bir havası var. Hatta bazen ne söylediğini o bile bilmiyor. Seni çok ama çok seviyor ona lafımız yok ama dışarının da ilgisini her zaman üstüne çekmek istiyor. Ondan dolayı onun bu yanı seni biraz korkutuyor. Kendisi biraz ilgiyi seven biri olduğu için böyle bir duruma çok ufak bir ihtimalle karşı koyamayabilir.

Böyle bir şey aklından bile geçmesin!

Böyle bir şey aklından bile geçmesin!

Siz resmen birbirinize aitsiniz! Aksini düşünmek ne senin için ne onun için bir ihtimal bile değil. Çünkü içinizdeki duyguları birbirinize öyle bir hissettiriyorsunuz ki başkasını hayatınızda hiçbir zaman istemiyorsunuz. Onun için hayatında sadece sen olsan bile yeter. Onda böyle bir aşk varken aldatmak diye bir şey aklından bile geçmesin.

Sevgilinin senden başka kimse umrunda değil!

Sevgilinin senden başka kimse umrunda değil!

İlişkiniz çoğu zaman sıkıntıla çekse bile bunun üstesinden öyle bir gelmişsiniz ki artık temelini otutturmuşsunuz. Artık birbirinize karşı güveniniz tam! Bu konuda ikinizin de şüphesi olmamalı. Çünkü ilişkiyi böyle sağlam bir konuma getirmek öyle kolay değil. Bu hem emek ister hem sevgi ister. Sevgilinde bunların hepsi varken başka biri umurunda olmaz. O yüzden ilişkinizin keyfini çıkarmaya bakın!

Böyle bir şüpheye düşmek senin için hata olur!

Böyle bir şüpheye düşmek senin için hata olur!

Siz resmen birbirinizi bulmuşsunuz! İlişkide en önemli şey karşı tarafın seni anlamasıdır. Sevgilin bunu tam anlamıyla yapmaya çalışıyor. Ortada kocaman bir çaba var. Çünkü seni ömür boyu hayatında istiyor ve güvenini kazanmak için her yolu deniyor. O yüzden bu şüpheye düşmek senin için büyük bir hata olur. İlişkinin keyfini çıkarmaya bak!

Senin gibi birini bırakabilir mi?

Senin gibi birini bırakabilir mi?

Siz birbirinizi çok ama çok iyi tanıyorsunuz! Karşı tarafın nelerden hoşlanmadığını nelerden mutlu olduğunu bilmek ilişkiyi her zaman bir adım öne götürür. İkiniz de bunu çok güzel bir şekilde başarıyorsunuz. Aranızdaki bu uyum sizin her zaman daha iyi olacağınıza bir işaret! Özellikle sevgilin sana bu durumu belli etmese de sana içten içe çok bağlı. Seni kaybetme korkusu her bir yanını sarmış. O yüzden seni kaybetmemek için elinden geleni yapan bu insanın böyle bir şeyi yapabileceğini biz bile düşünmüyoruz!

Böylesine sadık bir sevgilinin aldatacağını kimse düşünmez!

Bu nasıl harika bir çift! Resmen birbiriniz için yaratıldığınızı her yerde kanıtlıyorsunuz. Bunun aksini siz dahil etrafınızdakiler bile düşünmüyor. Çünkü o enerjinizi kendinize yansıttığınız kadar etrafa da yansıtıyorsunuz. Hem eğlenebiliyor hem de birbirinize destek olabiliyorsunuz. Her anınızda yan yana olmaya çalışıyorsunuz . Sevgilin sen olmadan hayatın tadını çıkaramayacağınızı düşünüyor. O yüzden farklı bir insan arayışına hiçbir zaman girmez. Çünkü o sevdiğine karşı her zaman sadık bir insandır!

Resmen ihtimal diye bir şey yok!

Resmen ihtimal diye bir şey yok!

Onun bu seni zaman zaman herkesten kıskanması canını sıkıyor olabilir. Fakat inan bu seni ne kadar sevdiğini gösteriyor. Sevdiklerini kimseyle paylaşamamak onun karakterinde var. Senin yanında birini görse bile içi içini yiyor. Çünkü seni herkesten çok ama çok seviyor. Seni kaybetmek gibi bir düşünceye kapılmak bile istemiyor. O yüzden senin değerini bildiğini unutma. Çünkü o unutmamak için her şeyi yapıyor. Senin böyle bir düşünceye kapıldığını bilmek bile onu üzer.

Böyle mükemmel bir insanı bırakacak da ne yapacak!

Böyle mükemmel bir insanı bırakacak da ne yapacak!

İki neşeli, sempatik ve zeki insanın hayatlarını birleştirmesi kadar güzel bir şey olmasa gerek! Hiçbir zaman sıkıcı olmamanız birbirinize hala ilk günkü gibi aşkla kenetlenmenizi sağlıyor. Senin etkileyici tavrın sayesinde başka kimseyi görmez olmuş gözleri. Sen işini çok iyi biliyorsun ve onun da seni aldatabileceğini hiç düşünmüyorsun.

Aklının ucundan bile geçmez!

Aklının ucundan bile geçmez!

Sevgilinin bazı inatçı hareketleri seni yorsa da aranızadaki bu aşk sayesinde yapamayacağınız şey yok. İkiniz de inatçı kedi gibisiniz fakat birbirinizi dizginlemeyi çok iyi biliyorsunuz. Aranızda o kadar farklı bir çekim var ki bunu siz de anlamıyorsunuz. Birbirinizi gördüğünüz anda içinizde kıpır kıpır olan şeyleri dindiremiyorsunuz. Bu da sizi daha çok birbirinize bağlıyor. Özellikle sevgilinin karşı resmen bir zaafı var. Böyle bir durumda aldatmak aklının ucundan bile geçmez. :)

Sence sevgilin böyle bir şey yapabilir mi? Git sarıl ona!

Sence sevgilin böyle bir şey yapabilir mi? Git sarıl ona!

Böylesine anlaşabilen bir çift daha önce hiç görmedik. Tabii ki de aranızda çıkan bazı problemler oluyor. Fakat bunu o kadar güzel çözüyorsunuz ki birbirinize her seferinde daha çok bağlanıyorsunuz. Aranızdaki bu sağlıklı ilişki sizi gün geçtikçe daha da mutlu ediyor. Sevgilinin seni aldatacağını düşündüğün bir şüphe varsa hemen bunu aklından çıkar deriz. Çünkü o  her zaman sevdiğine karşı sadık bir insan olmuştur.

Ne olursa olsun seni aldatmayacak bir sevgiliye sahipsin!

Ne olursa olsun seni aldatmayacak bir sevgiliye sahipsin!

Sevgilinle bazı konularda ters düşüyor olmanız zaman zaman seni kötü etkiliyor olabilir. Fakat onun aklında ve kalbinde her daim sen varsın. Aranızdaki bu problem sadece karakter farklılıklarınızdan ötürü oluyor. Birbirinize zaman içerisinde uyum sağlayarak bu problemi çözebilirsiniz. Çünkü ikiniz de birbirinizi çok seviyorsunuz. Onun gözü senden başkasını görmüyor. Bizden söylemesi. Aldatma ihtimaline gelecek olursak, yok denecek kadar az olduğunu bilmelisin. Böyle bir ihtimal herkes için var ama sevgilin için azın da azı olduğunu bilmelisin.

Seni aldatma ihtimali sıfır!

Sizin dillere destan olacak bir ilişkiniz var. Böylesine bir ilişkiyi zor bulmuşken sevgilinin böyle bir şeyi aklından bile geçirmediğini söylemeliyiz. O hayatı boyunca gerçek aşkın arayışı içindeyken ve tam da seni bulmuşken seni aldatma ihtimali sıfır diyebiliriz. O yüzden canını böyle şeylerle kafanı meşgul etme deriz.

Kıskanılacak bir sevgiliye sahipsin!

Kıskanılacak bir sevgiliye sahipsin!

Gerçekten seni tüm kalbiyle sahiplenen bir sevgiliye sahipsin. Bu nasıl bir duygu anlatsana? Sevgilin seninle tanışmadan önce biraz hovarda bir insan olabilir. Ama senden sonra onun için her şey değişti. Aradığı gerçek aşkı sende bulunca gözü hiçbir şey görmüyor. Hayatının geri kalanını senin için adamış bir insanın aldatma ihtimali eksilerde diyebiliriz. O yüzden yaşadığın bu aşkın keyfini çıkarmaya devam et.

İçin rahat olsun!

İçin rahat olsun!

Onun gibi sağlam karakterli bir insanın sana bunu yaşatacağını düşünüyorsan yanılıyorsun. Çünkü kendini sana bir kere kaptırmış ve senden başkasını istemiyor. Arada fazla dili sivri olabiliyor ama bunu senin iyiliğini düşündüğü için yapıyor. Tartışma sırasında birbirinizi alttan aldığınız sürece aranızda hiçbir problem kalmayacak demektir. O yüzden bu konuda için rahat olsun.

Dikkatli olmalısın!

İkiniz de zarif ve tatlısınız; asla birbirinize sert davranmıyorsunuz. Fakat sen bazen fazla evhamlı ve sahiplenici olabiliyorsun! Sevgilin bu durumdan rahatsız olabilir ve rahatsız olsa da seni kırmamak adına dile getirmeyebilir. Sevgilinin sana karşı açık sözlü olmasını istiyorsan, daha sakin davranmalısın! Sağlıklı iletişim sağlayabilirseniz bu ilişki romantik komedi tadında geçer! Aksi taktirde büyük bir yanlışa düşebilir.

Böylesine sadık bir insan için aldatmak diye bir şey olamaz!

Böylesine sadık bir insan için aldatmak diye bir şey olamaz!

Siz birbirinizin resmen ruh eşisiniz! Birbirinizi bulmuşken ne senin ne de onun başka kimsede gözü olamaz. Zaten o karakter gereği sevdiğine her zaman sadık olan bir insan olmuştur. Onun bu yanı seni bu şekilde hiçbir zaman üzmemesine neden oluyor. O yüzden aranızdaki ilişki bitecek dahi olsa bu şekilde olmaz. Sen onu bırakmadığın sürece o seni asla bırakmaz!

Aldatma ihtimali yok denecek kadar az!

Aldatma ihtimali yok denecek kadar az!

Sevgilin o kadar içten bir insan ki hislerini hiç çekinmeden sana karşı dile getirebiliyor. Bu gerek kötü bir şey olsun gerek iyi bir şey... Zaman zaman hareketli yapısı seni yorabilir. Hatta içten içe ondan şüphe edebilirsin fakat o dediğimiz gibi her şeyi içinden geldiği gibi yaşayan dürüst bir insan. Hayatında başka birinin olmasını istese dahi gelip sana dürüstçe söyler ve ilişkinizi bitirir. Senin arkandan işler çevirmek ona göre değil. O yüzden aldatılma ihtimalin yok denecek kadar az diyebiliriz. Aşkınızın keyfini çıkarın!

Onun sevgisi böyle şeylere engel!

Onun sevgisi böyle şeylere engel!

Seni mutlu etmek için kendini feda edecek bir insanı bulmuşken ondan bu konuya dair bir şüpheye düşmemelisin. Sen onun için o kadar değerlisin ki eminiz farkında bile değilsin. Aranızda her ne olursa olsun başkasına gitmek yerine her zaman senin yanında olacaktır. Çünkü senin sevgin ve onun sevgisi birleşince yapamayacağınız şey yok. Bunu o da çok iyi biliyor. O yüzden çok şanslısın!

Her şey sizin elinizde!

Her şey sizin elinizde!

Onun özgürlüğüne düşkün oluşu seni zaman zaman tedirgin ediyor. Evet, seni çok sevdiğini biliyoruz. Fakat bazen öyle bir an oluyor ki seni sevmediğini düşünüyorsun. Fakat onun sevgisi taa derinde ve öyle kolay kolay gösteremiyor. Zaman zaman tek kalmak istemesi seni korkutuyor. Biraz korkmakta haklısın çünkü az da olsa aldatma ihtimali var. Fakat her şey sizin elinizde.

Böyle bir ihtimal yok denecek kadar az!

Böyle bir ihtimal yok denecek kadar az!

Sevgilin senin gibi birini bulmuşken öpüp de başına koyuyor! Seninle vakit geçirmekten çok ama çok mutlu oluyor. İçindeki sevgisini sana hissettirebilmek için elinden geleni yapıyor. Seni gerçekten çok seviyor ve hayatını seninle birlikte devam etmek istiyor. O yüzden aldatma ihtimalinin gerçekten çok az olduğunu söylemeliyiz. Hatta bu bile fazla kalır.

Sevgilin böyle bir şeyi düşünmez bile!

Sevgilin böyle bir şeyi düşünmez bile!

Herkesin sizin ilişkinize özendiğini biliyor muydun? Etrafınızdaki insanlar sizi görünce içten içe kıskanıyor ve kem gözlerini üstünüze dikiyorlar. Sevgilinin seni gerçekten çok sevmesi ve önemsemesi zaten özenilecek cinsten. Onun aldatma ihtimali yok ama dışarıdaki insanların kıskançlıktan oyuna getirmesi gibi bir şey olabilir. Onlara dikkat etseniz iyi olur.

Böyle bir şeyi düşünmek bile yersiz olur!

Aşkı doruklarda yaşayan bir çift için aldatma kelimesi çok hoş kaçmıyor. Çünkü sen de sevgilin de birbirinize deli gibi aşıksınız. Gözleriniz başka kimseyi görmüyor. Zaman geçse de kalbi hala ilk günkü gibi çarpıyor. Onun gibi bir sevgilinin aldatma ihtimalini düşünmek bile yersiz olur.

İçini rahat tutmalısın!

İçini rahat tutmalısın!

Böyle neşeli bir çiftin birbirini aldatma ihtimali söz konusu bile olamaz. Onun dışarıya karşı görünen asi bir havası olsa da seninle birlikteyken içindeki çocuğu dışarı çıkarıyor. Seninle o kadar mutlu oluyor ki yanında başka kimseyi istemiyor. Onun içten ve gerçek sevgisi böyle bir hata yapmasına izin vermez. İçin rahat olsun.

Böyle şüphelerle mutluluğuna engel olmamalısın!

Böyle şüphelerle mutluluğuna engel olmamalısın!

Daha önce böylesine güzel bir uyum yakalayan oldu mu hiç bilmiyoruz. Resmen etrafınızaki insanları kıskançlığınızla çıldırtıyorsunuz. Bunun farkında bile değilsiniz. Özellikle sevgilinin senin gözlerinin içine bakarken bile eriyip bitmesi ve bunu belli etmeme çabası çok tatlı. Sevgisini bazen gösteremese de seni derinden seviyor. Ve böyle bir yanlış yapma ihtimali yok. Ondan bu konu hakkında şüphelenmemeli mutluluğunuza devam etmelisiniz.

Sana derinden bağlı bir insanın aldatacağını düşünmüyorsun değil mi?

Sizin gibi eğlenceli ve deli aşık çiftlerden kaldı mı? Aranızdaki bu bağ sevgiliden de öte dostluğa kadar gidiyor. Birbirinize her anlamda bağlı olduğunuz ve kopmamanız sizin gerçek aşkı yakaladığınızı gösteriyor. Sevgilin sana böyle derinden bağlıyken aldatma gibi bir ihtimal söz konusu dahi olamaz. Bunu sen de çok iyi biliyorsun. :)

Kalbini sana adamış bir sevgili düşün!

Kalbini sana adamış bir sevgili düşün!

Onun neşesi, içini ısıtan ışığı resmen sensin! Senin ışığına öyle bir kapılmış ki başka kimseyi göremiyor. Bazen fazla eleştirel yaklaşsa da bu seni sevmediği anlamına hiçbir zaman gelmiyor. Senin kıymetini öyle bir biliyor ki incinmene izin vermiyor. Senin için kendinden çoğu zaman fedakarlık gösteriyor. Kalbini sana adamış bir sevgilinin aldatma ihtimali yok dostum!

Dikkatli olmanda fayda var!

Sevigilin senin o sempatik hallerine, içten oluşuna hayran kalmış. Fakat kendisi öyle sıkboğaz edilmeye pe gelemiyor gibi. Tartışmalarda direkt oradan kaçmak istiyor. Kendini daha güvende ve sakin hissedeceği bir yer istiyor. Bunun sen de farkındasın. Fakat bu kaçmaları hata yapmasına sebep olabilir. Dikkatli olmanda fayda var!

Seni her şeyden çok önemseyen bir sevgili böyle bir şey yapmaz!

Seni her şeyden çok önemseyen bir sevgili böyle bir şey yapmaz!

Sen ilişkilerinde genelde güven duymayı istersin. Bu sevginden de önce gelir. Ve sevgilin sana bu güveni vermek için elinden geleni yapıyor. Seni kazanmaya çalışması ve sevgisini koşulsuz göstermesi seni ne kadar önemsediğini gösteriyor. Onun aklında ve kalbinde senden başkası yok. O yüzden aldatma ihtimali söz konusu bile olamaz.

İçini ferah tutmalısın!

İçini ferah tutmalısın!

Sevgilinin ilişkiniz üzerinde hakimiyet kurmaya çalışması senin canını sıkıyor. Fakat bu onun karakterinde var. Sadece seninle değil diğer ilişkilerinde de insanlar üzerinde baskın olmayı istiyor. Bu durum ilişkinizi zaman zaman tehlikeye atabilir. Ama birbirinizi çok sevdiğiniz ve bunların üstesinden gelmeye çalışmanız ilişkinizi iyiye götürüyor. Aranızda her ne kadar problem olursa olsun aldatmak ona göre çok ters bir hareket. O yüzden içini ferah tutmalısın.

Böyle bir şey aklına bile gelmez!

Böyle bir şey aklına bile gelmez!

İkiniz de zaman zaman fikirleriniz konusunda ayrılık yaşıyorsunuz. Bu durum bazen ilişkinize zarar verse de tekrar ayağa kalkmasını biliyorsunuz. Çünkü aranızdaki o sevgi sizi her ne olursa olsun birbirinize bağlamayı sağlıyor. Sevgilinin sana karşı olan hassasiyeti de o kadar tatlı ki bunu hissedebiliyorsun. İlişkilerde arada tartışmalar olur ama sevgilin sana karşı bu kadar hassasken aldatma fikrini bile aklına getiremez!

Seni her şeyden çok seven bir sevgilin varken aldatması zor!

66.media.tumblr.com

Birbirinizi her anlamda tamamlıyor oluşunuz sizi birbirinize bağlıyor. Böyle olmayı başarabilen çok az çift varken birbirinizin değerini biliyor ve sürekli birbirinize bir şeyler katıyorsunuz. Özellikle sevgilinin senin için yapamayacağı şey yok. O yüzden onun sevgisinden ve aşkından kesinlikle şüphe etmemelisin. Onun aklından böyle bir şey geçmez bile.

Dikkatli olmalısın!

Sevgilin güven konusunda zorluk çeken ve duygu karışıklığı yaşayan bir insan. Zaman zaman seni çıkmaza sokabiliyor çünkü kendisi de o çıkmazda boğuluyor. Senden emin olsa bile bazen kendinden emin olamıyor enerjinizi düşürüyor. Bu git gel davranışları onun bu konuda hata yapmasına sebep olabilir. Biraz dikkatli olmalısın!

Gözün açık olsun!

Birbirinizi çok seviyorsunuz ama inatçılığınızdan asla vazgeçmiyorsunuz. Aranızda öyle bir bağ var ki resmen bu inat birbirinizi daha çekici kılıyor. Her anlamda tutkulu bir aşk yaşıyorsunuz. Aşkınız kadar kavgalarınız da büyük olabiliyor. Sevgilin bu durumlardan zaman zaman sıkılıyor, bunalıyor. O yüzden uzaklaştığında hata yapma ihtimali olabilir. Aldatma ihtimali çok yüksek olmasa da her an her şey olabilir ve sonrasında başını duvarlara vurur. Dikkatli olmanda fayda var!

Seni hiçbir zaman aldatmaz!

Seni hiçbir zaman aldatmaz!

Senin sevdiklerini bile eleştirme huyun var. Sevgilin bundan çok hoşlanmasa da seninle birlikte olmayı her şeyden çok istiyor. Çünkü seni çok ama çok seviyor. Herkesten kıskanıyor ve bazen ne yapacağını şaşırıyor. O biraz git gel olabilir ama seni hiçbir zaman aldatmaz. Bizden söylemesi.

Hiçbir zaman şüphe duymamalısın!

Hiçbir zaman şüphe duymamalısın!

Sizin ilişkiniz o kadar sağlam ilerliyor ki ömür boyu sürer. Tabii ki de aranızda ufak çaplı tartışmalar olacak. Fakat bunları aranızdaki iletişim sayesinde müthiş bir şekilde çözüyorsunuz. Ne o senden vazgeçer ne de sen ondan. O yüzden sevgilinden aldatma konusunda hiçbir zaman şüphelenmemelisin.

Dikkatli olmalısın!

Sevgilin seni gerçekten çok seviyor. Fakat karakter gereği en ufak bir detayda bile takılıp seni gerdiği oluyor. Çünkü ayrıntıların insanı ve senin de öyle olmanı bekliyor. Sen de bu durumdan zaman zaman sıkıldığını belli ediyorsun. O da aranızdaki bu buzları eritmek için uzaklaşmayı tercih ediyor. Fakat dikkatli olmalısın. Sevgilin bu zaman içerisinde farklı insanlarla iletişim kurabilir. Dikkatli olmalısın.

Aldatacağını düşünüyorsan yanılıyorsun!

Aldatacağını düşünüyorsan yanılıyorsun!

Sevgilin senin eğlenceli ve zeki yanına gerçekten aşık olmuş! Onu öyle bir etkilemişsin ki gözü senden başkasını görmez olmuş. Aynı şekilde sen de ondan çok hoşlanıyorsun ve aranızdaki bu ilişki ömür boyu sürecek gibi. Birbirinizin değerini biliyorsunuz ve üzecek bir şey yapmamak için uğraşıyorsunuz. Sevgilinin seni aldatacağını düşünüyorsan gerçekten yanılıyorsun.

O öyle biri değil!

O öyle biri değil!

Birbirine bu kadar aşkla bağlanmış iki kişi düşün! Gözlerinizin içine bakarken içinizin eridiğini biliyoruz. Aslında içinizdeki duyguları çok belli etmemeye çalışıyorsunuz fakat duygularınız fazla yoğun. Her ne kadar ara sıra ilişkinizde problemler yaşasanız da bu sizi daha iyi yapıyor. Sevgilinin senin arkandan işler çevireceğini düşünmemen gerekiyor. Çünkü o hiç öyle biri değil!

Onun aldatma ihtimali olamaz!

Sevgilin o kadar sabırlı ve kibar bir insan ki bu ilişkinize çok güzel bir şekilde yansıyor. Senin bazen agresif tavırların olsa bile onu alttan almasını biliyor. Bu sana ne kadar değer verdiğini ve  sevdiğini gösterir. Zaten karakter gereği çok sadık bir insan. Onun aldatma ihtimali olamaz!

Kafanda böyle bir şüphe olmamalı!

Kafanda böyle bir şüphe olmamalı!

İkiniz de birbirinizden çok farklı karakterlere sahip olabilirsiniz. Fakat aranızdaki çekim sayesinde tüm bunların üstesinden gelebiliyorsunuz. Sevgilin bu uyumu daha önce kimsede yakalayamadığını düşünüyor ve bu ilişkinin uzun ömürlü olması için elinden geleni yapıyor. O yüzden onun kıymetini bilmeli ve kafanda hiç böyle şüphelere yer vermemelisin.

Onun gibi biri böyle bir şey yapmaz!

Onun gibi biri böyle bir şey yapmaz!

Onun neşeli halleri seni çok mutlu etse de bazen umursamaz tavırlarından hoşlanmıyorsun. Fakat o karakter gereği böyle bir yapıya sahip. Umursamazlığı aslında sana değil kendi içinde. Seni her zaman önemsiyor ve değer veriyor. Sadece bunu kendi içinde çözmek için olayları göz ardı ediyor. Seni böylesine düşünen birinin aldatma ihtimali yok desek yeridir. Haberin olsun. :)

Aldatma ihtimali söz konusu olamaz!

Aldatma ihtimali söz konusu olamaz!

İkiniz birbirinize deli gibi aşıksınız fakat aranızdaki sorunları inadınız yüzünden halledemiyorsunuz. Sende de onda da bir inat var düşman başına! Aslında birinizden biri bu durumu alttan alsa sorunlar çok çabuk hallolucak. Ama bu zamanla olacaktır. Çünkü birbirinizi çok seviyorsunuz. Özellikle sevgilin seni herkesten daha çok önemsiyor. O yüzden aldatma ihtimali söz konusu olamaz.

Onun gözü senden başkasını görmez!

Onun gözü senden başkasını görmez!

İkiniz aslında çok farklı bir bakış açısına sahipsiniz. Fakat bu sizi tamamlıyor. Senin göremediğin bazı noktaları o, onun göremediği bazı noktaları da sen görüyorsun. Birbirinize her anlamda destek çıkıyor, aşkınızı daha da sağlam kılıyorsunuz. İkiniz çoktan bu ilişkiyi kurtarmışsınız. Artık onun gözü senden başkasını görmez. Demedi deme.

Sen, onun şansısın ve seni hiçbir zaman kaybetmek istemiyor!

Sen, onun şansısın ve seni hiçbir zaman kaybetmek istemiyor!

O sende huzur buluyor! Öylesine ayağı yere basan ve akıllı birisin ki; onun hayallerde kaybolmasına engel oluyorsun. Sana güveniyor ve söylediğin her şeye çok değer veriyor. Bir insan senin gibi birini bulmuş neden kaybetsin ki? O sendeki bu huzuru buldukça kimselere ihtiyaç duymaz. Çünkü sen onun için mükemmelsin. O yüzden için her zaman rahat olsun.

Şüpheler seni hiçbir zaman yanıltmasın!

66.media.tumblr.com

Aranızda inanılmaz bir kimya olduğu su geçirmez bir gerçek! Fakat karşı tarafın da bazı konularda çok vurdumduymaz olduğunu söyleyebiliriz. Onun bu noktalarda sakinleşmesi ve mantıklı düşünmesi gerekebilir. Asi taktirde bu durumun içinden çıkamaması onu gerer. Ama her ne kadar böyle olumsuz özellikleri olsa da onun seni aldatma ihtimali çok ama çok düşük. Bunu sen de çok iyi biliyorsun. İçine düşen şüpheler seni hiçbir zaman yanıltmasın!

O böyle bir insan değil!

O böyle bir insan değil!

İkinizin de tartışma sırasında birbirinize uyum sağlamanız gerekir. Sen de o da fazlasıyla kendinizi haklı çıkartmak için elinden geleni yapıyorsunuz. He birbirinizi çok sevdiğiniz siz dahil hepimiz biliyoruz. Ondan hiç ama hiç şüpheniz olmasın. Aklında böyle bir şey olsa bile seni aldatacağını hiç ama hiç düşünmüyoruz. Bu ihtimal söz konusu bile olamaz. Çünkü o karakter olarak böyle bir şeyi yapmaz. Bizden söylemesi. :)

Böyle bir ihtimal yok!

Böyle bir ihtimal yok!

Öylesine ateşli bir ilişkiniz var ki tartışsanız dahi bunu tek bir hamleyle bitirebiliyorsunuz. Zaman zaman birbirinizin kalbini kırsanız bile bunu atlatabiliyorsunuz. Çünkü birbirinizsiz yapamıyor ve arayı hemen düzeltmek istiyorsunuz. İkinizin de çılgın burçlar olduğunuzu biliyoruz fakat sana şunu söylemeliyiz; onun seni aldatma ihtimali yok gibi bir şey.

Yine de dikkatli olman gerek!

Yine de dikkatli olman gerek!

Onun bazen agresif davranışları seni korkutabilir. Aranızda sorun olduğu zaman birbirinizden uzaklaşmayı ve sakinlemeye çalışıyorsunuz. Fakat bu arayı çok açmamanızda fayda var. Çünkü sevgilin zaman zaman bu durumdan sıkılabilir ve farklı kişilere yönelebilir. O yüzden aldatma ihtimali biraz var gibi. Ama bu kesinlikle sizin elinizde!

Böyle bir yanlışa düşebilir!

Aranızdaki bu tutku her anlamda gerçekleşiyor! Gerek birbirinize olan sevginizi gösterirken gerek kavga ederken gerek farklı şeylerde... Dışarıdan çok dikkat çeken bir çift olmanız da sizi etkiliyor. Çünkü ikiniz de kendinize bakan havalı çiftlerdensiniz. Bu durum etrafınızdaki kişilerin sizi kıskanmasına ve bu durumu bozmalarına sebep olabilir. Özellikle her şeyde olduğu gibi tutkulu olan kavgalarınızda dikkat etmelisiniz. Çünkü boş anınızda başkalarının sizin aranızı bozması an meselesi olabilir. Biraz daha sakin olmalısınız. Aksi taktirde sen veya o aldatma gibi bir yanlışa düşebilirsiniz.

Sevgilinin seni aldatma ihtimali sıfır!

Birbirinizden çok farklı bir karaktere sahip olmanız aranızdaki ilişkiyi çoğu zaman çıkmaza sokabiliyor. Bu durumdan nefret ediyor hatta bazen işin içinden çıkamıyorsunuz. Özellikle sevgilinin herkes tarafından beğenilme arzusu olması seni biraz tedirgin ediyor. Fakat sevgilinin seni aldatma ihtimali sıfır diyebiliriz.

Gerçekten çok ama çok şanslısın...

Siz resmen birbirinizi bulmuş bir çiftsiniz. Aranızdaki uyumla birlikte her şeyi çok kolay halletme gibi bir enerjiniz var. Böyle aşk herkese nasip olmaz. Özellikle sevgilinin seni her şeyden çok sakınması ve içindeki o kuvvetli aşkı sizi birbirinize bağlıyor. Anlayacağın sevgilinin seni aldatma ihtimali hiç ama hiç yok! 

Gerçekten çok ama çok şanslısın...

Aldatması gibi bir şey asla olamaz!

Sizin birbirinizi kollamanız ve her daim yan yana olmanız gerçekten bu ilişkiyi çok sağlamlaştırıyor. Söylesene bunu nasıl başarıyorsunuz? Çünkü gerçekten kimsenin yaşayamadığı gerçek bir aşka sahipsiniz. Gözleriniz başka kimseyi görmüyor. Sevgilinin seni her şeyde çok sahiplenmesi ile birlikte sevgilinin seni aldatması gibi bir şey asla olamaz!

Böyle saçma şüphelere düşme!

Böyle saçma şüphelere düşme!

Sizin bu aranızdaki ilişki sevgiliden de çok öte sanki bir dostmuşsun gibisiniz. Yıllardır birbirinizi tanıyor ve ruh eşiymişsiniz gibi hissediyorsunuz. Ne zaman kötü şeyler yaşasanız birbirinize destek oluyor ve karşı tarafı incitecek bir şey yapmamak için elinizden geleni yapıyorsunuz. Aranızdaki bu ilişki sizin çok uzun yıllar boyunca birbirinizle olacağınıza işaret. Ne senin ne de onun aldatma gibi bir ihtimali söz konusu bile olamaz.

Her an her şey olabilir!

Birbirinizin çok farklı karakterlerde olduğunuzu çok iyi biliyorsunuz. Her ne kadar bu durum sizi zorlasa da aşkınız o kadar büyük ki birbirinizden kopamıyorsunuz Kedi köpek gibi tartışsanız dahi kavuşmanız her seferinde daha da tutkulu oluyor. Fakat sevgilin biraz şıpsevdi gibi. Bunu belli etmese dahi uzaklaşmanız durumunda az bir ihtimal bile olsa aldatabilir. Çünkü doğasında bu var. İlgiyi her zaman sevmiştir.

Ondan şüphe etmemelisin!

Ondan şüphe etmemelisin!

Aranızdaki bu ilginç bağ sizi her şeye rağmen tekrar tekrar birleştiriyor. Bazen birlikte daha fazla yapamayacağınızı düşünüyorsunuz fakat sonrasında eğer ayrı olursanız hiç yapamayacağınızı düşünüyorsunuz. İlişkinizi geliştirmek adına hep bir adım ileri gidiyorsunuz. Onun sensiz yapma ihtimali yok dostum. Ondan şüphe bile etmemelisin.

İkiniz de uçlardasınız!

Aranızdaki uyum bir terazi gibidir. Eğer dengeyi bulamazsanız birinizden biri aşağı düşecektir. Birden parlayıp sönen bu ilişki eğer sürekli böyle devam ederse sizi yıpratabilir. O yüzden sen de sevgilin de bu durumu kaldıramayabilir. O yüzden tek kişilik konuşmak doğru olmayabilir. Çünkü ikiniz de bu konuda biraz uçlardasınız. Eğer olmazsa farklı bir kişiyi hayatınıza alabilirsiniz.

Şüphelenmemelisin!

Şüphelenmemelisin!

Birbirinizi çok ama çok seviyorsunuz! Bundan hiç ama hiç şüphemiz yok. Fakat ikinizin de çok farklı yönleri var. Bazen bunlar çatışıp kavgalara hatta kısa süreli ayrılıklara bile yol açabiliyor. Fakat böyle olması hiçbir şeyi değiştiremiyor. İkinizin de kaybetme korkusu var. Ve kaybetmemek için elinizden geleni yapıyorsunuz. Sevgilinden hiç ama hiç şüphelenmemelisin. Çünkü aldatma gibi bir durum olamaz!

Seni bu kadar düşünen biri hiç aldatabilir mi?

Seni bu kadar düşünen biri hiç aldatabilir mi?

Sizin herkesten farklı bir ilişkiniz var. İçinizdeki aşkı öyle basit yaşamıyorsunuz. Gözlerinizin içine bakarken bile içinizde kelebekler uçuşuyor. Bu ne kadar zaman geçerse geçsin hep böyle devam edecek. Çünkü sizin tarifi olmayan bir ilişkiniz var ve ömür boyu sürecek. Bu sizin elinizde. Sevgilinin seni düşünürken bile kalbinin pır pır attığını biliyor muydun? İşte bu yüzden aldatma diye bir şey olamaz!

Böyle düşüncelere kafanda yer vermemelisin!

Seni asi ve ağır bir havan varken onun sana göre daha hareketli bir karakteri var. Bazen bu durum aranızda anlaşmazlığa yol açabiliyor. Ama bu durumları bile öyle güzel topluyorsunuz ki bu tartışmalar sizi daha da güçlendiriyor. Gerçekten harika bir çiftsiniz. Gerçekten böyle bir şüpheye bile düşmemelisin.

Böylesine sadık bir sevgiliden böyle bir şey beklememelisin!

Böylesine sadık bir sevgiliden böyle bir şey beklememelisin!

Ohooo sizin aranızda böyle bir bağ varken sevgilinin seni aldatması söz konusu bile olamaz. O kadar uyumlu bir çiftsiniz bile tartışmalarınız bile cool oluyor. Böyle bir çiftin birbirini aldatması gibi bir şey söz konusu bile olamaz. Özellikle sevgilin bu kadar sadık bir insanken senden başkasını gözü görmez.

Aldatılma gibi bir durum olamaz, yaşanamaz!

Aldatılma gibi bir durum olamaz, yaşanamaz!

İkiniz de kendinizi sürekli sorgulayan ve detaylara takılan birisiniz. Bazen bu durumun içinde kayboluyorsunuz ama birbirinize o kadar destek çıkıyorsunuz ki bu sizi vazgeçilmez kılıyor. Özellikle sevgilin senden başkasıyla yapamayacağını düşünüyor. Ve bu gerçekten çok güzel bir durum. O hayatında senden başka kimseyi istemiyor. Böyle olduğu sürece aldatılma gibi bir durum olamaz, yaşanamaz!

Onun dünyasında böyle bir şey yok!

Onun dünyasında böyle bir şey yok!

Onun keskin sözeleri zaman zaman senin sinirini bozsa da kendini affettirmesini çok iyi biliyor. Çünkü seni o kadar çok seviyor ki kendinden fazlasıyla ödün veriyor. Bu çoğu insanın başaramadığı aşikar. Böyle bir sevgiliyi öp de başına koy deriz. Çünkü seni aşırı seviyor! Onun saf ve temiz dünyasında aldatmak diye bir şey yok.

İlişkinin tadını çıkarmaya devam etsen iyi edersin!

İlişkinin tadını çıkarmaya  devam etsen iyi edersin!

Ondaki bu inatçılık seni bazen kendinden bezdiriyor. Senin de bazı huyların onu zor duruma sokabiliyor. Fakat çoğu zaman onun alttan aldığını görüyorsun. Senin için kendinden fazlasıyla taviz veren bir insanın seni aldatacağı düşüncesi çok saçma olurdu zaten. O yüzden ilişkinin tadını çıkarmaya devam etmelisin!

Sana deliler gibi aşıkken böyle bir ihtimal söz konusu dahi değil!

Sana deliler gibi aşıkken böyle bir ihtimal söz konusu dahi değil!

Sevgilinin fazlasıyla hırslı ve tutkulu olan yapısı zaman zaman seni düşündürmeye yol açsa da birbirinize deli gibi aşıksınız! Seni mutlu eden, her adımında seni düşünen bir sevgili için aldatmasına biz bile inanmayız. O yüzden bu güzel aşkı sakın ama sakın bırakmayın deriz. Çünkü böylesine tutku dolu bir aşkta böyle şeyler olmaz. Bizden söylemesi. :)

Biraz dikkatli olmanda fayda var!

Sevgilinin bazı özellikleri senin içine şüphe düşmesine sebep olabiliyor. Çünkü çoğu zaman sorumsuz, aklı bir karış havada gibi davranması seni bu ilişkinin devamlılığı konusunda korkutuyor. Evet, sen onu bu şekilde sevdin ama tartışmalarda kaçıp gitmesi onun yanlış şeyler yapmasına sebep olabilir. O yüzden biraz dikkatli olmanda fayda var!

Senin gibi birini kaybetmeyi gözü yemez!

Senin gibi birini kaybetmeyi gözü yemez!

Planlı, programlı ve disiplinli bir insan olması seni her zaman etkiledi. Fakat bazen o kadar melankolik bir havası oluyor ki bu durumun üstesinden nasıl geleceğini hiç bilmiyorsun. Fakat bu durum aslında hiçbir sebep olmadan onun doğasında var. Seninle bir ilgisi olmamasına rağmen aşırı depresif bir halde olabiliyor. Bu onun seni sevmediği anlamına hiçbir zaman gelmiyor. Zaman geçtikçe sana daha da bağlanacak. Çünkü senin onun pozitif yönünü ortaya çıkarıyor ve mutlu ediyorsun. Senin gibi bir sevgiliyi bulmuşken asla kaçırmaz!

İçin rahat olsun!

İçin rahat olsun!

Sevgilin kadar içten biri ki onun sevgisinin doğallığını derinden hissedebiliyorsun. Çünkü gözlerindeki o parıltıyı gördüğün tek kişi o olabilir. Seni düşündüğü yaptığı şeylerden o kadar belli ki... Ama bazen tereddüte düşmüyor değilsin. Biraz da fazla zeki oluşu seni korkutuyor olabilir. Ama onun bu taraklarda hiç bezi olmadığını söylemeliyiz. İçin rahat olsun.

Tüm sevgisini sana adayan birinden böyle bir ihtimal beklememelisin!

Tüm sevgisini sana adayan birinden böyle bir ihtimal beklememelisin!

Onun fevri davranışları seni bazen çok korkutsa da içinde inanılmaz bir sevgi var. Nasıl desek aşkından bazen büyük bir patlama yaşıyor. Hele bazen onun içine seni kaybetme korkusu öyle bir düşüyor ki anlayamazsın. Seni kaybetmemek için elinden geleni yapar. O yüzden aldatma gibi bir ihtimali olamaz. Çünkü tüm sevgisini sadece sana adamış.

Böyle bir şeye asla tenezzül etmez!

Böyle bir şeye asla tenezzül etmez!

Siz tam olarak kendinizi bulmuş bir çiftsiniz! Siz de ne ararsanız var. Birbirinizi o kadar çok seviyorsunuz ki her an beraber olmak istiyorsunuz. Özellikle sevgilin senin bu eğlenceli ve zeki hallerine bayılıyor. Onu gerçekten nasıl etkilediysen gözlerinde sadece sen varsın. Başka birinin olma ihtimalini o bile düşünmek istemiyor!

Temkinli olmanda fayda var!

Sevgilinin biraz kendine has bir havası var. Hatta bazen ne söylediğini o bile bilmiyor. Seni çok ama çok seviyor ona lafımız yok ama dışarının da ilgisini her zaman üstüne çekmek istiyor. Ondan dolayı onun bu yanı seni biraz korkutuyor. Kendisi biraz ilgiyi seven biri olduğu için böyle bir duruma çok ufak bir ihtimalle karşı koyamayabilir.

Böyle bir aşka yakışmaz, yakıştıramaz!

Böyle bir aşka yakışmaz, yakıştıramaz!

Siz resmen birbirinize aitsiniz! Aksini düşünmek ne senin için ne onun için bir ihtimal bile değil. Çünkü içinizdeki duyguları birbirinize öyle bir hissettiriyorsunuz ki başkasını hayatınızda hiçbir zaman istemiyorsunuz. Onun için hayatında sadece sen olsan bile yeter. Onda böyle bir aşk varken aldatılmak diye bir şey aklından bile geçmesin.

Aşkınızın keyfini çıkarın!

Aşkınızın keyfini çıkarın!

İlişkiniz çoğu zaman sıkıntıla çekse bile bunun üstesinden öyle bir gelmişsiniz ki artık temelini otutturmuşsunuz. Artık birbirinize karşı güveniniz tam! Bu konuda ikinizin de şüphesi olmamalı. Çünkü ilişkiyi böyle sağlam bir konuma getirmek öyle kolay değil. Bu hem emek ister hem sevgi ister. Sevgilinde bunların hepsi varken başka biri umurunda olmaz. O yüzden ilişkinizin keyfini çıkarmaya bakın!

Çok şanslısın!

Çok şanslısın!

Siz resmen birbirinizi bulmuşsunuz! İlişkide en önemli şey karşı tarafın seni anlamasıdır. Sevgilin bunu tam anlamıyla yapmaya çalışıyor. Ortada kocaman bir çaba var. Çünkü seni ömür boyu hayatında istiyor ve güvenini kazanmak için her yolu deniyor. O yüzden bu şüpheye düşmek senin için büyük bir hata olur. İlişkinin keyfini çıkarmaya bak!

Böyle bir şeyi yapabileceğini biz bile düşünmüyoruz!

Böyle bir şeyi yapabileceğini biz bile düşünmüyoruz!

Siz birbirinizi çok ama çok iyi tanıyorsunuz! Karşı tarafın nelerden hoşlanmadığını nelerden mutlu olduğunu bilmek ilişkiyi her zaman bir adım öne götürür. İkiniz de bunu çok güzel bir şekilde başarıyorsunuz. Aranızdaki bu uyum sizin her zaman daha iyi olacağınıza bir işaret! Özellikle sevgilin sana bu durumu belli etmese de sana içten içe çok bağlı. Seni kaybetme korkusu her bir yanını sarmış. O yüzden seni kaybetmemek için elinden geleni yapan bu insanın böyle bir şeyi yapabileceğini biz bile düşünmüyoruz!

O her zaman sana karşı sadık bir insan!

Bu nasıl harika bir çift! Resmen birbiriniz için yaratıldığınızı her yerde kanıtlıyorsunuz. Bunun aksini siz dahil etrafınızdakiler bile düşünmüyor. Çünkü o enerjinizi kendinize yansıttığınız kadar etrafa da yansıtıyorsunuz. Hem eğlenebiliyor hem de birbirinize destek olabiliyorsunuz. Her anınızda yan yana olmaya çalışıyorsunuz . Sevgilin sen olmadan hayatın tadını çıkaramayacağınızı düşünüyor. O yüzden farklı bir insan arayışına hiçbir zaman girmez. Çünkü o sevdiğine karşı her zaman sadık bir insandır!

Böyle bir ihtimali düşünmen onu üzer!

Böyle bir ihtimali düşünmen onu üzer!

Onun bu seni zaman zaman herkesten kıskanması canını sıkıyor olabilir. Fakat inan bu seni ne kadar sevdiğini gösteriyor. Sevdiklerini kimseyle paylaşamamak onun karakterinde var. Senin yanında birini görse bile içi içini yiyor. Çünkü seni herkesten çok ama çok seviyor. Seni kaybetmek gibi bir düşünceye kapılmak bile istemiyor. O yüzden senin değerini bildiğini unutma. Çünkü o unutmamak için her şeyi yapıyor. Senin böyle bir düşünceye kapıldığını bilmek bile onu üzer.

Sen de biliyorsun ki o sana böyle bir şey yapamaz!

Sen de biliyorsun ki o sana böyle bir şey yapamaz!

İki neşeli, sempatik ve zeki insanın hayatlarını birleştirmesi kadar güzel bir şey olmasa gerek! Hiçbir zaman sıkıcı olmamanız birbirinize hala ilk günkü gibi aşkla kenetlenmenizi sağlıyor. Senin etkileyici tavrın sayesinde başka kimseyi görmez olmuş gözleri. Sen işini çok iyi biliyorsun ve onun da seni aldatabileceğini hiç düşünmüyorsun.

Aldatmak aklının ucundan bile geçmez. :)

Sevgilinin bazı inatçı hareketleri seni yorsa da aranızadaki bu aşk sayesinde yapamayacağınız şey yok. İkiniz de inatçı kedi gibisiniz fakat birbirinizi dizginlemeyi çok iyi biliyorsunuz. Aranızda o kadar farklı bir çekim var ki bunu siz de anlamıyorsunuz. Birbirinizi gördüğünüz anda içinizde kıpır kıpır olan şeyleri dindiremiyorsunuz. Bu da sizi daha çok birbirinize bağlıyor. Özellikle sevgilinin karşı resmen bir zaafı var. Böyle bir durumda aldatmak aklının ucundan bile geçmez. :)

Sevdiğine karşı sadık bir insan düşün!

Sevdiğine karşı sadık bir insan düşün!

Böylesine anlaşabilen bir çift daha önce hiç görmedik. Tabii ki de aranızda çıkan bazı problemler oluyor. Fakat bunu o kadar güzel çözüyorsunuz ki birbirinize her seferinde daha çok bağlanıyorsunuz. Aranızdaki bu sağlıklı ilişki sizi gün geçtikçe daha da mutlu ediyor. Sevgilinin seni aldatacağını düşündüğün bir şüphe varsa hemen bunu aklından çıkar deriz. Çünkü o  her zaman sevdiğine karşı sadık bir insan olmuştur.

Bu ihtimal çok ama çok az!

Bu ihtimal çok ama çok az!

Sevgilinle bazı konularda ters düşüyor olmanız zaman zaman seni kötü etkiliyor olabilir. Fakat onun aklında ve kalbinde her daim sen varsın. Aranızdaki bu problem sadece karakter farklılıklarınızdan ötürü oluyor. Birbirinize zaman içerisinde uyum sağlayarak bu problemi çözebilirsiniz. Çünkü ikiniz de birbirinizi çok seviyorsunuz. Onun gözü senden başkasını görmüyor. Bizden söylemesi. Aldatma ihtimaline gelecek olursak, yok denecek kadar az olduğunu bilmelisin. Böyle bir ihtimal herkes için var ama sevgilin için azın da azı olduğunu bilmelisin.

Kafanı meşgul etme!

Kafanı meşgul etme!

Sizin dillere destan olacak bir ilişkiniz var. Böylesine bir ilişkiyi zor bulmuşken sevgilinin böyle bir şeyi aklından bile geçirmediğini söylemeliyiz. O hayatı boyunca gerçek aşkın arayışı içindeyken ve tam da seni bulmuşken seni aldatma ihtimali sıfır diyebiliriz. O yüzden canını böyle şeylerle kafanı meşgul etme deriz.

Yaşadığın bu aşkın keyfini çıkarmaya devam et!

Yaşadığın bu aşkın keyfini çıkarmaya devam et!

Gerçekten seni tüm kalbiyle sahiplenen bir sevgiliye sahipsin. Bu nasıl bir duygu anlatsana? Sevgilin seninle tanışmadan önce biraz hovarda bir insan olabilir. Ama senden sonra onun için her şey değişti. Aradığı gerçek aşkı sende bulunca gözü hiçbir şey görmüyor. Hayatının geri kalanını senin için adamış bir insanın aldatma ihtimali eksilerde diyebiliriz. O yüzden yaşadığın bu aşkın keyfini çıkarmaya devam et.

İçin her zaman rahat olsun!

Onun gibi sağlam karakterli bir insanın sana bunu yaşatacağını düşünüyorsan yanılıyorsun. Çünkü kendini sana bir kere kaptırmış ve senden başkasını istemiyor. Arada fazla dili sivri olabiliyor ama bunu senin iyiliğini düşündüğü için yapıyor. Tartışma sırasında birbirinizi alttan aldığınız sürece aranızda hiçbir problem kalmayacak demektir. O yüzden bu konuda için rahat olsun.

Ondan hiçbir zaman şüphe etmemelisin!

Sizin ilişkiniz o kadar sağlam ilerliyor ki ömür boyu sürer. Tabii ki de aranızda ufak çaplı tartışmalar olacak. Fakat bunları aranızdaki iletişim sayesinde müthiş bir şekilde çözüyorsunuz. Ne o senden vazgeçer ne de sen ondan. O yüzden sevgilinden aldatma konusunda hiçbir zaman şüphelenmemelisin.

O seni asla bırakmaz!

O seni asla bırakmaz!

Siz birbirinizin resmen ruh eşisiniz! Birbirinizi bulmuşken ne senin ne de onun başka kimsede gözü olamaz. Zaten o karakter gereği sevdiğine her zaman sadık olan bir insan olmuştur. Onun bu yanı seni bu şekilde hiçbir zaman üzmemesine neden oluyor. O yüzden aranızdaki ilişki bitecek dahi olsa bu şekilde olmaz. Sen onu bırakmadığın sürece o seni asla bırakmaz!

Aşkınızın keyfini çıkarın!

Aşkınızın keyfini çıkarın!

Sevgilin o kadar içten bir insan ki hislerini hiç çekinmeden sana karşı dile getirebiliyor. Bu gerek kötü bir şey olsun gerek iyi bir şey... Zaman zaman hareketli yapısı seni yorabilir. Hatta içten içe ondan şüphe edebilirsin fakat o dediğimiz gibi her şeyi içinden geldiği gibi yaşayan dürüst bir insan. Hayatında başka birinin olmasını istese dahi gelip sana dürüstçe söyler ve ilişkinizi bitirir. Senin arkandan işler çevirmek ona göre değil. O yüzden aldatılma ihtimalin yok denecek kadar az diyebiliriz. Aşkınızın keyfini çıkarın!

Çok ama çok şanslısın!

Çok ama çok şanslısın!

Seni mutlu etmek için kendini feda edecek bir insanı bulmuşken ondan bu konuya dair bir şüpheye düşmemelisin. Sen onun için o kadar değerlisin ki eminiz farkında bile değilsin. Aranızda her ne olursa olsun başkasına gitmek yerine her zaman senin yanında olacaktır. Çünkü senin sevgin ve onun sevgisi birleşince yapamayacağınız şey yok. Bunu o da çok iyi biliyor. O yüzden çok şanslısın!

Böyle bir ihtimal az da olsa var!

Onun özgürlüğüne düşkün oluşu seni zaman zaman tedirgin ediyor. Evet, seni çok sevdiğini biliyoruz. Fakat bazen öyle bir an oluyor ki seni sevmediğini düşünüyorsun. Fakat onun sevgisi taa derinde ve öyle kolay kolay gösteremiyor. Zaman zaman tek kalmak istemesi seni korkutuyor. Biraz korkmakta haklısın çünkü az da olsa aldatma ihtimali var. Fakat her şey sizin elinizde.

Aldatma ihtimali yok denecek kadar az!

Aldatma ihtimali yok denecek kadar az!

Sevgilin senin gibi birini bulmuşken öpüp de başına koyuyor! Seninle vakit geçirmekten çok ama çok mutlu oluyor. İçindeki sevgisini sana hissettirebilmek için elinden geleni yapıyor. Seni gerçekten çok seviyor ve hayatını seninle birlikte devam etmek istiyor. O yüzden aldatma ihtimalinin gerçekten çok az olduğunu söylemeliyiz. Hatta bu bile fazla kalır.

Etrafa karşı dikkatli olmalısınız!

Herkesin sizin ilişkinize özendiğini biliyor muydun? Etrafınızdaki insanlar sizi görünce içten içe kıskanıyor ve kem gözlerini üstünüze dikiyorlar. Sevgilinin seni gerçekten çok sevmesi ve önemsemesi zaten özenilecek cinsten. Onun aldatma ihtimali yok ama dışarıdaki insanların kıskançlıktan oyuna getirmesi gibi bir şey olabilir. Onlara dikkat etseniz iyi olur.

Böyle ihtimali düşünmek çok yersiz olur!

Böyle ihtimali düşünmek çok yersiz olur!

Aşkı doruklarda yaşayan bir çift için aldatma kelimesi çok hoş kaçmıyor. Çünkü sen de sevgilin de birbirinize deli gibi aşıksınız. Gözleriniz başka kimseyi görmüyor. Zaman geçse de kalbi hala ilk günkü gibi çarpıyor. Onun gibi bir sevgilinin aldatma ihtimalini düşünmek bile yersiz olur.

İçin rahat olsun!

İçin rahat olsun!

Böyle neşeli bir çiftin birbirini aldatma ihtimali söz konusu bile olamaz. Onun dışarıya karşı görünen asi bir havası olsa da seninle birlikteyken içindeki çocuğu dışarı çıkarıyor. Seninle o kadar mutlu oluyor ki yanında başka kimseyi istemiyor. Onun içten ve gerçek sevgisi böyle bir hata yapmasına izin vermez. İçin rahat olsun.

Siz mutluluğunuza bakın!

Siz mutluluğunuza bakın!

Daha önce böylesine güzel bir uyum yakalayan oldu mu hiç bilmiyoruz. Resmen etrafınızaki insanları kıskançlığınızla çıldırtıyorsunuz. Bunun farkında bile değilsiniz. Özellikle sevgilinin senin gözlerinin içine bakarken bile eriyip bitmesi ve bunu belli etmeme çabası çok tatlı. Sevgisini bazen gösteremese de seni derinden seviyor. Ve böyle bir yanlış yapma ihtimali yok. Ondan bu konu hakkında şüphelenmemeli mutluluğunuza devam etmelisiniz.

Böyle bir şey olabilir mi?

Böyle bir şey olabilir mi?

Sizin gibi eğlenceli ve deli aşık çiftlerden kaldı mı? Aranızdaki bu bağ sevgiliden de öte dostluğa kadar gidiyor. Birbirinize her anlamda bağlı olduğunuz ve kopmamanız sizin gerçek aşkı yakaladığınızı gösteriyor. Sevgilin sana böyle derinden bağlıyken aldatma gibi bir ihtimal söz konusu dahi olamaz. Bunu sen de çok iyi biliyorsun. :)

Asla asla asla!

Asla asla asla!

Onun neşesi, içini ısıtan ışığı resmen sensin! Senin ışığına öyle bir kapılmış ki başka kimseyi göremiyor. Bazen fazla eleştirel yaklaşsa da bu seni sevmediği anlamına hiçbir zaman gelmiyor. Senin kıymetini öyle bir biliyor ki incinmene izin vermiyor. Senin için kendinden çoğu zaman fedakarlık gösteriyor. Kalbini sana adamış bir sevgilinin aldatma ihtimali yok dostum!

Dikkatli olmanda fayda var!

Sevigilin senin o sempatik hallerine, içten oluşuna hayran kalmış. Fakat kendisi öyle sıkboğaz edilmeye pe gelemiyor gibi. Tartışmalarda direkt oradan kaçmak istiyor. Kendini daha güvende ve sakin hissedeceği bir yer istiyor. Bunun sen de farkındasın. Fakat bu kaçmaları hata yapmasına sebep olabilir. Dikkatli olmanda fayda var!

Senin öpüp başının üstüne koymuş bile!

Senin öpüp başının üstüne koymuş bile!

Sen ilişkilerinde genelde güven duymayı istersin. Bu sevginden de önce gelir. Ve sevgilin sana bu güveni vermek için elinden geleni yapıyor. Seni kazanmaya çalışması ve sevgisini koşulsuz göstermesi seni ne kadar önemsediğini gösteriyor. Onun aklında ve kalbinde senden başkası yok. O yüzden aldatma ihtimali söz konusu bile olamaz.

İçini ferah tutmalısın!

İçini ferah tutmalısın!

Sevgilinin ilişkiniz üzerinde hakimiyet kurmaya çalışması senin canını sıkıyor. Fakat bu onun karakterinde var. Sadece seninle değil diğer ilişkilerinde de insanlar üzerinde baskın olmayı istiyor. Bu durum ilişkinizi zaman zaman tehlikeye atabilir. Ama birbirinizi çok sevdiğiniz ve bunların üstesinden gelmeye çalışmanız ilişkinizi iyiye götürüyor. Aranızda her ne kadar problem olursa olsun aldatmak ona göre çok ters bir hareket. O yüzden içini ferah tutmalısın.

Böyle bir şey aklının ucundan bile geçmez!

İkiniz de zaman zaman fikirleriniz konusunda ayrılık yaşıyorsunuz. Bu durum bazen ilişkinize zarar verse de tekrar ayağa kalkmasını biliyorsunuz. Çünkü aranızdaki o sevgi sizi her ne olursa olsun birbirinize bağlamayı sağlıyor. Sevgilinin sana karşı olan hassasiyeti de o kadar tatlı ki bunu hissedebiliyorsun. İlişkilerde arada tartışmalar olur ama sevgilin sana karşı bu kadar hassasken aldatma fikrini aklına bile getiremez!

Tüm şüpheleri aklından at gitsin!

Tüm şüpheleri aklından at gitsin!

Birbirinizi her anlamda tamamlıyor oluşunuz sizi birbirinize bağlıyor. Böyle olmayı başarabilen çok az çift varken birbirinizin değerini biliyor ve sürekli birbirinize bir şeyler katıyorsunuz. Özellikle sevgilinin senin için yapamayacağı şey yok. O yüzden onun sevgisinden ve aşkından kesinlikle şüphe etmemelisin. Onun aklından böyle bir şey geçmez bile.

Dikkatli olmanda fayda var!

Sevgilin güven konusunda zorluk çeken ve duygu karışıklığı yaşayan bir insan. Zaman zaman seni çıkmaza sokabiliyor çünkü kendisi de o çıkmazda boğuluyor. Senden emin olsa bile bazen kendinden emin olamıyor enerjinizi düşürüyor. Bu git gel davranışları onun bu konuda hata yapmasına sebep olabilir. Biraz dikkatli olmalısın!

Dikkatli olmanda fayda var!

Birbirinizi çok seviyorsunuz ama inatçılığınızdan asla vazgeçmiyorsunuz. Aranızda öyle bir bağ var ki resmen bu inat birbirinizi daha çekici kılıyor. Her anlamda tutkulu bir aşk yaşıyorsunuz. Aşkınız kadar kavgalarınız da büyük olabiliyor. Sevgilin bu durumlardan zaman zaman sıkılıyor, bunalıyor. O yüzden uzaklaştığında hata yapma ihtimali olabilir. Aldatma ihtimali çok yüksek olmasa da her an her şey olabilir ve sonrasında başını duvarlara vurur. Dikkatli olmanda fayda var!

Seni hiçbir zaman aldatmaz!

Seni hiçbir zaman aldatmaz!

Senin sevdiklerini bile eleştirme huyun var. Sevgilin bundan çok hoşlanmasa da seninle birlikte olmayı her şeyden çok istiyor. Çünkü seni çok ama çok seviyor. Herkesten kıskanıyor ve bazen ne yapacağını şaşırıyor. O biraz git gel olabilir ama seni hiçbir zaman aldatmaz. Bizden söylemesi.

Hiçbir zaman şüphelenmemelisin!

Hiçbir zaman şüphelenmemelisin!

Sizin ilişkiniz o kadar sağlam ilerliyor ki ömür boyu sürer. Tabii ki de aranızda ufak çaplı tartışmalar olacak. Fakat bunları aranızdaki iletişim sayesinde müthiş bir şekilde çözüyorsunuz. Ne o senden vazgeçer ne de sen ondan. O yüzden sevgilinden aldatma konusunda hiçbir zaman şüphelenmemelisin.

Gözünü dört açmalısın!

Sevgilin seni gerçekten çok seviyor. Fakat karakter gereği en ufak bir detayda bile takılıp seni gerdiği oluyor. Çünkü ayrıntıların insanı ve senin de öyle olmanı bekliyor. Sen de bu durumdan zaman zaman sıkıldığını belli ediyorsun. O da aranızdaki bu buzları eritmek için uzaklaşmayı tercih ediyor. Fakat dikkatli olmalısın. Sevgilin bu zaman içerisinde farklı insanlarla iletişim kurabilir. Dikkatli olmalısın.

Bu konuda şüphe ediyorsan yanılıyorsun!

Bu konuda şüphe ediyorsan yanılıyorsun!

Sevgilin senin eğlenceli ve zeki yanına gerçekten aşık olmuş! Onu öyle bir etkilemişsin ki gözü senden başkasını görmez olmuş. Aynı şekilde sen de ondan çok hoşlanıyorsun ve aranızdaki bu ilişki ömür boyu sürecek gibi. Birbirinizin değerini biliyorsunuz ve üzecek bir şey yapmamak için uğraşıyorsunuz. Sevgilinin seni aldatacağını düşünüyorsan gerçekten yanılıyorsun.

O öyle biri değil!

O öyle biri değil!

Birbirine bu kadar aşkla bağlanmış iki kişi düşün! Gözlerinizin içine bakarken içinizin eridiğini biliyoruz. Aslında içinizdeki duyguları çok belli etmemeye çalışıyorsunuz fakat duygularınız fazla yoğun. Her ne kadar ara sıra ilişkinizde problemler yaşasanız da bu sizi daha iyi yapıyor. Sevgilinin senin arkandan işler çevireceğini düşünmemen gerekiyor. Çünkü o hiç öyle biri değil!

Onun aldatma ihtimali olamaz!

Onun aldatma ihtimali olamaz!

Sevgilin o kadar sabırlı ve kibar bir insan ki bu ilişkinize çok güzel bir şekilde yansıyor. Senin bazen agresif tavırların olsa bile onu alttan almasını biliyor. Bu sana ne kadar değer verdiğini ve  sevdiğini gösterir. Zaten karakter gereği çok sadık bir insan. Onun aldatma ihtimali olamaz!

Hiç böyle şüphelere kafanda yer vermemelisin!

Hiç böyle şüphelere kafanda yer vermemelisin!

İkiniz de birbirinizden çok farklı karakterlere sahip olabilirsiniz. Fakat aranızdaki çekim sayesinde tüm bunların üstesinden gelebiliyorsunuz. Sevgilin bu uyumu daha önce kimsede yakalayamadığını düşünüyor ve bu ilişkinin uzun ömürlü olması için elinden geleni yapıyor. O yüzden onun kıymetini bilmeli ve kafanda hiç böyle şüphelere yer vermemelisin.

Aldatma ihtimali yok!

Aldatma ihtimali yok!

Onun neşeli halleri seni çok mutlu etse de bazen umursamaz tavırlarından hoşlanmıyorsun. Fakat o karakter gereği böyle bir yapıya sahip. Umursamazlığı aslında sana değil kendi içinde. Seni her zaman önemsiyor ve değer veriyor. Sadece bunu kendi içinde çözmek için olayları göz ardı ediyor. Seni böylesine düşünen birinin aldatma ihtimali yok desek yeridir. Haberin olsun.

Böyle düşünceleri çıkar at kafandan!

Böyle düşünceleri çıkar at kafandan!

İkiniz birbirinize deli gibi aşıksınız fakat aranızdaki sorunları inadınız yüzünden halledemiyorsunuz. Sende de onda da bir inat var düşman başına! Aslında birinizden biri bu durumu alttan alsa sorunlar çok çabuk hallolucak. Ama bu zamanla olacaktır. Çünkü birbirinizi çok seviyorsunuz. Özellikle sevgilin seni herkesten daha çok önemsiyor. O yüzden aldatma ihtimali söz konusu olamaz.

Onun gözü senden başkasını görmez!

Onun gözü senden başkasını görmez!

İkiniz aslında çok farklı bir bakış açısına sahipsiniz. Fakat bu sizi tamamlıyor. Senin göremediğin bazı noktaları o, onun göremediği bazı noktaları da sen görüyorsun. Birbirinize her anlamda destek çıkıyor, aşkınızı daha da sağlam kılıyorsunuz. İkiniz çoktan bu ilişkiyi kurtarmışsınız. Artık onun gözü senden başkasını görmez. Demedi deme.

İçin her zaman rahat olsun.

İçin her zaman rahat olsun.

O sende huzur buluyor! Öylesine ayağı yere basan ve akıllı birisin ki; onun hayallerde kaybolmasına engel oluyorsun. Sana güveniyor ve söylediğin her şeye çok değer veriyor. Bir insan senin gibi birini bulmuş neden kaybetsin ki? O sendeki bu huzuru buldukça kimselere ihtiyaç duymaz. Çünkü sen onun için mükemmelsin. O yüzden için her zaman rahat olsun.

Dikkatli olmalısın!

Özgür ruhlu kişiliğe sahip olması ve bazen yalnız kalmak istemesi seni biraz korutuyor. Etrafı tarafından ilgi görmeyi seven bir insan ama sevdiğine karşı her zaman dürüst olmayı tercih ediyor. Sen onun sevgisinden şüphe etmiyorsun fakat her şeyi yapabileceğini de düşünüyorsun. Çünkü sana pek güven vermiyor. Biraz haklı olabilirsin, ondan dolayı dikkatli olmalısın.

Ondan şüphe etmemelisin!

Sevgilinin kalbi o kadar hassas o kadar narin ki en ufak bir şeye bile kırılabiliyor. Özellikle sevdiklerine karşı çok daha hassas oluyor. Onun alıngan tavırları seni bazen yorsa da onu çok seviyorsun. Ve o da seni çok seviyor. Zaten duyguların insanı olduğu için aşkına her zaman sahip çıkmak istiyor. O yüzden ondan şüphe etmemelisin!

Sana deliler gibi aşık!

Sevgilin her ne kadar baskın karakterde olmayı sevse de, inatçı ve kibirli olsa da emin ol sevdiğine karşı çok sadık bir insan. Araştırmalara göre en aldatmayan burç arasında birinci sırada yer alıyor. Öyle dışarıdan göründüğü gibi biri olmadığını biliyorsun. Sevgisini sana her zaman göstermekten çekinse de sana deliler gibi aşık birinin aldatacağını hiçbir zaman düşünmüyoruz!

Aldatma ihtimali hiçbir şekilde yok!

Aldatma ihtimali hiçbir şekilde yok!

Sevgilinin son derece zeki ve pratik olması seni derinde etkilemiş. Ama sen de onun sakin ve düşünceli yanına bayılmışsın. Sevgilin tam bir aşk insanı! Eğer hayatının aşkını bulduğunu düşünüyorsa onun gözü, kalbi dış dünyaya kapanmıştır. Ve seninle mükemmel bir aşk yaşadığını düşünüyor. Aldatma ihtimali hiç yok!

Dikkatli olmalısın!

Sevgilin seni çok seviyor ve bunu hissettirmek için elinden geleni yapıyor. Fakat onun çok sosyal olması ve insanlarla samimi olması senin kafanda şüpheler oluşturuyor. Sevgilin her ne kadar çok sevse de karakter gereği insanlar tarafından ilgi almak onun her zaman hoşuna gitmiştir. Eğer başka birinden bu ilgiyi görürse ona yönelebilir. Dikkatli olmalısın!

Böyle bir ihtimal yok!

Böyle bir ihtimal yok!

Sevgilinle o kadar güzel bir ilişkiniz var ki her şey olduğu gibi. Duygularını çoğu zaman dile getirmekte zorlansa da o seni gerçekten çok seviyor. Öyle her zaman olmasa da sevgisini gösterdiği zamanlar onun mükemmel bir insan olduğunu düşünüyorsun. Her zaman dürüst davranmaya çalışan ve sadık olan bir sevgiliye sahipsin. Onun gibisini gerçekten çok zor bulursun. Onun aldatma ihtimali söz konusu dahi olamaz.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
510
235
195
75
58
49
47
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Olmayan hayali sevgilim için çözdüm aldatmıyo beni çok şükür

Hevin Demirel

"öylesine uyumlu bir ciftsiniz ki böyle bir şey asla mümkün değil" ama aylardır başka bir ilişkisi varmış