Görüş Bildir

Bu haber taslak halindedir!

Haberler
Bu Testi Tamamlayabilen Kişi Sayısı 1000'i Geçemeyecek! O Kişilerden Biri Olabilir misin? (Cevaplar)

Bu Testi Tamamlayabilen Kişi Sayısı 1000'i Geçemeyecek! O Kişilerden Biri Olabilir misin? (Cevaplar)

Testi tamamladığına göre, cevapların mantığını doğru anlayıp anlamadığını görmeyi de hak ettin demektir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Kuşun intihar ipinde durduğu bu görsel, 'Bülbülü Öldürmek' adlı roman için tasarlanmıştır. Romanın yazarı Harper Lee, ABD vatandaşıdır.

2. Sorudaki görsel, Sherlock Holmes hikayelerinden olan The Final Problem'da yer alan Reichenbach Şelaleri'nde Sherlock ile Moriarty'nin mücadelesini temsil etmekte. Sorunun kendisinde, 'çözmek için zamana ihtiyacın olacak' derken, 'üzerinde düşünmen gerekecek' anlamı veriyormuş gibi yapıp aslında 'zaman' verisini kullanmanız gerektiğini ipucu olarak veriyorum. Nitekim The Final Problem, 1893 yılında yayınlanmıştır. Şıklardaki Çığlık tablosu da, 1893'te yapılmıştır.

3. Görselde bir mum alevi var. Mum alevinin sıcaklığı 800-1400 derece arasında değişir. Şıklarda bu değerler arasında olan tek sayı 1000.

4. Kapıların üzerindeki dev çarpı işareti X harfini temsil eder. ASCII tablosunda X harfine denk gelen sayı ise 88'dir.

5. Reklamlarda ve vitrinlerde kullanılan çoğu saat 10:10'u gösterir. Çünkü 10:10, görsel olarak gülen bir yüzü anımsatır ve kişiye saati daha pozitif göstererek bilinçaltına onu alması gerektiği mesajını gönderir. Dolayısıyla güne ait diğer tüm dakika ve saatlerin, uzun vadede birbirlerine birebir aynı sayıda görüleceğini varsayarsak, özel olarak kullanılan 10:10'un, diğer tüm zaman dilimlerinden bu küçük avantajla daha öne çıktığını anlayabiliriz.

6. Base-64 kodlamasına göre görseldeki kelime, Avrupa'ya karşılık gelir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın