Görüş Bildir
Haberler
Boşanmaktan Vazgeçen Eşine Tepki İçin Kendi Salasını Okuttu: 'Öleceksem de Özgür Öleyim'

Boşanmaktan Vazgeçen Eşine Tepki İçin Kendi Salasını Okuttu: 'Öleceksem de Özgür Öleyim'

ozcanmine
07.01.2019 - 15:44 Son Güncelleme: 07.01.2019 - 16:04

Antalya'nın Kemer ilçesinde eşiyle yaşadığı sorunlardan dolayı evden ayrılıp bir pasajda kanepede yaşamaya başlayan ve eşiyle de boşanma sürecinde olan 53 yaşındaki Muzaffer Ünal'a akciğer kanseri teşhisi konuldu. Bunun üzerine boşanma davasını geri çeken eşine tepki göstermek isteyen Ünal, camiden kendi salasını okuttu. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Önce KOAH, sonra zatürre, daha sonra da akciğer kanseri teşhisi konuldu.

Önce KOAH, sonra zatürre, daha sonra da akciğer kanseri teşhisi konuldu.

Belediyeden emekli, iki çocuk babası Ünal, eşiyle yaşadığı sorunlardan dolayı evden ayrıldı. Bir akrabasının çektiği krediyi de ödememesinin üzerine emekli maaşının büyük bir bölümünü kaybeden Ünal, bir pasajda kanepede yaşamaya başladı. Bu sırada da eşi boşanma davası açtı. 

Evden ayrıldıktan kısa bir süre sonra rahatsızlanan Ünal'a ilk olarak KOAH, daha sonra zatürre, sonrasında ise patolojik incelemeler sonucu akciğer kanseri teşhisi konuldu.

Eve dönmek istese de eşi "Can güvenliğim yok" diyerek reddetti.

Eve dönmek istese de eşi "Can güvenliğim yok" diyerek reddetti.

DHA'nın aktardığına göre, Ünal 2017 yılında eşiyle yaşadığı tartışma sonrasında eşinin kendisini polise şikayet ettiğini ve 1 ay evden uzaklaştırma aldığını belirtti. Süresi dolunca eve dönmek istediğinde ise eşi 'can güvenliği'nin olmaması gerekçesiyle bu isteğini reddetti. 

Bu süre zarfında rahatsızlığını öğrenen ve 25 yıllık evliliklerinin hatrına eşinin kabul edeceğini düşünerek eve dönmek isteyen Ünal'ı eşi yine reddetti.

"Asıl can güvenliği olmayan benim."

"Asıl can güvenliği olmayan benim."

Eşinin sürekli 'Can güvenliğim yok' demesinin üzerinden bir yıl geçtiğini belirten Ünal, 'Bir yıldan fazla süre geçtiği halde, eşimin rüzgarından dahi geçmedim. Ama asıl can güvenliği olmayan kişi, şu anda mağdur olan benim. Beni akciğer kanseri yaptılar. Hapis cezası aldırdılar. Hep sokakta acıyla, gözyaşıyla bu günlere geldim. Ama onlara hiç zarar vermedim. Can güvenliği nasıl yokmuş?' diyerek asıl mağdurun kendisinin olduğunu söyledi.

'Öldü' diye kendi salasını verdirdi.

'Öldü' diye kendi salasını verdirdi.

Eşinin rahatsızlığını öğrenmesinin ardından boşanma davasını geri çektiğini belirten Ünal,  'Ne hikmetse birden kapandı. Bu kapanma olayı da akciğer kanseri olduğum anlaşıldıktan sonra. Vazgeçmesinin tek bir sebebi var, 'Nasıl olsa bu akciğer kanseri, ölecek, bunun maaşını alalım' düşüncesi olduğu bende ağır bastı' diyerek geçtiğimiz cuma günü kendi salasını verdirdi. 

Eşine tepki olarak 'öldü' diye kendi salasını verdiren Ünal, 'Bu salayı verdirdim. Rahatlamak adına. İyi mi yaptım kötü mü yaptım, bu da toplumun takdirine kalmış bir şey. Saladan sonra telefonu kapattım. Çünkü ben salayı verdirdiğim gün hastaneye gittim. Tomografi sonuçlarını bekliyordum. Doktorumla görüştüm. Bu sürecin devam edeceğini söyledi ve bazı ilaçlar yazdı. Telefonumu açtığımda bir arkadaşım polisin beni aradığını söyledi. Polise gittim ve ifademi verdim' ifadelerini kullandı.

"Eşim bir an önce benden boşansın."

"Eşim bir an önce benden boşansın."

Ölecekse bile özgür ölmek istediğini söyleyen Ünal, 'Benim tek isteğim en azından öleceksem özgür şekilde öleyim. Eşim bir an önce benden boşansın. Ben de rahatlayayım, onlar da rahatlasın. Kimse üzülmesin, kimsenin canı yanmasın. Benim isteğim bu' dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
53
7
5
4
4
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mida yuhen

53 yaşında ve çok çökmüş belliki çok çekmiş. Allah eşin hayırlısını ve vicdanlisini nasip etsin insana.

Pasif Kullanıcı

adam kanser ya kanser ve karısı can guvenligim yok diye eve almiyor oyle mi ? kalpleri taşlaşmış insanların vicdan yok empati yok .. adam şifasını bulsun old... Devamını Gör