Görüş Bildir
Haberler
Bize Misafirliğe Gel, Sana Hangi 90'lar Divası Olduğunu Söyleyelim!

etiket Bize Misafirliğe Gel, Sana Hangi 90'lar Divası Olduğunu Söyleyelim!

90'lar kesinlikle unutulmaz zamanlardı... O dönemin, şimdilerde kalitesine erişilmesi son derece zor olan müzik piyasasından da bir çok kadın şarkıcımız geçti. Belki sonradan kayıplara karıştılar fakat kesinlikle bize çok şey kattılar.

Hepimizin içinde bir 90'lar divası var!

Bakalım senin içinde hangisi varmış? Bize misafirliğe gel de söyleyelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Evet, seni ciddi ciddi misafirliğe davet ediyoruz. Hangi ayakkabılarını giyip geleceksin bize?

2. Elin boş gelmezsin bizce... Yolda bir çiçek almak için durursun kesin! Hangi çiçeği alacaksın?

3. Hoş geldin! Buyur şöyle... Salonumuz kocaman ve dopdolu! Hangi koltuğumuza oturmak istesin?

4. Asla reddedemeyeceğin bir teklifte bulunacağız. Sana hangi tatlıyı ikram edelim?

5. Yanına ne içersin peki?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sence bu misafirliğin süresince edeceğimiz sohbetin en baskın konusu ne olur?

7. Biz seninle sohbet ederken, arkada ne çalsın?

8. Geçmişe, özellikle de 90'lara dair en çok özlediğin şey nedir?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Nazan Öncel çıktın!

Sen gerçek bir 90'lar çocuğusun! 90'ların o hüznü eğlenceyle karıştırmış, tabir-i caizse biraz kafayı kırmış hallerini içselleştirmişsin. Hem ince düşünceli ve duygusal, hem de hüzünde ve ufak detaylarda kaybolmayacak, yeri gelince her şeye gülüp geçecek kadar zekisin!

Mizah senin en güçlü yönün... Adeta zekanın göstergesi. Empati duygusu gelişmiş biri olarak çevrenin hem şifacısı, hem komedyenisin. 90'lar bir insan olsa, sana benzerdi!

Sibel Alaş çıktın!

Sibel Alaş çıktın!

Öyle derin, öyle zarif birisin ki... Adeta bu dünya için fazla güzelsin! 

Zeki ve fazlasıyla entelektüelsin öncelikle; bu her halin ve tavrınla ortamlarda saygı görmene sebep oluyor. Fakat asla kibirli değilsin; dolayısıyla saygı gördüğün kadar seviliyorsun da! Fakat mutluluğu başkalarında değil, kendi içinde bulmak için biraz çaba göstermen gerekiyor. Güzel, zeki, zarif ve sevilen biri olabilirsin ama bu hayattaki mücadelen tek başına mutluluğu öğrenmek olacak!

Tuğçe San çıktın!

Tuğçe San çıktın!

Sen gerçek bir çılgınsın! Son derece enerjik ve cesur birisin bir kere! Kimseye eyvallahın yok. Kendine güvenin muazzam ve asla haksızlığa gelemeyen tavrınla çevrende adeta en güvenilen, savaşçı ruhlu insanlardan birisin. Fazlaca kıymet görüyorsun bu yüzden. Ayrıca bu güçlü karakterine rağmen, egon adeta yok! Herkese sıcak davranıyorsun ve kimseden çekinmiyorsun. Kalbini adeta kırmaktan korkmadan elinde taşıyor, dünyayla paylaşıyorsun. Neşe saçan, ışıl ışıl, enerji veren harika birisin! Sen olmasan sıkıntıdan çatlardı bu dünya!

Özlem Tekin çıktın!

Asaleti asiliğinden olan sert arkadaşımız... Sen isyankar ruhunla 90'ların o özgürlük ortamını adeta varoluşunun bir parçası haline getirmişsin. Başına buyruk birisin ve cesaretlisin. Sadece kendin için değil; başkaları için de her türlü adaletsizliğe ses çıkarmayı kendine görev bellemişsin. Bu dünya dönüyorsa, senin gibi ateş hırsızlarının yüzü suyu hürmetine dönüyor. Dik duruşunla insanlara güç veriyorsun!

Demet Sağıroğlu çıktın!

Demet Sağıroğlu çıktın!

Bu dünya hassas ve ince ruhlu insanlar için hiçbir zaman iyi bir yer olmadı... 90'larda bile! 

Sen öyle tatlı, öyle düşünceli birisin ki... Bu bazen saflığa kadar bile varabiliyor. İnsanlara kolay inanıyor, sevdiğin zaman kalbini çıkarıp masanın tam ortasına koyuyorsun adeta. Senin için 'kartları ortaya dökmek' gibi bir deyimin hiçbir manası yok çünkü sen onları zaten hiç saklamıyorsun, hatta oyun bile oynamıyorsun. Dürüstlüğün seni güzelleştirse de, bazen kötü niyetli insanlar için hedef haline gelmene sebep olabiliyor.

Yine de güçlü bir ruhun var ve kalbin elli kere kırılsa da asla sevmekten ve iyi biri olmaktan vazgeçmiyorsun! Çok güzelsin, çok!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
204
106
29
22
12
11
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Cihan Yeşilyurt

Tam da Sibel Alaş - Adam dinliyordum arkadan...

Sibel Alaş çıktın! Adam şarkısıyla hatırlarım kendisini ve hala aklıma geldikçe dinlerim...

Orhan Ulusoy

Nazan Öncel çıktın!