Görüş Bildir
Haberler
Erzurum’da Bir Kadını Sokak Ortasında Darp Eden Saldırgan Adli Kontrolle Serbest

Erzurum’da Bir Kadını Sokak Ortasında Darp Eden Saldırgan Adli Kontrolle Serbest

Batuhan
21.07.2020 - 14:19

Erzurum’da, 30’lu yaşlarındaki bir erkeğin, sevgilisi olduğu iddia edilen genç kadını saçlarından tutup, küfrederek darp etmesi, çevredekiler tarafından cep telefonu ile kaydedilmişti. Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığı'nın başlattığı soruşturma kapsamında, polis, şüpheliyi kimliğini belirleyerek gözaltına almıştı. Volkan B. olduğu öğrenilen şahıs sevk edildiği adliyede adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

DHA'nın haberine göre, Erzurum'da, 19 Temmuz günü sokak ortasında, dini nikahlı eşi Kübra T.'yi (23), darp eden ve görüntülerin sosyal medyada yayınlanması üzerine gözaltına alınan Volkan B. (40), sevk edildiği adliyede, Sulh Ceza Hakimliği'nce 'konutu terk etmeme' şeklinde adli kontrol getirilerek, salıverildi.

Suçlamaları kabul etmedi

Suçlamaları kabul etmedi

Volkan B.'nin ifadesinde, Kübra T. ile 2,5 yıldır birlikte olduklarını, olay günü aralarında tartıştıklarını anlatarak, suçlamaları kabul etmedi.

Şiddete maruz kalan kadın şikayetçi olmadı

Şiddete maruz kalan kadın şikayetçi olmadı

Şikayetçi olmayan Kübra T.'nin (23) ise 3 aylık hamile olduğu öğrenildi. Olay günü hastaneye kontrole giden Kübra T.'nin ifadesinde, 'Volkan'ı kızdırmak için bebeği aldırdığımı söyledim ama aldırmadım. O da sinirlendi. Şikayetçi değilim' dediği öğrenildi.

Şiddet görüntüsü kameralara yansımıştı 🎥

Erzurum'da merkez Palandöken ilçesindeki Nenehatun Kadın Doğum Hastanesi bahçesinde çekilen görüntülerde, bir kişi sevgilisi olduğu iddia edilen genç kadını ilk olarak saçlarından tutuyor.

Daha sonra genç kızı yere yatıran öfkeli kişi, karın bölgesine yumruk atıyor. Bu sırada olayı cep telefonu ile görüntüleyen bir kadın, 'Polisi arıyoruz' deyip tepki gösterince, şiddet uygulayan kişi 'Ara sana ne' deyip, darbetmeyi sürdürüyor

İçeriğin Devamı Aşağıda

Çevredekilerin tepkileri sonrası bulunduğu yerden ayrıldı

Çevredekilerin tepkileri sonrası bulunduğu yerden ayrıldı

Bahçe duvarının yan kısmından geçen başka bir kadın da 'Sen kime vuruyorsun, burası dağ başı mı?' deyince genç kızı yerden kaldırdığı görülen kişi, daha sonra bölgeden ayrılıyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
norman-stansfield

Gidip lavuğun ağzını yüzünü döksen bu sefer kız sanane sen karışma diyecek örnekleri defalarca yaşandı, bizzat yaşadım da bu kez lavuk düşman olcak onla uğra... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Bir çay içmiştir karakolda.

Koray Tanık

İşte bu bir kanıttır. Bu adamın cinayet işlemesi an meselasi. Bu videoyu bir kanıt olarak mahkemeye sunmanız ve bu herifi anında içeri tıkmanız gerekmektedir... Devamını Gör