Görüş Bildir
Haberler
Adana'da Zabıta 'Gökten Düşen' Yumurtaların Peşinde

Adana'da Zabıta 'Gökten Düşen' Yumurtaların Peşinde

Ulaş
23.03.2021 - 16:24

Adana'nın Kozan ilçesinde, yaklaşık 15 gündür havadan yumurta yağdığı iddia edilen sokakta zabıta ekipleri inceleme yaptı.

Arslanpaşa Mahallesi Aşağı Çarşı Sokak'ta ciğerci Fuat Dokuzcu ve esnaf Durmuş Yılmaz'ın, 15 gündür dükkanlarının yakınına düşen yumurtaların gizeminin çözülmesi için yardım istemesinin ardından Kozan Belediyesi zabıta ekipleri harekete geçti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

'Günde 7 yumurta düşüyor...'

'Günde 7 yumurta düşüyor...'

Zabıta ekiplerinin görüştüğü esnaf Fuat Dokuzcu, “Gün içinde günlük 6-7 yumurta düşüyor. Dün ben yumurta büyüklüğünü göstermek istedim. Bunun için elime yumurta aldım hatta. Düşen sağlam yumurta yok. Yere düşen camlarımıza düşen yumurtaların hepsi kırılıyor. İnsanlar yanlış anlamasın düşen sağlam yumurta yok. Biz araştırdık bulamadık. Gündüz de oluyor akşam da oluyor. Akşam 19.00 gibi oluyor, dükkanlar boş o saatte kapalı kimse olmuyor. 15 günden beri düşen yumurta tavuk yumurtasına benziyor” dedi.

Zabıta çevredeki iş yerlerinin çatılarına ve balkonlarına çıkarak yumurtanın düşebileceği ve atılma ihtimali olan alanlarda inceleme yaptı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
28
4
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mr.Hate

Mantıklı tek bir açıklaması var... uçan tavuklar!!!

Pasif Kullanıcı

Canavarı kovalıyoz Halim abiiğ