Görüş Bildir
Haberler
Kılıçdaroğlu: 'Karamsarlığa Gerek Yok, Önce Allah'a Güveneceksiniz'

Kılıçdaroğlu: 'Karamsarlığa Gerek Yok, Önce Allah'a Güveneceksiniz'

Ulaş
23.03.2021 - 15:00

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında konuştu. Kılıçdaroğlu Merkez Bankası Başkanı Ağbal'ın görevden alınmasına ilişkin 'Görevden alınan Merkez Bankası Başkanı '128 milyar doları kimlere peşkeş çektiniz?' diye soru sormuş. 'Sen misin soran?', görevden alınmış' ifadelerini kullandı. 

Milletvekillerinin 81 ili gezdiğini belirten Kılıçdaroğlu ayrıca 'Önce Allah’a, sonra kendinize güveneceksiniz, sonra da bize güveneceksiniz' dedi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Meclis Grup toplantısında konuşuyor.  CHP Grup toplantısına Türkiye’nin 81 ilinden gelen Çek Yasası mağdurları da katıldı.

Grup Toplantısında CHP’li kadın vekiller, İstanbul Sözleşmesi’nin uygulanması talebi içeren dövizler taşıdılar.

“Susmuyoruz, korkmuyoruz, itaat etmiyoruz” sloganları arasında kürsüye çıkan Kılıçdaroğlu, “Zaten kadınların bir şeyden korkması söz konusu değil. Buna yürekten inanıyorum” diyerek konuşmasına başladı.

İstanbul Sözleşmesi üzerinden AKP'ye yüklendi

İstanbul Sözleşmesi üzerinden AKP'ye yüklendi

Kılıçdaroğlu, 'İstanbul Sözleşmesi'ni ben feshediyorum dedi. Kimsin sen? Kinle, öfkeyle devleti yönetiyorsun onu biliyoruz. Yandaşlarına milyar dolarları kazandırdığını da biliyoruz. Ama 42 milyon kadına ihanet edeni de artık şimdi biliyoruz ve öğreniyoruz' dedi.

Merkez Bankası Başkanı Ağbal neden görevden alındı?

Merkez Bankası Başkanı Ağbal neden görevden alındı?

Kılıçdaroğlu görevden alma ile ilgili şu ifadeleri kullandı: 

'Son dört yılda dört tane Merkez Bankası başkanı değişti. Devleti, ekonomiyi perişan etti. MB Başkanı 128 milyar doların araştırmasını yapacak, millete açıklayacak. Rivayet olunuyor ki bunu soran eski başkan bunun için görevden alınmış.'

'Allah'a güveneceksiniz...'

'Allah'a güveneceksiniz...'

CHP’li milletvekillerinin Türkiye’nin tüm illerini gezerek vatandaşlara umut verdiklerini söyleyen Kılıçdaroğlu, vatandaşlara “Karamsarlığa gerek yok bütün sorunlar aşılır. Önce Allah’a, sonra kendinize güveneceksiniz, sonra da bize güveneceksiniz” dediklerini belirterek, “Türkiye’yi aydınlığa beraber çıkaracağız” dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
41
27
14
10
10
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Barney

son görüntünün "arşiv" olduğunu belirtseydiniz keşke. kamiller gelir şimdi oooo maske yoohh maske yoohh diye kıçlarını yırtar

tontikke

Allah yoksa

rockandroll

Sen ne diyon ya? Bi defolup gidin artık hepiniz de, bıktırdınız be.