Görüş Bildir
Haberler
Kadın Vekilin Masasında İğrenç Olay! Mastürbasyon Görüntüleri Ortaya Çıktı

Kadın Vekilin Masasında İğrenç Olay! Mastürbasyon Görüntüleri Ortaya Çıktı

Batuhan
23.03.2021 - 14:47 Son Güncelleme: 23.03.2021 - 16:14

Avustralya'da yakın zamanda Liberal Parti çalışanı Brittany Higgins'in Parlamento'da tecavüze uğradığını açıklamasının ardından, bu kez de üst düzey bir diplomatın Parlamento Binası'nda kadın çalışma arkadaşının masasında mastürbasyon yaparken görüntüleri ortaya çıktı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Avustralya'da uzun süredir parlamentodaki taciz ve tecavüz vakaları gündemde. Bu sefer de Liberal Partili üst düzey erkek bir bürokratın, kadın milletvekilinin masasında mastürbasyon yaptığı görüntülerinin ortaya çıkması ülkede infial yarattı.

Görüntüler, Avustralya gazetesi ve Channel 10'un, birkaç personelin Parlamento Binası'nda gerçekleştirilen cinsel eylemlerinin görüntülerini paylaştıkları bir Facebook Messenger grubu kurduklarını duyurmasının ardından sosyal medyaya yayıldı.

"İğrenç ve mide bulandırıcı"

"İğrenç ve mide bulandırıcı"

Sputnik Türkiye'de yer alan habere göre, görüntüleri sızdıran ve ismi açıklanmayan eski bir milletvekili, ayrıca bazı hükümet çalışanlarının binanın üst katında ibadet ya da meditasyon odası olarak bilinen bir mekanı cinsel ilişki için kullandıklarını ve hatta buraya seks işçilerini getirdiklerini ileri sürdü. Eski milletvekili, çalışanların birbirlerine cinsel fotoğraflar attıklarını da söyledi ve 'Parlamentoda istedikleri her şeyi yapabileceklerini düşünen bir erkek kültürü var. Bu kişiler yasaları çiğnemediklerine inanmıyor. Ahlaki olarak iflas etmiş durumdalar' dedi.

Uzun süredir partisindeki taciz ve tecavüz olaylarına gerekli müdahalede bulunmadığı gerekçesiyle eleştirilen Başbakan Scott Morrison ise olayı, 'iğrenç ve mide bulandırıcı' olarak niteledi, söz konusu kişinin belirlenip derhal işine son verildiğini açıkladı. Morrison ayrıca, kadınları siyasete dahil etmek için daha fazlasını yapma sözü verdi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
35
9
8
5
4
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Barney

halkın derdiyle ilgilensin diye seçiyosun herif gidip bi kadının masasında osbir çekiyo. partinin başkanı da daha fazla kadını siyasete dahil edicez diyo. no... Devamını Gör

Kestane çeri

Avustralya bizi kıskanıyor

ahmet dogru

ÇOK ÜZÜLDÜM BİRADER LİNK VARMI ???