Görüş Bildir
Haberler
Biraz Ondan Biraz Bundan: Mükemmel Orgazm İçin Seks Pozisyonları, Platonik Aşkı Gerçeğe Dönüştürme Sanatı, İlişki Türleri

Biraz Ondan Biraz Bundan: Mükemmel Orgazm İçin Seks Pozisyonları, Platonik Aşkı Gerçeğe Dönüştürme Sanatı, İlişki Türleri

mickeymouse
15.01.2019 - 11:51 Son Güncelleme: 15.01.2019 - 11:58

Kaç kez başarısız bir seks deneyimi yaşadınız ya da kaç kez kendinizi, partnerinizi tatmin edemediğiniz için yetersiz hissettiniz? Belki bir, belki de çok kez. Ama hepimiz zaman zaman kendimizi olmak istemediğimiz bir durumun içinde, ya da başarısızlığın kıyısında bulabiliyoruz. Buna başarısızlık demek ne kadar doğru, orası da tartışılır. Sonuçta birer makine değiliz, bizim de duygularımız, isteklerimiz, beklentilerimiz ya da hayal kırıklıklarımız olabiliyor. Fazla duygusal girdim bu sefer de neyse... Konumuza dönelim. Seksin ikili ilişkilerde ne kadar önemli olduğunu söylememe gerek yok artık herhalde, malum her hafta hatırlatıyorum. Bu hafta araştırmacılar tarafından kanıtlanmış, mükemmel orgazma ulaştıracak seks pozisyonlarına bakacağız. Hemen ardından da platonik ve derbeder dostlarımıza yardım edeceğiz ve karşı tarafı kendilerine nasıl aşık edeceklerinden bahsedeceğiz. Aşık diyoruz bakın, iddialıyız. E bir de ilişkisi olanlar için ilişki tiplerini derledik. Öyle haybeye yaşayalım gitsin olmaz, bakın bakalım bi' ne yaşıyormuşsunuz, ilişki durumunuz neymiş. Hazırsanız, buyurun bakalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hemen konuya girelim: Kelebek pozisyonu.

Hemen konuya girelim: Kelebek pozisyonu.

Rahim boynunu uyarmak için oldukça uygun olan bu pozisyon, aslında hepinizin bildiği misyoner pozisyonunun bir miktar değiştirilmiş hâlidir. Zihninizi yormayın diye oldukça açık bir şekilde yukarıya yerleştirdiğimiz bu pozisyonda, kadın yatağa uzanır ve sırtı ile kalçası yatağın uç kısmındadır. Erkeğin ayakta, yatağın ucunda olduğu bu pozisyonda, kadın bacaklarını partnerinin omuzlarına koyar ve partnerine yardımcı olmak için kalçasını hafif ileri geri hareket ettirir. Sonrası iyilik, güzellik!

Sırada güçlü erkekler ve minyon kadınlar için bir pozisyonumuz var: Ayakta seks pozisyonu.

Sırada güçlü erkekler ve minyon kadınlar için bir pozisyonumuz var: Ayakta seks pozisyonu.

Partnerlerin her ikisinin de ayakta olduğu bu pozisyonda, erkek kadını kucağına alarak kalçalarından kavrar ve duvardan destek alır. Yani kadını duvara yaslar. Her iki taraf için de orgazmı oldukça kolaylaştıran bu pozisyon, böyle söylendiği kadar kolay değil tabii ki. Erkeğin güçlü kollara sahip olması gerekiyor takdir edersiniz ki, epeyce çaba sarf etmesi gerekiyor.

Özellikle kadınları orgazma ulaştıracak harika bir pozisyon: Makas.

Kontrolün kadında olduğu bu pozisyonda, kadın klitoral zevke ulaşır. Pekâlâ bu pozisyonu nasıl sağlayacaksınız? Erkek sırt üstü uzanır ve dizlerini büker, kadın tıpkı ata biner gibi, bir bacağını erkeğin kalçasının bir tarafına atar, diğer bacağı da erkeğin bacaklarının arasında kalacak şekilde oturur. İlişkinin hızı, derinliği vs. gibi detaylar tamamen size kalmış...

Ve son olarak, Ters Kovboy pozisyonu.

Ve son olarak, Ters Kovboy pozisyonu.

Oldukça kolay olan bu pozisyonda, erkek yatakta ya da her nerede istiyorsa sırt üstü uzanır. Kadın ise erkeğe sırtı dönük bir şekilde üzerine oturur. Kadının dengesini sağlayabilmesi için ellerini erkeğin bacaklarına koyması gerekir. Kadının yukarı aşağı hareket ettiği bu pozisyonda bütün kontrol kadındadır. Ve orgazma ulaşması da oldukça kolay bir pozisyon!

Şimdi sıra sizde platonikler! Öncelikle ilk ve en basit kural: Durumu kabullenmek.

Bir şeyi değiştirmek ya da onu iyileştirmek, öncelikle onu kabullenmekle mümkündür değil mi? Siz de bu durumu kabullenin. Öncelikle bu durumun platonik olduğunu kabullenmekle işe başlayabilirsiniz. Karşınızdaki insanın en ufacık bir hareketinden farklı anlamlar çıkarmak sizi yanıltmaktan ve size vakit kaybettirmekten başka bir işe yaramaz. Kabul edelim ki eğer size karşı duyguları olsaydı, ya da en azından sizinki kadar yoğun duygulara sahip olsaydı bunu hissederdiniz. Bir insanın bunu hissetmemesi mümkün değil. O hâlde durumu kabullenin ve bunu olumlu bir şekilde değiştirmek için ne yapabilirsiniz ona bakın.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Evet durumu kabullendiğimize göre sırada ne var dersiniz? Tabii ki de cesur davranmak!

Tabii ki gif'teki gibi gidin dudaklarına yapışın demiyoruz ama duygularınızı ifade etme konusunda ya da adım atma konusunda daha cesur davranabilirsiniz. Eğer onunla olmak istiyorsanız bunu söylemekten çekinmeyin. Onunla buluşmak istediğinizi söyleyebilir, onu dışarı davet edebilirsiniz. Evde oturup kendi kendinizi yemektense meydanlara çıkın, azıcık kendinize güvenin! Artık Demet Akalın açar evde havalara mı girersiniz, Bebek'te üç beş tur mu atarsınız bilemem ama oturduğunuz yerden hiçbir şey ayağınıza gelmeyecek. Kendinize güvenin, cesur olun, adım atın, bu güveni ona hissettirin ve flört etmekten çekinmeyin. Başlarda bu flört tek taraflı olsa bile, zamanla karşılıklı olacak!

Klişe bir maddeye hazır olun: Hazırda beklemeyin!

Klişe bu maddeden dolayı beni linç etmeyin sevgili dostlarım ama bu bir gerçek. Ne kadar uzaklaşırsanız, ne kadar umursamaz olursanız o kadar değer gören taraf olursunuz. Erkek ya da kadın fark etmez, bir insanın üzerine düştükçe o insanın gözündeki çekiciliğiniz azalır ne yazık ki. Ona her zaman onu bekleyemeyeceğinizi, sizin de bir hayatınız olduğunu, hatta ve hatta sizin her şeyden önemli olduğunuzu hissettirin. Bunu lönk diye söyleyin demiyorum tabii ama hâl ve hareketlerinizle bunu karşınızdaki insana hissettirin. En iyi taktik ise birkaç gün onunla görüşüp konuşup, ufaktan ufaktan flört ettikten sonra üç-beş gün ortadan kaybolmaktır! Deneyin bakalım faydasını mutlaka göreceksiniz...

Ve can alıcı darbe: İtiraf edin!

'Seviyorsanız gidin konuşun bence!' Evet her şeyi yaptınız ama hâlâ karşınızdakinde tık yoksa, o zaman köprüleri yakmanın zamanı geldi demektir! Oyunları ve taktikleri bir köşeye bırakıyor ve direkt atağa geçiyoruz dostlarım. Ancak bu itiraftan sonra aldığınız cevap olumsuz olursa, o zaman dönüp gitmeyi de göze alacaksınız. Köprüleri yakıyorsunuz çünkü! Emin olun o insan hayatınızda olmasa bile içiniz içinizi yemeyecek artık...

Gelin azıcık da mutlu mesut insanlara hizmet edelim... İlişki türlerine bakalım. 

Çatışmalı ama tutkulu ilişki.

Çatışmalı ama tutkulu ilişki.

Hemen zihninizde belirmiştir diye düşünüyorum. Bu çiftler aşkın bütün dalgalanmalarını ve dengesizliklerini yaşayan çiftlerdir. Buluşmaları daima tutku dolu ve neşelidir. Bir araya geldiklerinde genellikle bir konudan dolayı tartışırlar ama sonunda tutku dolu öpücüklerle barışırlar. İlişki sürekli duygusal dalgalanmalar şeklinde yürür. Bir taraf bir müddet uzaklaşmak, kafa dinlemek ister. Ama bu da uzun sürmez, soluğu birbirlerinin yanında alırlar...

İnişli çıkışlı ilişki.

İnişli çıkışlı ilişki.

Bu ilişkideki insanlar birazcık geçmişin dramatikliğinden çıkamamış tiplerdir. Her iki taraf da geçmişteki olumsuz deneyimlerin etkilerinden kurtulamaz ve kararlarını buna göre verirler. Beraber geçirdikleri zamanda genellikle ilişkilerinden, birbirlerine olan sevgilerinden, uyumlu ya da uyumsuz yönlerinden bahsederler. Genellikle birbirlerinin özel alanlarına müdahale etmezler ancak ilişkide tutku da yoktur.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Evli tipi ilişki.

Evli tipi ilişki.

Aşırı sosyal çiftlerin yer aldığı bu ilişkide, her iki tarafın da çevresi oldukça kalabalıktır. Birbirleriyle her konuda konuşabilen ve birbirlerine destek olan bu çiftler genellikle sinemaya, tiyatroya gider, arkadaşlarıyla evlerde toplanır; birlikte akşam yemekleri yerler. Oldukça da uyumlu çiftlerdir.

Uyumlu ilişki.

Uyumlu ilişki.

Birbirleriyle vakit geçirmekten sıkılmayan bu çiftlerin birçok ortak noktası vardır. İlgi alanları, hobileri her şeyleri aynıdır. Ruh ikizleridir desek yeridir yani. İlişkilerinin geleceği ile ilgili kararları hep beraber alırlar. Aralarındaki anlaşmazlık ve tartışmalar bile yok denecek kadar azdır ve daima yapıcı olmaya çalışırlar. Tatilde nereye gidelim tartışması bile yaşamazlar çünkü gitmek istedikleri yerler bile aynıdır, ya da biri için diğerinin ne istediği, ne düşündüğü ya da mutluluğu daha önemlidir. Ne diyelim, darısı herkesin başına!

Sizin ilişki türünüz hangisi? Ya da en çok hangi pozisyondan keyif alıyorsunuz? 

Yorumlarda buluşalım... 

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
173
103
68
35
30
26
24
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?