Görüş Bildir
Haberler
Binali Yıldırım'a İzmir'de Protesto Şoku

Binali Yıldırım'a İzmir'de Protesto Şoku

Onedio Medya
14.01.2014 - 19:50 Son Güncelleme: 14.01.2014 - 19:51

Binali Yıldırım'a İzmir'de Protesto Şoku

Sedat Celil BULLALIOĞLU / DİKİLİ (İzmir), (DHA)

AKP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Dikili İlçesi'nde Atatürk Meydanı'nda yaptığı konuşmanın ardından balıkçı barınağında gemilerin içinde balıkçılarla görüştü. Yıldırım, çıkışta, TCDD Limanlar Daire Başkanlığı'ndan Fabrikalar Daire Başkanlığı'na getirilen M.Y.'nin polise teslim olmasını ve tutuklanmasını soran gazetecilere şu yorumda bulundu:

'Daha önce açıkladım. Kim ne yanlış yaptıysa hesabını verecek. Türkiye bir hukuk devleti ama yargının hukuk adamlarının da önce onlar da bu kanunlara uymak zorundadır. Kanunlar vatandaş için geçerli hukukçular için geçersiz olamaz. Bu operasyonun bu soruşturmanın başından beri bir sürü yanlışlar yapılıyor. Bu yanlışların hesabını da herkes verecek. Onlar yanlış yaptıysa şüpheliler onlar da hesap verecek ama bu dosyayı daha muhattaplarına vermeden gazetelere veren, onları kamuoyunda yargısız infaza tabi tutanlar da kamuoyunda bunun hesabını vermelidir.'

EMEKLİ HEMŞİREDEN PROTESTO

Bu arada Binali Yıldırım, Dikili Atatürk Meydanı'nda yaptığı konuşma sırasında bir kadın tarafından protesto edildi. 'Hırsız var' diye bağıran emekli hemşire Ayten Ülker, meydanda bulunan sivil ekipler tarafından gözaltına alındı. Ayten Ülker, sivil ekiplerce meydandan çıkarılarak ekip aracına bindirilirken, 'Hırsız var' diye bağırmaya devam etti. Ülker'in sorgusu sürüyor.

Kaynak: http://www.gercekgundem.com/siyaset/1...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0