Görüş Bildir
Haberler
Küplü'de Feci Yangın Ev Cayır Cayır Yandı

Küplü'de Feci Yangın Ev Cayır Cayır Yandı

Tarık Şakar
08.03.2014 - 00:17 Son Güncelleme: 08.03.2014 - 00:23

Bilecik Haber - Küplü'de Feci Yangın Ev Cayır Cayır Yandı - Bilecik Haberleri

Akşam saatlerin'de küplü'de meydana gelen feci yangında 3 ev hasar görürken, 1 ev cayır cayır yandı.

Edinilen bilgiye göre Meydana gelen olayda yangından 1 ev kullanılmaz hale gelirken, yanan evin Küplü'lü Yaşar ve ağabeylerine ait olduğu öğrenildi. Henüz nedeni belirlenemeyen çıkan yangında Küplülü Yaşar ve ağabeyi Nihat Yavaş'a ait olan ev tamamen kullanılmaz hale gelirken, 80 yaşında ki Şehit Babası Mehmet Ali kapukaya'a ait 2 ev de hasar gördü. Meydana gelen yangında Nihat Yavaş ve ağabeyi arasında olayın da etkisi ile kısa süreli bir tartışma meydana geldi.

Çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen 4 itfaiye ekibi yangını zor söndürdü. Herhangi bir can kaybının olmadığı yangında bir ev kullanılmaz hale gelirken diğer evin sadece çatısı yandı.

Çevredeki vatandaşların isyanlarında İtfaiye ekiplerinin olay yerine yarım saat geç geldiği iddia ettiler. Küplü köyü sakinlerinden Hüseyin Demirbaş, “Köyün girişindeki 1 kilometrelik alanda yetkililer araştırsınlar çok büyük bir rant döndü. Alt geçit var koyunlar geçiyor. Bu yok yapılırken dünyanın parası döndü birilerinin cebi para gördü. Az ilerde kavşak var Türkiye’nin istediği yerinden gelsinler incelesinler sadece 1 ayda 3 tane kaza oldu. Yangını gördük itfaiye giremedi. Alt geçit yapsalardı 1 ev kesinlikle kurtulurdu. Yarım saatte itfaiye anca geldi. Dünyanın parası harcandı köyün ne girişi ne çıkışı var “ dedi.

Çatısı yanan evin sahibi Mehmet Ali Kapukaya yangının nasıl olduğunu anlatırken itfaiyenin vaktinde gelmediği belirtti. Kapukaya, “ Ben camiden çıktım, eve geliyordum baktım dumanlar çıkıyor. Bizim bitişikteki evden dumanlar çıkıyor. Baktım yangın var arkadaşlar telefon etmişler Bilecik’e itfaiye ye ama bekle bekle gelmiyor. Yangın aldı yürüdü itfaiye hala gelecek. Benim evde fazla bir şey yok. Sadece çatı yandı aşağıda bir şey yok. Daha evi yapalı bir ay oldu “ dedi.

Olayda can kaybı yaşanmazken yangınla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Bilecik Belediyesi NAK Arama Kurtarma Ekipleri'de Meydana gelen yangında İtfaiye Ekipleri ile birlikte olaya müdahale etti.

Kaynak: http://www.haber228.com/haber-717-kup...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Küplü'lü Yaşarın Evinde Yangın

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0