Görüş Bildir
Haberler
"Bilal Erdoğan'ın Götürdüğü Paralar Ardahan'ın 45 Yıllık Yatırım Parasıdır"

"Bilal Erdoğan'ın Götürdüğü Paralar Ardahan'ın 45 Yıllık Yatırım Parasıdır"

Batuhan
09.03.2014 - 14:21

"Bilal Erdoğan'ın Götürdüğü Paralar Ardahan'ın 45 Yıllık Yatırım Parasıdır"

Ardahan’da düzenlenen mitingde konuşan BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, “Balya, kutu, kamyonetlerle taşıdıkları paralar var ya buraya gönderilen 1 yıllık paranın tam 45 katıdır. Yani Bilal Erdoğan’ın o gün götürdüğü paralar, buranın 45 yıllık yatırım parasıdır” dedi.

BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Cumhuriyet Caddesi’nde partisi tarafından düzenlenen mitinge katıldı. Yaklaşık 1000 kişinin katıldığı mitingte konuşan Demirtaş, Ardahan’ın gözlerden ırak, ama gönüllerden ırak olmadığını söyledi. Önlerine çıkarılan engelleri halk desteğiyle aştıklarını anlatan Selahattin Demirtaş, şöyle dedi:

“İlk mitingimizi Ardahan’da yapıyoruz. Ardahan, gönüllerimizin şehridir. Bizim önümüze en büyük engelleri çıkardılar ama halkın desteğiyle bütün o engel ve barajları aşa aşa yıka yıka bu günlere geldik. Bugünden sonra da özellikle de 30 Mart seçimlerinde bir kez daha önümüze konulan engelleri aşmak istiyorsak, yine el ele, omuz omuza vereceğiz, birbirimize güveneceğiz. Birbirimize inanacağız ve halkların kardeşliği eşittir özgürlük ve barış şiarıyla bu işi götüreceğiz.

Burada iktidara değil, hizmetkarlığa adayız. Bugüne kadara Ardahan’da hangi parti seçilmişse, sadece partizanlık ve ayrımcılık yapmıştır. İstanbul’a yapılan Marmaray’a harcanan para buraya 1 yılda harcanan paranın tam 186 katıdır. İstanbul’da Marmaray’a çaktıkları çivinin parası, buraya harcadıkları paradan fazladır. Onlar Ardahan’ı unutmuş, kaderine terk etmişler. Burada yerlisi, Azeri’si, Terekeme’si, Kürd’ü ve Türk’ü ile hangi gence sorarsanız cebinde bir çay parası yoktur. Oyunu kamyonetle para taşıyanlara verirse, en başta kendisine hakaret etmiş olur. Gün; Kamplaşma, ayrışma günü değil, elele verme günüdür. Bugüne kadar hiçbir BDP’li belediyede yolsuzluk soruşturması yapılmadı. Bu arkadaşlarımız, tek kuruşunuzun çalınmasına izin vermeden tamamını size harcayacaklar. Arkamızda holdingler, para babaları, medya patronları olmadı. Bizim arkamızda siz varsınız, siz bize yetersiniz. Kimse bize patronluk taslayamadı. O nedenle hak ve halktan başkasına hesap vermeyiz. Allah’tan başkasının önünde de diz çökmeyiz dedik ve o inançla bugünlere geldik.” 

DHA

Kaynak: http://zete.com/2014/03/bilal-erdogan...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0