Görüş Bildir
Haberler
Beşiktaş'tan Essien'e 3 Yıllık Teklif

Beşiktaş'tan Essien'e 3 Yıllık Teklif

geripas
22.05.2014 - 18:28 Son Güncelleme: 22.05.2014 - 18:47

Beşiktaş'tan Essien'e 3 Yıllık Teklif

Süper Lig’de önümüzdeki sezon için takımlarını güçlendirmek isteyen Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe, çalışmalarını dört koldan yürütüyor. Fenerbahçe eksiklerini tamamlamak isterken, Beşiktaş ve Galatasaray, Avrupa kupaları için yıldız oyuncularla temas halinde. İşte Süper Lig’e yaklaşan o yıldız isim!

Bu doğrultuda transfer çalışmalarını sürdüren siyah-beyazlılar, iddialara göre Ganalı yıldız ile yakın temasta. Manuel Fernandes’in gidişiyle beraber orta sahadaki doldurmak için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, hedefine Ganalı orta saha Michael Essien’i aldı.

İtalyan TV kanalı Rai Sport’ta çıkan habere göre, Beşiktaş, 31 yaşındaki futbolcu için yıllık 4 milyon Euro’dan üç senelik sözleşme teklif etti.

Haberde, Beşiktaş’ın bu transfer için bonservis vermeye yanaşmadığı bu nedenle Essien’in kulübü Milan ile görüşüp o sorunu halletmesi için beklemede olduğu ifade edildi.

Ara transfer sezonunda Chelsea’den Milan’a 7.5 milyon Euro bonservis bedeliyle geçen Essien’in İtalyan deviyle 30 Haziran 2015’e kadar sözleşmesi bulunuyor.

Kaynak: http://www.geripas.com/futbol/besikta...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın