Görüş Bildir
Haberler
Beşiktaş'ta Yeni Prim Sistemi

Beşiktaş'ta Yeni Prim Sistemi

Batuhan
24.09.2014 - 12:01

Beşiktaş’ta prim sistemi belirlendi. İç-dış saha ayrımı yok. Galibiyet 10 bin TL. 3 maç üst üste kazanılırsa 15 bin TL ilaveyle prim 45 bine çıkacak.

Zorlu bir 90 dakikanın ardından Bursaspor'u yenen Beşiktaş'ta yönetim yeni sezonda uygulanacak yeni prim sistemini belirledi.

Bilic'le yapılan toplantı sonrası son rakamları belirleyen yönetim geçtiğimiz yıl şampiyonluğa vermeyi planladığı rakamın çok üzerine çıktı.Beşiktaş yönetiminin bu sezon uygulayacağı prim sistemine göre futbolcular iç saha ya da deplasmanda kazandıkları her maç için 10 bin TL hak edecek. Sezon içinde üç maç üst üste kazanılması halinde 30 bin TL’ye ek olarak seri primi de eklenecek ve bu rakam 45 bin liraya çıkacak.

Beşiktaşlı futbolcular şampiyon olmaları halinde sezon içinde galibiyet ve 3 maçlık seri başına hak edilen tüm primleri bir kez daha alabilecek. Ligde ikinci olunması halinde ise yıl içinde hak edilen rakamın yüzde 25'i futbolcuların kazanç hanesine eklenecek. Beşiktaş yönetimi derbiler için ise ayrı bir prim sistemi uygulayıp galibiyetlere 25 bin lira ödeyecek. Avrupa Ligi’nde grupta 1. Olurlarsa 25, ikinci olurlarsa 20 bin dolar prim var.

Kaynak:Akşam

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0