Görüş Bildir
Haberler
Beşiktaş Ronaldinho'nun İmzasını Bekliyor

Beşiktaş Ronaldinho'nun İmzasını Bekliyor

Batuhan
09.01.2014 - 15:16

Beşiktaş Ronaldinho'nun İmzasını Bekliyor

Ronaldinho’nun transferi için olağanüstü bir çaba sarfeden Beşiktaş transferde artık sona yaklaştı.

Ronaldinho’nun menajeri Assis’le görüşmelerde bulunan Beşiktaş transferde artık sona yaklaştı. Beşiktaş’ın teklifini aldıktan sonra diğer teklifleri değerlendirmek için Brezilya’ya giden Assis hem Atletico Mineiro hem de Gremio kulübü ile görüşmelerde bulundu.

Gremio istenilen rakamı karşılayamıyor

Ronaldinho’nun eski kulübü olan Gremio eski oyuncusu için Assis’e tekliflerini ilettiler. En fazla 3.5 milyon Euro’ya kadar çıkabilen Gremio kulübü Beşiktaş’ın 6 milyon Euro’luk teklifinin çok altında bir teklif yaptı. Assis’in önerilen bu rakamı kabul edemeyeceklerini belirttiği ifade ediliyor. Brezilya basınında yer alan son dakika gelişmesine göre de Ronaldinho, Beşiktaş'ın teklifinin altında kalan bu rakamı kabul etmedi.

Zor durumdalar

Gremio’nun yaşadığı ekonomik kriz sebebiyle Ronaldinho’nun ödemelerini yapamayacağı şüphesi de Assis’i düşündüren bir başka sebep.

Ateletico Mineiro’nun teklif i 4.5 milyon Euro

Brezilyalı yıldızın kulübü Atletico Mineiro sözleşmesi biten futbolcu için tekliflerini 4.5 milyon Euro’ya kadar çıkardı ancak bu teklifte Beşiktaş’ın yaptığı teklifin çok altında. Assis’in teklif yapan kulüplere teşekkür ederek masadan kalktığı ve kararımızı en kısa sürede vereceğiz dediği aktarıldı.

Fikret Orman: Çok istiyoruz

Ronaldinho’yu bende çok istiyorum ama Beşiktaş'ın ödeyebileceği bedeller olması lazım. Ronaldinho transferini kendi bütçemizden halledebilecek durumdayız, fakat daha aramızda farklar var’ diye konuşan Fikret Orman’ın özellikle bu transfer için çok istekli olduğu ve ufak pürüzlerin giderilmesi için uğraştığı aktarılıyor.

Ronaldinho Beşiktaş’a çok yakın

Brezilyalı menajer ve Ronaldinho’nun abisi Assis Beşiktaş kulübünden düşünmek için bu hafta sonuna kadar süre istemişti. Brezilya’da umduğu teklifleri bulamayan Ronaldinho ve menajeri artık karar aşamasında. Gelen bilgiler Ronaldinho’nun Beşiktaş’a imza atmaya çok yakın olduğu yönünde.

Ronaldinho Beşiktaş’a evet derse 2 yıl toplamında bonuslar dahil 15 milyon Euro’ya yakın bir sözleşmeye imza atmış olacak.

Müthiş performans

Takımının kazandığı maçlarda başrolde yer alan yıldız futbolcu Ronaldinho bu sezon Atletico Mineiro kulübüyle çıktığı 30 maçta 14 gol attı ve 9 asist yaptı.

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın