Görüş Bildir
Haberler
Beşiktaş Belhanda İçin Dinamo Kiev'e Teklifini Yaptı

Beşiktaş Belhanda İçin Dinamo Kiev'e Teklifini Yaptı

Caner
12.08.2014 - 15:33
onedio.com
İçeriğin Devamı Aşağıda

Beşiktaş Belhanda İçin Dinamo Kiev'e Teklifini Yaptı

10 numara transferini Arsenal maçına kadar sonuçlandırmak isteyen siyah beyazlılarda taraftar Belhanda ismine kilitlendi.

Manuel Lanzini transferinin gerçekleşmemesinin ardından listenin ilk sırasına Belhanda'yı yazan siyah beyazlı teknik heyet ve yönetim transferin sonuçlanması için yoğun bir çaba sarfediyor.

Belhanda'yı ilk aşamada satmaya yanaşmayan Ukrayna temsilcisi yapılan ısrarlar ve futbolcunun Ukrayna'dan ayrılmak istemesi sebebiyle siyah beyazlıların görüşme talebini kabul etti ve temaslar başladı. Dün Dinamo Kievli yöneticilerle bir araya gelen Beşiktaşlı yöneticiler 14 milyon Euro'luk bonservis bedelini 10 milyon Euro seviyesine indirirken Ukraya temsilcisine de 6.5 milyon Euro'luk bir teklif sundu.

Sonraki satıştan pay

Beşiktaş'ın Dinamo Kiev'in 10 milyon Euro'dan aşağı bir rakama inmemesi sebebiyle sonraki satıştan %25 pay teklifi de yaptığı ve beklemeye geçtiği ifade edilidi. Transferin Cuma gününe kadar sonuçlanacağı belirtilirken Kievli yöneticilerin Beşiktaş'ın teklifini 8 milyon Euro civarlarına çıkartmasını istediği ve bu paranın büyük bir kısmının nakit olarak ödenmesi talebinde bulunduğu aktarıldı.

Beşiktaş'ın Cuma gününe kadar bu transferi sonuçlandırmak istediği olumsuz bir durumda ise Bryan Ruiz transferini bitirmek için resmi işlemleri başlatacağı belirtildi. Beşiktaş'ın 10 numara transferini bu hafta içerisinde bitirmesi beklenirken UEFA'ya verilen listeden bir ismin çıkartılıp yerine transfer edilecek ismin dahil olması bekleniyor.

Belhanda ne demişti?

Dün Beşiktaş'la alakalı açıklamalarda bulunan Belhanda, 'Beşiktaş'ın Dinamo Kiev ile görüştüğünü biliyorum. Başkanlarlar nezlinde bir görüşme var ancak şu anda somut bir durum yok. Yeni sezonda Dinamo Kiev, Şampiyonlar Ligi'nde olmayacak ve ben de Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden bir takımda oynamak istiyorum. Bu isteğimi her zaman dile getirdim, kulübümle anlaşılması halinde ben de bir karar verebilirim ama şu anda Dinamo Kiev'deyim' şeklinde konuşmuştu.

eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0